Portul popular modern

Portul popular din nou la moda

Portul popular traditional a fost o moda necesara a vremurilor trecute. Din cele mai vechi timpuri, a fost amprenta oamenilor care isi pastreaza si apreciaza locurile de bastina. Portul traditional specific a fost inlocuit cu haine moderne, odata cu trecerea anilor si evolutia modei vestimentare.
In ultimii ani, marile case de moda de peste ocean si din lume au readus la moda imprimeuri traditionale vechi. Acestea au fost aplicate nu doar pe articolele vestimentare, ci si pe incaltaminte si genti, dand tinutelor o nota aparte. Au avut o priza foarte buna la public, fiind foarte apreciate. Notele subtile ale stilului vintage si eleganta vor fi mereu un punct forte si dau feminitate oricarei tinute.

Genti piele traditionale

Astfel, Manier.ro nu ramane mai prejos si vine cu o noua categorie de genti din piele. Cu siguranta va vor incanta privirile si va vor face mandre sa le purtati. Colectia reuneste 12 modele de genti din piele, cu motive traditionale, disponibile paletei cromatice potrivita toamnei, in ton cu natura.

 Cati-geanta-blog-Manier port-traditional-Cati

Gentile Manier din gama traditionala sunt cu structura rigida, permitandu-le sa-si pastreze forma. Sunt confectionate dintr-o piele foarte calitativa, fina si detin o compartimentare generoasa cu buzunare suplimentare, potrivita zilelor aglomerate. Pot fi purtate in mana sau pe umar, datorita baretei detasabile. Partea de jos a gentii este rigida si foarte stabila, fiind sustinuta de piciorusele de protectie. Sistemul metalic de inchidere este foarte simplu si elegant, avand si un lacat cu cheita, pentru mai multa siguranta.

portul-traditional-la-moda-genti-piele-naturala-Manier.ro

Imprimeuri traditionale

Asadar, se poarta genti cu structura rigida, genti elegante, genti colorate, dar mai ales, genti care sa va scoata din anonimat. Nu ezitati sa purtati o geanta cu aplicatii sau imprimeuri diverse, caci puteti iesi cu usurinta din zona de asorte.

portul-popular-la-moda-genti-piele-naturala-Manier.ro genti traditionale genti traditionale

Dar, cu toate acestea, nu abuzati de imprimeuri, caci s-ar putea sa iesiti prea tare in evidenta si nu neaparat favorabil. Puteti adauga tinutei articole precum cele de mai jos, iar daca le veti potrivi cu bun gust, negresit, veti fi imaginea perfecta. Punctul important al acestor tinute este ca nu tin cont de silueta, inaltimea sau varsta persoanei, astfel ca, se potrivesc oricui. Deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Alege cu incredere si asorteaza-te dupa bunul plac, conform tendintelor.

accesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionaleaccesorii traditionale

Speram ca v-am incantat privirile si ca v-am sporit interesul fata de noile noastre genti, asa ca va asteptam sa le descoperiti. Indrazneste si tu sa te asortezi cu asemenea accesorii stilate si pline de farmec.

Genti motive traditionale aici

Cu drag, echipa Manier.ro

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus