Geanta potrivită pentru nuntă

Am intrat în sezonul petrecerilor și al evenimentelor importante, așa că mai mult ca sigur ți-ar prinde bine să știi care este geanta potrivită pentru o nuntă. Și pentru că fiecare este diferit în felul său, la fel și alegerile vor fi. Cu toate suntem conștiente de faptul că geanta a devenit accesoriul indispensabil unei ținute, de altfel și activităților de zi cu zi. De asemenea, știm faptul că alegerea accesoriilor potrivite pentru anumite evenimente este una dificilă. Iar puțină inspirație nu strică niciodată. Astfel, vă propunem un tip de geantă în funcție de câteva locații unde se poate desfășura nunta. Fie că vei fi într-un loc exotic, ori într-o locație comună, ținuta ta va fi un corespunzător accesorizată și bine pusă în tematică.


Plic piele gold sidefat GF1164
Plic piele gold sidefat GF1164

Genți pentru nuntă

Știm că alegerea accesoriului potrivit pentru un astfel de eveniment este greoaie. Astfel că, vrem să îți aducem în atenție câteva idei simple și elegante de a te accesoriza. După cum bine știm cu toate, nunțile pot fi diverse, în funcție de tematica, specificul sau locația aleasă. Prea complicat să punem în discuție ce presupune un asemenea eveniment, însă destul de important este să știi cum să îți alegi outfit-ul. Astfel, alegerea ținutei, cât și accesoriile trebuie să fie în conformitate cu detaliile evenimentului. Mai jos, propunem trei tipuri de ținute în funcție de 3 tipuri de nunți:

Nunți cu specific tradițional

Nunțile cu specific tradițional sunt, poate, cele mai întâlnite, din anumite motive. Și totodată, și cele mai riguroase, unde ținuta este examinată ca la carte. Aici vorbim de două tipuri de nunți cu specific tradițional. Fie cele în care mireasa alege prea cunoscuta rochie albă, ori cele din zona Maramureșului care au nevoie de o atenție mai specială. Spunem asta datorită complexității și a detaliilor minuțioase pe care se pune accentul. Astfel, în ambele cazuri, cel mai simplu ar fi să optezi pentru o rochie tradițională de petrecere la care să asortezi o perche de pantofi negri din catifea, și un plic elegant ca GF1236. Astfel, vei merge la sigur cu faptul că te-ai accesorizat corespunzător, iar criticile nu iși vor face simțită prezența mai mult decât te poți aștepta.


Plic catifea cu flori bronze GF1236
Plic catifea cu flori bronze GF1236

Nunțile pe malul mării

Dacă ești invitată la o asemenea nuntă, află că persoana în cauză este adepta unui stil lejer. Nu caută să se complice, decorul va fi unul pe atât de simplu cât de elegant și atractiv. Deci, nu te complica prea mult în alegerea ținutei. O rochie din material subțire, vaporoasă care să te facă să te simți confortabil, va fi mai mult decât perfectă. Accesorizează acesteia o pereche de sandale și un plic precum GF2493, iar totul va străluci. Vei avea outfit-ul perfect pentru un asemenea eveniment. Iar cel mai important, tu te vei simți cât se poate de lejeră și elegantă.


Gentuta piele roz sidefat GF2493
Gentuta piele roz sidefat GF2493
Nunți în natură

Deși ar părea că sunt din aceeași categorie cu nunțile de pe malul mării, cele din mijlocul naturii impun un efort mai consistent în ceea ce privește alegerea ținutei. Însă, dacă nu îți dorești să te complici cu alegerea acesteia, o rochie cu imprimeu floral îți va da eleganța de care vei avea nevoie. Iar GF1239 îți va completa armonios outfit-ul. Optează pentru eleganță în ceea ce te privește pe tine și ținutele tale. Vei fi cu siguranță remarcată și asaltată de complimente.


Gentuta piele rosie GF1239
Gentuta piele rosie GF1239

Orice accesoriu ai alege trebuie să fie pe măsura ținutei și în conformitate cu tematica nunții pentru a nu da impresia de prost gust. Ce zici? Ți-am ușurat puțin munca? Dacă da, scrie-ne în comentarii care accesoriu s-ar potrivi ținutei tale. Te așteptăm să ne citești și cele mai recente articole de pe blog. Îți dorim o vară cu evenimente minunate și ținute cât mai inspirate.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus