Geanta tip servieta intre stil si utilitate

Prin servieta intelegem a fi o geanta dreptunghiulara mare, de obicei din piele naturala.  Aceasta poate avea unul sau mai multe compartimente, pentru acte, caiete, carti, rechizite si altele.
Chiar daca persoana care alege sa o poarte este dama sau barbat, cu siguranta, in corelare cu o tinuta adecvata va arata foarte bine si va avea un aer profi. Este un accesoriu potrivit pentru tinutele office, destinat sa iti faca ziua mai usoara.

 Mereu la modageanta-tip-servieta-piele-naturala

Aceste genti au avut si vor avea intotdeauna un stil vintage, foarte elegant si de bun gust. Si, intotdeauna, la purtarea unui asemenea articol, persoana va da impresia de siguranta pe sine si stapanire de situatie.
 
 
 
geanta-piele-maro-inchis-gb076
Geanta piele maro inchis gb076
 
 
De regula, cand alegem sa achizitionam un asemenea tip de geanta, ne gandim sa o facem pentru un termen mai lung de timp. Astfel ca, este bine si recomandat ca materialul din care este confectionata sa fie piele naturala de inalta calitate. Astfel, rezistenta si calitatea vor fi indiscutabile, in timp ce o geanta din material semisintetic sau sintetic va ceda dupa cateva purtari.
Asadar si recomandarea noastra este sa optati pentru gentile tip servieta care sa fie din piele naturala.
 
 
 
 

Nu o incarcati excesiv

 Este evident faptul ca nici pielea nu va rezista la nesfarsit daca este incarcata mult peste volumul maxim admis, dar, rezistenta va fi clar mai buna fata de alte materiale. Acestea pot avea diverse marimi, culori si compartimentari.
Geanta piele maro deschis gf702
Geanta piele maro deschis gf702

 

Geanta piele albastra tip servieta gf368
Geanta piele albastra tip servieta gf368
Geanta piele rosie gf335
Geanta piele rosie gf335
Geanta piele neagra tip servieta gf746
Geanta piele neagra tip servieta gf746
Gentuta piele galbena gf444
Gentuta piele galbena gf444
 
 
 
 
 
 

Purtati-o cu grija

La fel ca si pantofii sau accesoriile fine pe care alegem sa le mai purtam, si servieta are nevoie de ingrijire si o tratare speciala. Stergeti-o intotdeauna, delicat, cu o carpa moale si nu folositi produse de curatare nedestinate special pentru aceasta. Alegeti produse de curatare care nu afecteaza pielea, cel mai la indemana le gasiti in magazinele de profil.
Genti barbatiGenti barbatiGenti barbatiGenti barbatiGenti barbati
Potrivite in orice anotimp
Le puteti purta in orice anotimp, indiferent de culoare, structura sau forma. Aceste tipuri de genti sunt ideale pentru joburile business, smart casual si nu numai. Vor fi foarte confortabile datorita structurii fixe si compartimentarii, care va permite sa purtati toate cele necesare. Fie ca are buzunare simple, fie cu fermoar, va fi foarte comoda si incapatoare.
  Genti barbati Genti barbati Genti unisex
 
 Gama noastra de genti tip serviete este in continua dezvoltare. De aceea, producatorii Manier.ro fabrica produse din piele naturala, de cea mai buna calitate.
0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus