Ce genți damă piele să oferi cadou de Paște?

Te întrebi ce genți damă piele să oferi cadou de Paște? Ai nevoie de inspirație pentru cele mai frumoase idei pe care să le oferi în dar? Găsește mai jos 7 sugestii de genți pentru cele mai dragi persoane din viața ta. În colecția de genti Manier găsești modele cu care poți impresiona orice doamnă iubitoare de genți sau domn care apreciază bunul gust atunci când vine vorba despre accesoriile sale.

Ce genți damă piele să oferi cadou de Paște

Se apropie cea mai așteptată sărbătoare a primăverii. Cel mai minunat motiv să ne adunăm alături de cei dragi și să le arătăm aprecierea noastră. Este momentul perfect să fim mai atenți cu cei apropiați și să oferim gesturi cu iubire. Regăsește în colecția de genți Manier cele mai deosebite cadouri de Paște.

🐇 Geanta tip servietă pentru femei elegante

O geantă tip servietă este cadoul perfect pentru un domn elegant, care obișnuiește să poarte adesea lucrurile esențiale cu el. Dar oare cum ar fi pentru o femeie? Este accesoriul care nu trebuie să lipsească într-o zi încărcată la birou. Geanta tip servietă GF2391 este ideală pentru purtarea agendelor, documentelor, cărților.


Geanta piele maro tip servieta GF2391
Geanta piele maro tip servieta GF2391

Eleganța și calitatea superioară a pielii din care este confecționată vor fi cu siguranță atribute care nu vor trece neobservate.

🐣 Gentuța piele pentru zilele însorite

Oferă-i un motiv în plus să se bucure de zilele de primăvară cu o gentuță lejeră, chic și veselă. Anotimpul cald aduce cele mai frumoase contexte pentru plimbări lungi în natură, pentru ieșiri cu prietenii și noi aventuri prin oraș. De aceea, gentuța de piele trebuie să fie de nelipsit din garderoba oricărei femei.

GF3071 este un model însorit din colecția genți damă piele galbene, o alegere minunată pentru un cadou de Paște.


Gentuta piele galbena GF3071
Gentuta piele galbena GF3071

Are o structură rigidă, pentru a-și menține forma și poate fi asortată atât la ținutele elegante, cât și la cele casual-elegante.

💥 Rucsacul comod pentru outfit-uri casual

Un lucru îl știm sigur despre rucsacuri damă piele: sunt cele mai versatile și comode piese vestimentare. De aceea, poți să ai încredere că e opțiune perfectă să oferi cadou un rucsac.

Modelul GF2379 este o opțiune elegantă și casual în același timp. Culoarea clasică maro ocru precum și structura sa rigidă ce determină forma fixă fac acest ruscac să fie și elegant, dar și util de asortat cu orice tip de ținută.


Geanta piele taupe tip rucsac GF319
Geanta piele taupe tip rucsac GF319

Rucsac dama piele maro ocru GF2379
Rucsac dama piele maro ocru GF2379

Dacă totuși consideri că ești în căutarea unui accesoriu casual, dar forma rucsacului nu este tocmai cea mai bună opțiune, poți opta pentru o geantă tip rucsasc. Practic, este un model care poate fi purtat pe umăr, la orice tip de ținută comodă: sport sau casual. Modelul GF319 este practic și încăpător, foarte bine compartimentat.

💚 Geanta pentru femeile îndrăznețe

Ai de a face cu o persoană care în fiecare zi este preocupată de felul în care asortează până și cele mai dificile piese vestimentare? Dacă ți-ai propus să impresionezi o iubitoare de frumos, atunci geanta GF2964 din colecția genti dama verzi este cea mai potrivită! Pentru că îi place întotdeauna să fie centrul atenției și să aibă toate privirile ațintite asupra ei, această geantă îi va completa în mod minunat personalitatea.


Geanta dama piele verde GF2964
Geanta dama piele verde GF2964

Imprimeul perforat pe partea frontală, ciucurele din partea laterală, precum și culoarea verde o fac să fie o geantă deosebită. De asemenea, este un accesoriu îndrăzneț, care va face posesorul să iasă din anonimat. Poate fi purtată pe umăr sau în mână.

💯 Portofelul care nu trebuie să îi lipsească niciodată

Cu siguranță portofelul ocupă un loc important în topul accesoriilor de care nu te poți lipsi în multe dintre situații. De asemenea, este o idee de cadou simbolică, prin care oferi urări de prosperitate și belșug persoanei dragi.

Modelul de portofel damă piele PTF229 poate cuceri inima oricărei doamne, întrucât este și practic, dar și elegant. Design-ul său este clasic, este bine compartimentat și poate fi purtat cu ușurință chiar și în mână, ca clutch.


Portofel din piele grena PTF229
Portofel din piele grena PTF229
🤩 Geanta damă piele office

Pentru doamnele care obișnuiesc să abordeze cel mai adesea ținute office, geanta este acel accesoriu care trebuie să fie neapărat și elegant, dar și util și practic.

Modelul GF2790 este clasic și își poate găsi cu ușurință locul în garderobă. Mai ales în garderoba doamnelor care își petrec cea mai mare parte a timpului la birou. Prezintă un spațiu de depozitare bine definit, având 2 compartimente încăpătoare. Acestea sunt separate de un buzunar cu fermoar pe mijloc, printre care și un buzunar cu fermoar pe un perete lateral. De asemenea, structura este rigidă pentru a-și menține forma.


Geanta dama piele bleumarin GF2790
Geanta dama piele bleumarin GF2790
🎀 Cureaua care aduce pata de culoare unui outfit

O sugestie la îndemână, ieftină, de calitate și care poate fi integrată cu ușurință în garderoba persoanei dragi – cureaua damă piele. Trebuie să recunoaștem că este adesea achiziționată mai mult pentru întrebuințarea sa practică. Însă, poți surprinde cu un asemenea cadou: poate completa cu succes atât o ținută simplă, cât și una extravagantă.

Modelul CF047 cu ștrasuri și cataramă argintie se potrivește atât la pantalon sau fustă, cât și purtată în talie, la o bluză.


Curea piele naturala rosie cu strasuri CF047
Curea piele naturala rosie cu strasuri CF047

💥 Clasic, de efect, mereu surprinzător

O geantă de piele poate fi întotdeauna un cadou perfect pentru cei dragi nouă. Cu atât mai mult când îi poți atribui cele mai importante calități pe care le căutăm atunci când începem orice sesiune de shopping: calitate, bun gust, utilitate. E momentul să arăți celor apropiați cât de importanți sunt pentru tine și să investești într-un dar care va fi cu adevărat apreciat.

Dacă tu consideri că te-a inspirat acest articol te invităm să ne transmiți părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

De asemenea, dacă vrei să găsești mai multe sfaturi și sugestii despre cum să alegi genți damă piele sau despre cum este cel mai potrivit să le porți, intră pe pagina noastră de blog și citește recomandările noastre de stil personal.

🐰 Vă dorim sărbători fericite cu multă frumusețe în suflete!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus