Cum sa te pregatesti de primavara?

Desi suntem in luna Martie, deci oficial am intrat in sezonul de primavara, temperaturile nu sunt cele mai perfecte pentru outfit-uri primavaratice. Un aspect nu tocmai placut daca ai apucat sa iti organizezi garderoba cu piese vestimentare destinate primaverii. Astfel ca, in articolul de astazi iti vom sugera cateva idei pe care le-ai putea aplica si garderobei tale daca te confrunti cu acest mix de iarna-primavara.

Primavara cu Manier

Articolele vestimentare sunt cele mai importante din garderoba unei femei, stim asta probabil cu totii. Si mai stim si faptul ca oricat de multe piese vestimentare si accesorii ar avea o femeie, niciodata nu ii vor fi indeajuns. Si ca mereu va fi loc si pentru altele. Acum ca primavara se lasa mult asteptata, si iarna inca ne da tarcoale nici nu stii cu ce sa te mai imbraci. De asta suntem noi aici, pentru a-ti da cateva mici sfaturi de styling pe care sa le pui in aplicare garderobei tale.


Gentuta piele tip plic imprimeu grena GF3076

Cum sa te pregatesti de primavara poate deveni intr-adevar o provocare, mai ales daca nu ai o garderoba versatila si bogata. Insa chiar si in cazurile mai putin fericite te poti descura ca esti femeie. Si femeile se descurca in orice situatie.

Outfit-ul perfect

Dupa cum spuneam si mai sus, daca ai apucat sa iti faci ordine in garderoba si sa pui in prim plan outfit-urile de primavara, insa vremea nu e prielnica, mai jos ai cateva sfaturi pe care le poti aplica.

Daca ai tendinta de a te asorta cu o rochie pentru ca e o zi mai speciala, asigura-te ca ai o pereche de ciorapi destul de groasa incat sa faca fata unei zile friguroase. In partea de sus poti adauga cu grija un pulover lejer pe care sa il accesorizezi cu o curea in jurul taliei pentru a sta fix. Deasupra un trench elegant, iar in picioare poti opta pentru o pereche de botine sau chiar si cizme lungi. Sa nu uitam de piesa de rezistenta, geanta. Poti asorta un model intr-o nuanta de roz prafuit ce iti va accesoria la perfectie outfit-ul.


Geanta dama piele roz prafuit GF2288

In cazul in care optezi pentru o fusta, te poti orienta la fel de bine ca si in cazul rochitei.

Insa cum procedezi daca te asortezi cu o tinuta alb-negru si vrei sa ai un vibe de primavara? Ei bine, in acest caz poti opta pentru accesorii primavaratice. Spre exemplu nelipsita geanta. Poti alege un model cu imprimeu floral care sa te scoata in evidenta. Iti poti imagina tinuta? O camasa sau o bluza alba cu un pardesiu deasupra, in partea de jos o pereche de pantaloni, ori jeans si geanta cu imprimeu de flori multicolore care da o pata de culoare outfit-ului.


Geanta dama piele verde fistic imprimeu flori GF3107

Un nou sezon, noi accesorii

Si se spune ca un nou sezon aduce cu el noi schimbari. Odata ce iti schimbi garderoba de iarna cu cea de primavara-vara trebuie sa iei in considerare si faptul ca ai nevoie de noi accesorii pe care sa le asortezi outfit-urilor tale.

Manier iti pune la dispozitie noua colectie de accesorii din piele naturala din care sa poti alege pe gustul tau.


Geanta piele dama rosie GF3197

Geanta dama piele roz prafuit GF3186

De la genti, gentute si rucsacuri ai o gama diversa din care te poti inspira in realizarea outfit-urilor de primavara. Daca sezonul nu tine cu tine, ia-ti accesorii primavaratice care sa iti puna in valoare stilul. Nu lasa ca vremea capricioasa sa iti inspire o stare melancolica care sa te lase fara pic de inspiratie fashion.

Indrazneste sa fii stilata si bucura-te de outfit-uri cat mai elegante si primavaratice.

Pe data viitoare si o primavara frumoasa iti dorim! 💐

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus