Top 5 accesorii de primavara

Primavara anului 2022 surprinde cu nuante si imprimeuri diverse, astfel ca ti-am pregatit un top 5 accesorii de sezon pentru a avea o garderoba completa. Stim ca iti este dificila alegere accesoriilor potrivite pentru sezonul cald, ceea ce este si normal, si de aceea iti venim mereu in ajutor. Un sfat stilat si de sezon este mereu bine venit pentru orice garderoba. Exista o moda pentru toate piesele vestimentare, insa ai nevoie de informatii pentru a sti cum sa le potrivesti cel mai bine. In functie de trendul sezonului poti combina diverse culori sau imprimeuri, iar outfit-ul sa iti fie de remarcat o buna perioada de timp. Mai jos ti-am pregatit un top 5 al accesoriilor prielnice in sezonul de primavara din acest an.

Top accesorii de primavara

Daca si tu te-ai saturat de vremea nehotarata si melancolica, e timpul sa inceapa schimbarea. Vrei sa afli ce accesorii iti pot schimba si oferi o nota unica garderobei tale? Citeste in continuare articolul si descopera nuantele/imprimeurile perfecte pentru tine.

1. Genti bucket


Geanta piele mov/imprimeu floral GF1919

In aceasta primavara se poarta gentile bucket. Avand o structura mai deosebita, insa cu mult bun gust, poate pune in evidenta fara prea mult efort o intreaga garderoba. Primavara, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de cat mai mult spatiu de depozitare. Iar un astfel de accesoriu ti-l ofera pe deplin. Daca te-ai hotarat ca e timpul sa adaugi putina culoare in garderoba ta, achizitioneaza un astfel de accesoriu de aici.

Cu siguranta nu vei regreta achizitia, ba mai mult, te vei putea bucura de tinute colorate mai tot timpul.

2. Genti inedite

Nu poti rata acest sezon fara sa te accesorizezi cu o geanta care sa te scoata din tipare. Primavara e sezonul ideilor si al incercarilor. Tu te-ai incumeta sa te asortezi cu asemenea modele? Ce ai alege: nuante de verde crud sau un imprimeu elegant?


Gentuta piele neagra par imprimat bej GF2161


Geanta piele verde cu imprimeu GF2574

Nu ar strica nici daca le-ai alege pe amandoua. Vei avea accesoriul potrivit pentru a-ti colora orice outfit. Si niciodata nu strica sa ai si o geanta cu un imprimeu sofisticat care sa aduca un plus de rafinament tinutelor tale.

Merita sa incerci asemenea accesorii. Daca nu in sezonul cald, atunci cand?

3. Genti tip servieta

De asemenea, sezonul acesta nu poate trece neobservat fara accesoriile din gama office. Ce ar mai fi o tinuta office fara accesoriul potrivit care sa o completeze? Afla ca in aceasta primavara, gentile din aceasta sfera sunt la moda si le vei putea purta cu incredere.

Cu siguranta zilele in care mergi la job iti vor fi mult mai usoare si practice atunci cand ai un asemenea accesoriu care sa te completeze.


Geanta piele gri metalic GF387
4. Gentile tip plic

Sa nu uitam de acel accesoriu care ne acompaniaza la un eveniment mai special sau la o petrecere.

Gentile tip plic sau clutch-urile nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Sezonul de primavara-vara este dedicat evenimentelor speciale, ceea ce implica neaparat accesoriile potrivite. Si cum cu sigurantra nu vei rata primavara fara sa participi la un eveniment, mai bine ti-ai rezerva chiar acum timp pentru a-ti cauta accesoriul care sa te reprezinte.

5. Gentile practice

Iar ca sa incheiem topul celor 5 accesorii must-have in acest sezon, gentile practice mai mult ca sigur nu trebuie sa lipseasca. Daca vrei sa te lipsesti de vreun accesoriu mentionate in acest top, ai grija ca gentile practice sa nu fie excluse. Mai intai de toate ai o viata destul de agitata, care nu iti permite luxul de a te simti putin mai relaxata. Ai lucruri de luat cu tine in fiecrae zi, insa nu ai un spatiu de depozitare aferent. Si cireasa de pe tort: nu te poti simti intocmai eleganta daca nu ai o geanta practica.

Ei bine, toate aceste lucruri pot lua sfarsit daca ai un asemenea accesoriu.


Geanta dama piele naturala galbena GF1814

Nu trebuie sa faci rabat de calitate daca vrei sa iti achizitionezi accesoriile de primavara. Fii increzatoare ca acest sezon iti rezerva multe „peripetii”, insa totul consta in faptul de cum reusesti tu sa le manageriezi. Alege mereu genti din piele naturala care sa iti redea stralucirea outfiturilor.

Speram ca ti-am oferit informatiile necesare cu acest top 5 accesorii pentru a avea o primavara stilata, iar noi te asteptam si data viitoare cu noi subiecte de pus in practica.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus