În aprilie se poartă gențile vintage

👜 În aprilie se poartă gențile vintage, deci dacă ești în căutarea unei poșete și nu știi ce să alegi, noi îți recomandăm o astfel de achziție. Sigur îi vei găsi loc în garderobă. Fie că o să reușești să o iei din bani proprii, fie că o vei pune pe lista de dorințe, care va fi comunicată ca “din greșeală” prietenilor, geanta care ne aduce aminte de glam-ul secolelor trecute este o investiție de durată, clasică și cu bun – gust. Se spune că fiecare geantă este o poveste în viața unei femei. Există una pentru fiecare moment, fiecare personalitate și vârstă. Dar de ce doamnele cumpără o geantă? Doar pentru a se afișa cu ea în poze pe diferite platforme de socializare, pentru a se lăuda în fața prietenelor, ca mai apoi să o țină doar “de expoziție”? Tindem să credem că nu.

Ce se poartă în aprilie

💄 Ca femeie, mereu ai nevoie de un ruj, un parfum, ba o sticlă cu apă la îndemână, câteva șervețele și să nu mai spunem că banii, cheile și telefonul nu se cară singure. Totodată și bărbații folosesc genți pentru a-și lua la ei măcar strictul necesar. Deci, concluzia este că un astfel de accesoriu se dovedește extrem de util, avantajos și practic. Problemele apar atunci când trebuie să te hotărăști asupra modelului, culorii, dimensiunii, prețului pentru că genți sunt: cu animal print, florale, cu motive tradiționale, rodunde, cu paiete, imprimeu piele de șarpe, crocodil, vintage … și lista poate continua la nesfârșit. Ideea principală este să îți dai tu seama care se potrivește cel mai bine cu personalitatea și stilul tău vestimentar. Dacă vezi o poșetă, îți transmite o emoție, te vezi cu ea în diferite locuri – fii sigură ca atunci ai găsit ce căutai.

Ce înseamnă vintage?

Din acea multitudine de genti dama piele pe care o avem la dispoziție se remarcă instant, în ochii doamnelor cea a stitului vintage. Totuși ce înseamnă acest stil? Când a apărut? Cum de atrage atenția? Când spunem vintage ne referim la toate acele piese vestimentare sau accesorii care au fost create între anii 1920-1970. Ele au reapărut în trend recent și credem că au rezistat timpului datorită simplității design-ului, prin asta remarcându-se fără doar și poate.

Genti vintage
Genti vintage

De ce vintage în Aprilie?

Simplu…este primăvară, femeile vor dori să se simtă atrăgătoare, feminine, și nu în ultimul rând elegante. “Less is more”, după această zicală se merge în Aprilie. Știm că simplitatea niciodată nu se va demoda, iar frumosul este pus în valoare de simplitate. Stilul vintage aduce cu el, din epocile demult trecute, acel frumos clasic, care este pe atât de simplu și rafinat, pe atât de greu de obținut astăzi. Deci, în aprilie se poartă gențile vintage.

Cum îți alegi gențile vintage?

Fie că vorbim de poșete, fie că e vorba despre o altă piesă din garderobă doamnele și domnișoarele trebuie să acorde atenție anumitor detalii, pentru a se putea mândri cu adevărate capodopere. Detaliile țin de: calitatea materialului, cusături, culoare, care ar fi de preferat să se asorteze ușor cu restul hainelor, rezistența curelei și a cataramelor, sistemul de închidere, dacă este cazul. Totodată prețul ne poate indica vechimea accesoriului și originalitatea lui.

Dacă ne vom dori lucruri de calitate să nu uităm că va fi nevoie să investim în ele.

Recomandările noastre

Manier este locul ideal unde poți începe să îți cauți preferata, gentuța vintage, care să îți pună în evidență feminitatea. Așa că ne am gândit ca în acest articol să îți dăm câteva sugestii și de asemeni, ponturi: cum și cu ce ar trebui să combini piesa vintage.

Gentuța din piele maro închis GF2364 este nemaipomenită pentru ținutele lejere de zi. Ce zici de o combinație cu cămașa în carouri și o pereche de jeans. Cu ea poți ieși la plimbare prin parc, în oraș la ora de shopping. De dimensiuni relativ reduse, ea poate fi purtată cu lejeritate pe umăr datorită curelei reglabile și luată fără grijă și în locurile supra-aglomerate. Putem spune că se potrivește persoanelor active, care au nevoie să poarte după ele diferite lucruri personale sau documente.


Gentuta piele maro inchis GF2364
Gentuta piele maro inchis GF2364


Gentuta dama piele maro GF2660
Gentuta dama piele maro GF2660

Modelul GF2660 asemănător celui precedent, se diferențiază totuși prin cataramă, care conferă un aer puțin mai masculin. Cu toate acestea geanta este indicată doamelor și domnișoarelor mai practice.

GF2350 se remarcă prin faptul că are o oglindă atașată, accesoriu care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din bagajul unei femei. Pe o nuanță verde închis, ea ar putea fi pe placul persoanelor care iubesc această culoare sau pe a celor a căror gând îi duce la natură. Pentru că persoanele atunci când își iau o poșetă vintage aleg de obicei culori pământii, vrem să v-o aducem în atenție și pe GF2658. Rafinată, de abia îi poți zări cusăturile sau sistemul de închidere. Ea poate fi luată atunci când porți cămăși albe, fluide, fuste cu pliuri sau cu buzunare. Cu siguranță își poate găsi loc în garderoba ta zilnică. Poate fi pusă pe umăr sau cross-body datorită curelei reglabile. Ceea ce o face specială este faptul că poate deveni și plic.


Gentuta dama piele maro GF2658
Gentuta dama piele maro GF2658

Gentuta dama piele kaki GF2350
Gentuta dama piele kaki GF2350

Modele unisex

Ținutele business sau smart casual pot avea și ele propria lor geantă vintage. Ca de exemplu GB245 sau GB246, două modele ce îți pot cuceri privirea instant. Ambele sunt spațioase, din material de calitate, din 100% piele naturală, fabricate în Italia. Sunt ușor de cărat, în mână sau pe umăr, dar cel mai important sunt unisex. Acest lucru înseamnă că și bărbații, la fel ca femeile se pot bucura de piese vintage.


Geanta unisex piele maro GB246
Geanta unisex piele maro GB246

Geanta unisex piele maro GB245
Geanta unisex piele maro GB245

Modele pe care le găsești la noi, la Manier sunt diverse și într-o gamă mult mai largă. Așadar, dacă vreo poșetă te-a inspirat și ai simțit că trebuie să fie a ta, intră pe site. Aruncă o privire și cine știe poate te vei îndrăgosti de brandul nostru.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus