Gențile care nu trebuie să îți lipsească după vârsta de 30 de ani

Te întrebi care sunt gențile care nu trebuie să îți lipsească după vârsta de 30 de ani? Elegante sau comode? Îndrăznețe sau simple? Ce stil ar trebui să abordezi? Odată cu trecerea timpului, ai învățat printre altele, un lucru important. Anume, să nu-ți pierzi timpul și îți alegi de pe rafturile vieții exact ce ai nevoie, ce îți place și ce te face fericită. Știi că mulțumirea vine din lucrurile simple? Chiar dacă este vorba despre o zi cu soare sau o nouă gentuță în garderobă.

Descoperă mai jos cele 6 modele de genți damă piele care îți sunt absolut indispensabile și care te pun în valoare după vârsta de 30 de ani.

Gențile pe care sa le ai după vârsta de 30 de ani

Te simți ca și cum ai fi „de 3 ori femeie”, când viața ta se împarte între job, familie și relaxare? Ai atins vârsta adevărată a maturității, în care ești responsabilă și ai nevoie să alegi tot ce e mai bun pentru tine. De aceea, îți suntem alături cu sugestii de genți practice și drăguțe. Idei pentru fiecare zi în care îți duci la îndeplinire misiunea ta de „super-woman”!

Geanta de serviciu

Dacă ești genul de femeie activă, care nu se poate despărți de laptop și telefon oriunde merge, modelul de geanta GF890 este ideal pentru tine. Această geantă tip servietă este atât elegantă, cât și practică în transportarea laptopului și a tuturor documentelor. Trebuie să ajungi la un business lunch, la birou și la o ședință importantă în oraș, toate în aceeași zi? Nicio problemă, când ai soluția unei genți damă piele, tip servietă încăpătoare, al cărei aspect se integrează perfect în ținuta ta business.

Geanta piele maro tip servieta GF890
Geanta piele maro tip servieta GF890

Chiar dacă te folosești de laptop sau nu la locul de muncă, ești de acord că ai nevoie de o geantă încăpătoare și versatilă. Modelul GF2642 este o opțiune, fiind potrivită pentru outfit-urile tale elegante, dar și pentru cele casual.

Geanta încăpătoare pentru zilele aglomerate

Dacă știi că urmează să ai una din acele zile în care trebuie să te împarți între familie, serviciu, cumpărături și relaxare, recomandat este nu ieși din casă fără o geantă încăpătoare cu tine. Toate obiectele esențiale pentru fiecare activitate pe care trebuie să le porți cu tine încap perfect în modeulul GF2687. Este o opțiune ideală din colecția genți damă piele de dimensiuni mari, cu un aspect chic, ce se pretează cu orice context și ocazie în care ai nevoie de ea. Mai mult, o porți ușor în fiecare situație, pe umăr sau în mână. Este genul de geantă perfectă în privința căreia nu îți faci griji că nu s-ar asorta cu ținuta.

Geanta îndrăzneață, care te pune în valoare

Cine a zis că dacă ai trecut de vârsta de 30 de ani nu poți să te simți în continuare atrăgătoare? Ai încredere în frumusețea ta și în farmecul celor 30 de ani! Alege să ai întotdeauna genți damă piele îndrăzneațe în garderobă, acele piese vestimentare cu care să atragi toate privirile în zilele când te simți extraordinar. Gentuța GF2358 din colecția genti roz aduce o pată de culoare tinerească ținutei tale. Se potrivește atât cu ținutele monocrome, cât și cu piese vestimentare înflorate.

Gentuta dama piele roz inchis GF2358
Gentuta dama piele roz inchis GF2358
Rucsacul pentru ieșirile cu familia

Ieșirile active cu familia cer multă libertate de mișcare și fiabilitate. E mai simplu și mai ușor să explorezi orașul alături de cei dragi când ai o ținută lejeră și un rucsac în spate. Dar nu orice fel de rucsac! Ci unul elegant, așa cum îți place ție. Nu-i așa că modelul GF605 este ideal? Este încăpător, cochet și elegant, potrivit pentru fiecare nouă aventură. Poți să îl iei cu tine la plimbările în parc, în concedii sau chiar la sesiunile de shopping.

Geanta pentru întâlnirile cu partenerul

Impresionează-ți partenerul în fiecare zi cu alegerile tale în materie de piese vestimentare. Asortează ținuta pentru cinele romantice cu genți damă piele feminine și vesele, îndeajuns de încăpătoare pentru telefon, ruj, farduri și oglindă. Geanta GF2595 este alegerea cu care mergi la sigur pentru o vestimentație clasică, dar elegantă, de culoare neagră. Poate fi purtată ca geantă plic sau pe umăr, având atașat un lănțișor auriu.

Gentuta dama piele grena GF2595
Gentuta dama piele grena GF2595
Geanta pentru evenimente importante

Orice femeie are nevoie în garderoba ei de genți damă piele potivite pentru evenimentele fancy. Cu un accesoriu negru vei merge la sigur, în orice situație, asortând corect orice culoare a ținutei tale. Modelul GF606 din colecția genți negre este minunat pentru ocaziile speciale: evenimente importante, nunți, întâlniri cu prietenii. Fiind prevăzută cu un lănțișor ajustabil, permite purtarea sa în diverse moduri. Ținutele tale elegante vor avea mai mult stil atât timp cât alegi un model atemporal, pe care să-l porți ani la rând.

Genți damă piele

Calitatea este un atribut esențial pentru tine. Ca femeie trecută de vârsta de 30 de ani, înseamnă că ești ocupată și ai multe responsabilități. Pentru un look îngrijit și matur trebuie să investești în câteva genți damă piele de calitate, întrucât pot fi piesa de rezistență a ținutelor tale. Dincolo de aspectul genții, importantă este calitatea materialului. Alege genți damă piele, care vor fi întotdeauna la modă și care își vor păstra calitățile odată cu trecerea timpului. Gențile de piele sunt dintotdeauna apreciate nu numai pentru eleganța lor, dar și pentru calitățile practice pe care le îndeplinesc.

Experiența unei femei adevărate, trecute de vârsta de 30 de ani, se reflectă în fiecare alegere pe care o face în viața de zi cu zi. De aceea, calitatea produselor pe care le cumpără intră în topul de atribute pe care le caută atunci când începe o sesiune de shopping. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, înseamnă că ești în locul în care trebuie! Descoperă și tu în colecțiile de genți damă piele Manier cele mai frumoase, calitatative și atemporale modele care se potrivesc cu vârsta și stilul tău.

Intră pe blog și găsește mai multe sfaturi și recomandări pentru felul în care poți să porți gențile tale preferate!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus