Gentile – Accesoriul definitoriu la o tinuta

genti manier

Gentile au devenit accesoriul definitoriu la o tinuta si ea poate transforma tinuta simpla, banala, intr-o tinuta frumoasa, plina de viata sau invers. Asta daca nu faci alegerea corecta. Dar haideti sa vorbim de partea frumoasa, cand atragi priviri asupra ta, asupra tinutei, iar tu stii ca geanta isi are meritul.

Important este sa tii cont totusi de cateva aspecte simple dar principale atunci cand optezi sa potrivesti o geanta tinutei tale.

Gentile sunt accesorii ce completeaza tinutele, insa ele au si un rol major. Rol care le fac indispensabile, deoarece ne scapa de povara caratului a tuturor obiectelor vitale pe care trebuie sa le avem la noi zi de zi.

Cum alegi o geanta?

Geanta poate fi aleasa in functie de stilul personal, de conformatia corpului, de ocazie sau in functie de nevoie.

Daca stilul personal inclina spre casual ai o gama variata de modele pentru care poti opta.  Genti de mana, de brat, plicuri, genti tip postas, genti de purtat pe umar si lista continua. Insa daca stilul elegant te caracterizeaza atunci va trebuie sa acorzi o atentie mai mare cand alegi o geanta. Poti opta pentru o geanta usor lacuita, cat mai simpla. Sau poti alege una cu imprimeu crocodil ce da senzatia de rafinament. Iar materialul din care este confectionata geanta conteaza foarte mult.

Geanta trebuie sa se potriveasca si din punct de vedere vizual unei persoane si este important sa tinem cont de conformatia corpului.

 Geanta piele marsala cu franjuri GF056 Geanta piele neagra GF006 Gentuta piele inimioara gri GF051

Daca esti mignona poti opta pentru o geanta de dimensiuni mici, cel mult medii. In acest caz trebuie purtata cat mai aproape de corp. De evitat gentile mari deoarece nu te avantajeaza deloc!

Daca esti inalta opteaza pentru gentile medii sau mari, de diferite forme. Le poti purta cum doresti: in mana, pe brat sau pe umar, vei fi avantajata. De evitat gentile mici.

Daca ai solduri proeminente atunci opteaza pentru o geanta cu curea scurta. Astfel vei atrage privirile in partea de sus a corpului.

Categoric nu vei pune la o rochie de petrecere o geanta mare si din material ci vei opta pentru un plic care sa se potriveasca rochiei si tematicii. La fel, nu vei merge cu o geanta de club la un interviu si exemplele continua. Este important sa tinem cont de tinuta si de modul in care asortam o geanta.

Vei avea geanta ideala daca vei tine cont de factorii de mai sus si vei fi mereu la moda! Pe www.manier.ro puteti sa va cumparati geanta potrivita.

Cumparaturi Fericite !!!
Echipa Manier.ro

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus