Geanta – un accesoriu unisex

Geanta este un accesoriu unisex, preferat atât de femei cât și de bărbați. Deși ai asocia geanta ca fiind accesoriu feminin, ea a fost purtată inițial de către bărbați. În istoria nu demult trecută, bărbații își creau genți pentru a depozita și căra cele necesare unei zile de muncă. Astfel că, și în ziua de astăzi, geanta, fie ea servietă, plic, geantă de voiaj, este accesoriul de care atât femeia cât și bărbatul nu se dezlipește. Femeile, în cazul unei asortări cât mai chic a ținutelor, iar bărbații pentru întâlnirile de afaceri.

Află în rândurile de mai jos cum ai mai putea purta gențile, dar și de ce criterii trebuie să ții cont atunci când cumperi un astfel de accesoriu.

Geanta – un accesoriu unisex

Geanta accesoriu unisex

Deși geanta este un accesoriu unisex, ea este purtată în scopuri diferite, în funcție de cine o poartă. Dacă ne referim la femeia care poartă o poșetă, ea, cu siguranță o va purta, pe lângă stricta utilitate, și în scop estetic, ori ca accesoriu ce o poate scoate în evidență. În schimb, atunci când ne referim la bărbați, ei nu o vor folosi decât în scop utilitar: cel mai des atunci când merg la birou, ori la o întâlnire de afaceri.

Și pentru că astăzi ne vom axa mai mult pe modul cum își aleg bărbații gențile, secțiunea de genți bărbați va fi expusă combinațiilor și outfit-urilor cărora le vei putea asorta.

Maro – o culoare pur bărbătească

Un motiv pentru care bărbații își achiziționează accesorii de tipul genților, este strict utilitar. Au nevoie de o geantă atunci când merg la birou, ori la întâlnirile de afaceri. Nu ai să îi vezi cu o geantă la o ieșire cu băieții sau când merg până la magazin.

De obicei, aceștia optează pentru culorile clasice, cum ar fi maro sau negru. Și asta pentru că le vine mult mai ușor în a le asorta unui costum, sau unei ținute casual. În plus, maro, este o culoare mult mai rezistentă la praf și mizerie.

Un exemplu de o așa geantă ar fi GB025. Un model ușor de asortat ținutelor casual și celor business.Desigur, există și cazuri speciale în care bărbații pot opta pentru culori ceva mai deschise: fie pentru că au la ce să le asorteze, fie sunt persoane mai jucăușe. GB222 va fi pe placul celor ce au în garderobă ținute cât mai diverse.


Geanta piele naturala rosu inchis GB222
Geanta piele naturala rosu inchis GB222

Geanta piele maro GB025
Geanta piele maro GB025

Modele clasice

De obicei, bărbații tind spre culori ușor de asortat, care să nu atragă prea mult atenția. Ceea ce nu putem spune la fel și despre femei. Printre culorile preferate de aceștia, se numără albastru, maro și clasicul negru. Trei culori suferitoare, ce dispun de o gamă largă în ceea ce privește integrarea lor într-o ținută.

Spre exemplu, GB204 ar putea-o asorta cu ușurință unui outfit compus dintr-o pereche de pantaloni, un tricou polo și un palton deasupra. Fiind un model mai complex, ținuta trebuie să fie cât mai simplă pentru a nu ieși prea tare în evidență.

În cazul în care lejeritatea primează atunci când vine vorba de job, un rucsac precum GB191 se va asorta de minune cu o pereche de adidași, niște jeans și un hanorac.


Rucsac piele neagra GB191
Rucsac piele neagra GB191

Geanta piele duo bleumarin tip servieta GB204
Geanta piele duo bleumarin tip servieta GB204
Vrei să fii mai îndrăzneț?

Există și cazuri în care vrei să ieși în evidență, atunci, cea mai potrivită metodă este să folosești accesoriul potrivit. Spre exemplu, dacă job-ul este de o așa natură încât geanta îți cere spațiu de depozitare destul de generos, GB052 este perfectă. Nu te-ai convins încă? Imagineazăți-o purtând-o cu o pereche de pantaloni din stofă, o cămașă albă și un pardesiu pe deasupra. Ce impresie ți-ai format? Sună bine nu-i așa?

Dacă tot vorbeam mai sus de accesorii lejere, ei bine GB197 te ajută să devii practic și cu toate lucrurile la tine când ai nevoie de ele. Din piele 100% naturală, îți va ține lucrurile în siguranță, iar outfit-ul tău va radia de bun gust. Nu-i așa că vrei să îl ai și tu în garderobă?


Rucsac piele verde GB197
Rucsac piele verde GB197

Geanta piele neagra tip medic GB052
Geanta piele neagra tip medic GB052

Cu toate acestea, chiar dacă ne gândim că accesoriile de bărbați sunt cu mult mai ușor de ales față de cele feminine, trebuie să știi că aparențele înșeală. Ca și în cazul femeilor, accesoriul trebuie să fie asortat ținutelor potrivite pentru a străluci în adevăratul sens al cuvântului. De aceea, gențile au devenit un accesoriu unisex. Pentru că au ajuns să fie indispensabile atât bărbaților cât și femeilor. Au ajuns să nu lipsească din outfit-ul zilnic. Iar acestea fiind spuse poți arunca și tu o privire asupra gamei de genti barbati, dar și a celei de genti dama.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus