Cum asortăm gențile de umăr?

Cu toate ne-am întrebat măcar o dată, privindu-ne îndelung garderoba: „Cum asortăm gențile de umăr?”. Must-have pentru orice femeie, genți piele, de umăr vor fi întotdeuana la modă! Sunt practice, drăguțe și pot fi accesoriul perfect pentru orice ocazie.

Știm că alegerea genții pentru completarea unei ținute poate fi grea atunci când avem atât de multe opțiuni cu forme și culori diferite! Găsește în mini-ghidul nostru 5 criterii practice pe care trebuie să le luăm în considerare înainte de a spune „Aceasta este geanta potrivită!”.

1.Gențile de umăr trebuie să corespundă cu stilul vestimentar

Frumusețea unei femei stă în stilul ei de a fi. Fie că abordează un stil casual, sport, modern sau glamourous, toate femeile au ceva aparte, care le face să fie diferite. Iar de multe ori, geanta este accesoriul care le pune în evidență.

Stilul casual este preferatul femeilor active, care adoră să se simtă comod în orice ipostază. Pentru ele, nu e nimic greșit să se îmbrace într-o pereche de blugi și un pulover gros atât la birou cât și la petrecerea de revelion. De aceea, gențile de umăr cât mai încăpătoare și cu cât mai multe compartimente vor fi ideale! În geanta GF2722 vor încăpea și agendele de la birou, dar și câteva cumpărături făcute în grabă după o zi încărcată.

Geanta dama piele maro ocru GF2722
Geanta dama piele maro ocru GF2722

În cazul femeilor sportive, un rucscac nu este întotdeauna soluția pentru o geantă perfectă! Geanta pe umăr, simplă, comodă și care le oferă libertatea maximă de mișcare este ideală. De asemenea, un aspect încărcat nu le încântă niciodată! Cu cât mai puține culori și cât mai puține accesorii atașate, cu atât mai bine. O opțiune de culoare gri, de dimensiune medie precum este geanta GF1927 va fi chiar o alegere bună.

Femeile cu stil glamorous vor face întotdeauna tot posibilul să iasă în evidență și să fie admirate! Mai multe accesorii atașate înseamnă mai atrăgător! Pentru ele, modelul GF2689 va fi preferat!

2.Geantă încăpătoare sau gentuță?

Pentru multe dintre noi, nu e de ajuns ca o geantă să fie doar frumoasă! Trebuie să fie și practică. Dacă vrem să accesorizăm o ținută casual, cu care mergem la lucru sau la facultate, cu siguranță vom opta pentru gențile de dimensiuni mai mari. Avem nevoie de un spațiu generos pentru depozitarea tuturor lucrurilor care ne sunt necesare pe tot parcursul zilei. O geantă încăpătoare este ideală pentru femeile active, care au un program încărcat.

Spre exemplu, geanta GF2617 se potrivește de minune pentru doamnele care preferă ținutele office sau cele smart-casual atunci când merg la birou. Această geantă încăpătoare este prevăzută cu o curea detașabilă, astfel încât poate fi purtată într-un mod versatil: fie pe umăr sau pe braț.


Geanta dama piele marsala GF2617
Geanta dama piele marsala GF2617

O geantă încăpătoare poate fi cool, comodă și ușor de întreținut. Spre exemplu, geanta GF2463 este perfectă pentru o fire activă, care caută aceste atribute la o geantă! Nu numai că este modernă și chic, dar este chiar și practică! Se poartă lejer, este spațioasă și dispune de 3 zone de compartimentare. Pielea împletită și elementul argintiu atașat oferă un look trendy.

Genți damă de dimensiuni reduse sunt potrivite în general pentru ținutele elegante. Mici, dar încăpătoare pentru lucrurile esențiale, gențile plic pot fi purtate la petreceri, evenimente speciale sau ieșiri în oraș. Dacă pot fi puse pe umăr, cu atât mai bine! Ne oferă mai multă libertate de mișcare, fiind mai comode și mai ușor de purtat. Spre exemplu, gentuța GF2556 este un model de geantă tip plic, ce poate fi purtat atât în mână, cât și pe umăr. Lănțișorul auriu ajustabil aduce un efect elegant ținutei.


Gentuta piele bej deschis GF2556
Gentuta piele bej deschis GF2556

Plimbările relaxante cu prietenii în oraș cer întodeauna o gentuță chic, îndeajuns de încăpătoare pentru obiectele esențiale pe care le purtăm cu noi. Modelul GF2555 va atrage toate privirile!

3.Fiecare geantă se potrivește mai mult sau mai puțin cu un anumit stil vestimentar

Forma genții pe care o alegem este foarte importantă în abordarea unui anumit stil vestimentar. Casual sau elegant? Sportiv sau extravagant? Trebuie să fim atente la forma genții în funcție de preferințele noastre vestimentare. Cu siguranță vom opta pentru geanta GF2268 de culoare și formă extravantă, dacă suntem genul de femei glamorous, care vor întotdeauna să atragă privirile celor din jur!

Culoarea este foarte importantă atunci când accesorizăm un outfit!

Geanta este acel mic detaliu care aduce diferența pentru o ținută. De aceea, trebuie să ținem cont de culoarea acestui accesoriu atunci când vrem să îl integrăm în outfitul ales. În cazul în care optăm pentru piese vestimentare multicolore, recomandat este să alegem o geantă de o singură culoare. Eventual, o putem asorta cu o piesă vestimentară. De exemplu, dacă avem o pereche de pantofi stiletto roșii, o variantă din gama genți roșii de aceeași culoare, precum geanta GF2703 ar completa perfect întreaga ținută.


Geanta dama piele rosie GF2703
Geanta dama piele rosie GF2703

Dacă, din contra, suntem îmbrăcate într-o singură culoare, geanta poate fi acea pată de culoare diferită. Să ne imaginăm într-o ținută all black, la care adăugăm, o culoare argnitie, elegantă. Ar arăta minunat, nu-i așa?

O altă soluție ideală pentru ținutele monocrome sunt gențile multicolore. Modelul geanta GF1846 va fi acea piesă vestimentară care va atrage toate privirile.

4.Materialul pune în valoare întregul outfit!

Nimic nu poate înlocui calitatea, durabilitatea și stilul unei genți damă piele! Pielea naturală este un material care are rezistență și rămâne intact pe termen lung. Găsește în colecția Manier de genti dama și genti barbati cele mai frumoase și calitative modele!

Întodeauna vom fi încântate de o nouă sesiune de shopping! Chiar dacă ne-am dori să cumpărăm toate modelele de genți piele și toate accesorile, trebuie să luăm în considerare câteva criterii. O geantă frumoasă dar care nu se potrivește cu stilul vestimentar, cu tipul de eveniment sau cu întrebuințarea la care avem nevoie de ea poate fi considerată inutilă! Află mai multe recomandări despre alegerea unei genți piele în articolele de pe blog.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus