Trenduri : modele de genti in anotimpul rece.

Trenduri: modele de genti in anotimpul rece. Odata cu venirea sezonului rece, intervine o schimbare de textura, fie ca vorbim de haine, incaltaminte sau accesorii. In principiu, textura care predomina in garderoba noastra in acest anotimp este blana. Evident trebuia sa fie ceva care sa tina de cald, mai ales daca esti o fire mai friguroasa.

Trenduri: modele de genti in anotimpul rece

Asa cum ne asteptam cu totii, gentile cu blana sunt la mare cautare. Indiferent ca vorbim despre genti care au in intregime blana sau doar partial, aceste modele sunt in mare voga. Gentile cu blana reprezinta o optiune grozava pentru sezonul rece, deoarece ne creeaza o senzatie de caldura fiind pufoase si moi.

Genti sofisticate
Genti sofisticate

Gentile cu lanturi sunt prezente si ele in colectia iarna 2014-2015. Lanturile sunt detalii demne de remarcat la marii designeri si au un mare succes. Indiferent ca gentile cu lant sunt purtate la o tinuta de zi sau la una de seara, vor fi mereu considerate accesorii fermecatoare. Indrazneste sa asortezi astfel de accesorii tinutelor tale pentru a vedea efectul.

Genti cu lanturi
Genti cu lanturi

Tendinte in materie de genti din piele

Nu ne putem imagina tendintele acestui sfarsit de an in materie de genti, fara sa includem in trend gentile din piele naturala. Calitative si rezistente, gentile din piele naturala sunt de nelipsit din colectia noastra. Fie ca sunt clasice, elegante, office sau casual, ele vor fi intotdeauna un accesoriu cu importanta.

Pielea de reptila este o alternativa eterica si exotica care se claseaza si ea in topul acestui sezon. Gentile din piele de reptila sunt elegante si foarte feminine, prezentand o nota distinctiva persoanelor ce le poarta. In marile prezentari de moda internationale regasim pielea de crocodil ca fiind vedeta incontestabila. De ce sa nu fii si tu o mica vedeta in randul prietenelor tale ?

Genti piele
Genti piele diverse

Cucereste sezonul acesta cu modele extravagante si pline de stil. Fii o aparitie de invidiat si da startul unei garderobe greu de egalat. Fii inspiratie pentru ceilalti si lasa-te totodata inspirata. Indrazneste sa fii o aparitie sofisticata de fiecare data si innoieste-ti garderoba cu cele mai indragite genti ale momentului. Fii de apreciat in randul prietenilor si uita de situatiile stanjenitoare care te faceau sa fii retrasa. Cu genti din piele naturala poti fi in sfarsit stilata si cu bun gust.

Ce zici? Te tenteaza ?

0Shares
Înapoi sus