De ce sa porti rucsac?

Intotdeauna va fi binevenit

Te-ai gandit vreodata de ce sa porti rucsac? Care e beneficiul lui? Ei bine, rucsacul din piele naturala pentru dama, e un must have in garderoba ta, un obiect vestimentar foarte practic, putand fi asortat lejer la orice tinuta. In cele ce urmeaza, echipa Manier.ro iti prezinta cateva modele de rucsacuri Manier si moduri de purtare.

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii obisnuiau sa duca cu ei lucrurile de care aveau nevoie prin diverse metode. Se purtau pe cap – intr-un cos, intr-un sac, intr-un cadru lemnos, rigid, legat de umeri sau/ si de brau ori le luau pur si simplu in mana.

Odata cu aparitia rucsacului insa, acest lucru nu a mai reprezentat o problema si iata ca a ajuns sa fie folosit de toata lumea – femei, barbati si copii. Mai apoi, in timp ce moda lua o amploare la nivel ridicat, pas cu pas au aparut felurite tipuri si modele de rucsacuri. De la cele pentru uz sportiv pana la cele de uz zilnic si ulterior, la cele care au ajuns sa inlocuiasca posetele. Sau chiar sa fie 2 in1, tot mai colorate si mai moderne.

Il poate purta oricine

Rucsac
Rucsac

De obicei cand auzim de rucsac, gandul ne duce imediat la ceva mare. Ceva in care putem cara de toate si oriunde sau la ghiozdanelul copilului pentru scoala. Dar, rucsacul este de fapt un obiect vestimentar foarte practic. Il putem asorta lejer la orice tinuta, chiar daca este purtat la servici. In vacanta va fi clar, de nelipsit. Iar atunci cand nu avem chef sa purtam cu noi alte genti de mana sau umar si sa le avem de grija, este ideal.

Este cert faptul ca e mult mai comod sa-ti porti lucrurile de care ai nevoie pe timpul zilei intr-un rucsac – in spate. E mult mai lejer decat sa le cari intr-o geanta de mana si sa te aglomerezi cu greutati. Mai ales daca dupa terminarea programului trebuie sa te duci sa faci si un tur ,,scurt” de cumparaturi.

Rucsacele din piele au devenit un must have, dupa cum bine putem observa si la majoritatea vedetelor autohtone sau internationale. Ele nu se dezmint sa accesorizeze rucsacele in cele mai diverse moduri. Fiind si foarte usor de purtat, indiferent daca am alege tocuri, balerini, sandale sau tenisi. Iar daca decidem sa iesim cu prietenele pe timp de zi sau seara, va parea de nelipsit.

Cum poti purta un rucsac
Cum poti purta un rucsac

Poti sa-l porti oriunde

Va fi potrivit chiar daca ti-ai pregatit cu o seara inainte o camasa si fusta pe care nu ai mai purtat-o de mult. Si daca ti-ai achizitionat o rochie noua, ia-ti repede niste tenisi albi. Apoi combina oricare din tinute cu unul din seriile de rucsacuri Manier, dupa cum urmeaza:

 Rucsac piele albastru cu ciucuri GF780
Rucsac piele albastru cu ciucuri GF780
Rucsac dama verde GF831
Rucsac dama verde GF831
 Rucsac piele taupe deschis GF807
Rucsac piele taupe deschis GF807
 Rucsac piele naturala rosu inchis GF814
Rucsac piele naturala rosu inchis GF814
 Rucsac piele albastru GF602
Rucsac piele albastru GF602
Merita sa incerci si gentile tip rucsac din piele naturala pentru dama

Iti prezentam mai jos cateva modele de genti tip rucsac, potrivite pentru orice moment. Pot fi folosite ca posete si purtate pe umar sau ca rucsac. Mai ales, pentru momentele aglomerate ori pur si simplu cand va plictisiti de carat.

Geanta piele grena GF401
Geanta piele grena GF401
Geanta piele bej GF175
Geanta piele bej GF175
 Geanta piele neagra GF425
Geanta piele neagra GF425
 Geanta piele maro cu imprimeu paisley GF653
Geanta piele maro cu imprimeu paisley GF653
 Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803
Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803

Poti purta rucsac oricand, indiferent de marimea si textura lui si, nu prea conteaza cu ce te imbraci. Mai ales atat timp cat vei detine si atitudinea formidabila pe care o ai cand estii sigura pe tine. Aceasta, cu siguranta iti va da valoare tinutei la cel mai inalt nivel si nu te va lasa sa treci neobservata!

Fii curajoasa, indrazneste, doreste-ti mai mult de la tine, pentru ca meriti!

Cu drag, echipa Manier.ro

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus