Pregătește-te de vară cu o geanta imprimeu floral

Pregătește-te de vară cu o geanta cu imprimeu floral! În curând, pozele din vacanțe cu rochii vaporoase și colorate vor prinde viață cu amprentele florale pe care le vei aduce ținutei tale. Găsește mai jos inspirația pentru cele mai inedite accesorii care nu trebuie să îți lipsească în vara anului 2021.

Cum să te pregătești de vară

Lasă-te cuprinsă de magia florilor și adaugă în garderoba ta explozii de culoare! Dintotdeauna, florile ocupă un loc aparte printre motivele care ne inspiră atunci când vorbim despre frumusețea autentică a lucrurilor. Iar acest lucru se datorează atât farmecului necomplicat și sofisticat în același timp, cât și grație semnificațiilor complexe pe care le poartă.

Tendințele modei de primăvară-vară pentru 2021 anunță gențile cu imprimeu floral ca fiind în topul celor mai dorite modele de accesorii. Este timpul să te bucuri în sfârșit de ținutele tale feminine și să adaugi o notă luminoasă și jucăușă cu geanta cu imprimeu floral.

Genți de umăr cu imprimeu floral

Un model delicat din colecția genți damă cu imprimeu floral este GF2373. Culorile pastelate ale florilor și detaliile fine se integrează minunat cu o ținută lejeră, luminoasă, în nuanțe deschise. Are o structură ușor rigidă pentru menținerea formei, mânerele sunt accesorizate cu un detaliu metalic, ce oferă genții un aspect deosebit. Poate fi purtată atât în mână, cât și pe umăr cu ajutorul curelei detașabile.

Geanta dama piele mov multicolor GF2373
Geanta dama piele mov multicolor GF2373

Un model care animează ținutele elegante, geanta GF812 atrage toate privirile asupra ei. Culorile roz și galben ale florilor de trandafir oferă o notă veselă și romantică vestimentației tale. Indiferent că vrei să te simți atrăgătoare la birou sau în zilele de vacanță, această geanta va fi întotdeauna observată de cei din jur. Este o geantă bine compartimentată, practică, ce poate fi purtată în mână, pe braț, dar și pe umăr, având o bretea detașabilă.

Geanta piele alba cu imprimeu floral GF812
Geanta piele alba cu imprimeu floral GF812

Pentru doamnele care știu să jongleze responsabilitățile zilnice cu dorurile de vacanță, geanta GF1846 este ideală pentru ele. Mulțumită dimensiunii încăpătoare și design-ului său elegant, poate fi purtată atât la serviciu cât și în expedițiile din concedii. Are o structură de piele rigidă, care ajută la menținerea formei pentru o perioadă cât mai lungă de timp. De asemenea, poți să o porți și pe umăr, dar și pe braț.


Geanta dama piele alb/negru/flori mici GF1846
Geanta dama piele alb/negru/flori mici GF1846

Gentuțe elegante cu imprimeu floral

Imprimeul modelului GF3000 poartă imaginația purtătarelor de frumos către frumusețile grădinilor de vară. Design-ul acestei poșetuțe de umăr este deosebit, jucăuș și elegant în același timp. Pentru că vara aceasta nu poți rata nicio zi cu soare fără să te simți minunat și confortabil, această gentuță este acompaniamentul perfect, care poate fi purtat cu ușurință la orice tip de ținută, fie că abordezi un stil casual sau unul elegant.


Gentuta piele alba cu imprimeu GF3000
Gentuta piele alba cu imprimeu GF3000

Vara înseamnă libertate de mișcare, timp petrecut în aer liber, plimbări, ieșiri în oraș. Gentuța cu imprimeu floral GF1674 este accesoriul care contribuie la cele mai frumoase amintiri din sezonul cald. Când vrei să abordezi un look delicat și romantic, poți completa cu succes ținuta ta cu această gentuță care poate fi purtată comod și ușor.


Gentuta piele crem imprimeu floral GF1674
Gentuta piele crem imprimeu floral GF1674

Mai colorat, înseamnă mai vesel. Din colecția genți damă piele roșii, se remarcă modelul GF1112 cu imprimeu floral, care fascinează privirile tuturor. Culoarea roșu-aprins aduce o notă îndrăzneață atât pentru un look casual, cât și pentru unul elegant și sofisticat. Are o curea detașabilă reglabilă, motiv pentru care poți să o porți ca un clutch, pentru evenimente mai sofisticate. Sistemul de închidere este un element cu deosebit efect vizual, iar pielea naturală de calitate superioară și structura rigidă ajută la menținerea formei genții în timp.


Gentuta piele rosu/imprimeu floral GF1112
Gentuta piele rosu/imprimeu floral GF1112
Geanta perfectă dacă vrei să ieși în evidență

O idee jucăușă și copilăroasă pentru ținutele casual este modelul GF2783. Geanta argintie cu imprimeu floral din piele naturală este o opțiune comodă, cu care poți îndulci orice ținută simplă. Fie ea cu jeanși și tricou, ori o rochie vaporoasă. Vei atrage toate razele de soare și toate privirile celor din jur atunci când arăți cât de minunat te simți cu un accesoriu îndrăzneț pe umăr. Această geantă este confecționată din piele moale, calitativă și este deosebit de versatilă. O poți purta atât pe umăr cât și pe braț.


Geanta piele argintie cu imprimeu floral GF2783
Geanta piele argintie cu imprimeu floral GF2783

Inveselește-ți zilele cu soare cu geanta viu colorată, GF2425. Niciun alt accesoriu nu ar fi mai potrvit pentru doamnele care caută acea poșetă care să le reprezintă optimismul și încântarea pe care o au zi de zi, chiar și față de cele mai mici detalii ale vieții. Este realizată din piele naturală 100% și are interiorul detașabil, din material textil de culoare roșie. Este o geantă potrivită pentru ținutele de zi, fiind foarte încăpătoare. Datorită structurii sale rigide își menține forma fixă. O poți purta pe braț, pe umăr sau în mână.


Geanta piele imprimeu floral GF2425
Geanta piele imprimeu floral GF2425
Vara aceasta investești în accesorii de calitate!

Bucură-te de gențile tale preferate în fiecare vară! Pentru aceasta, ai nevoie să investești în accesorii de calitate, confecționate din piele naturală. Astfel, te asiguri că vei purta aceleași modele și peste ani. Nu numai că imprimeurile florale sunt inspirație pentru tendințele de vară din fiecare an, dar materialul calitativ din care sunt realizate gențile vor face ca accesoriul ales de tine să fie mereu la modă. Lasă-te cucerită de modelele noastre preferate din colecția de genți damă piele cu imprimeuri florale și achiziționează acum cea care te-a impresionat.

De asemenea, te invităm să afli mai multe tips&tricks despre cum poți să asortezi sau să îngrijești genți damă piele, pe pagina noastră de blog unde găsești mai multe articole interesante. Iar dacă te-a ajutat articolul de mai sus, lasă-ne un comentariu cu părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

🤩 Îți dorim multe idei colorate și pline de stil pentru cele mai bune alegeri!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus