Săptămâna genților haioase

👀 Suntem într-o perioadă mai dificilă și lipsită de haz, așa că săptămâna aceasta va fi dedicată genților haioase. De ce? Pentru că ne-am gândit că 👃 puțină detașare de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu strică nimănui. Iar cel mai simplu mod prin care ai putea face acest lucru: citind un 👅 articol cu haz, marca Manier.ro. Sau poate chiar atunci când îți savurezi cafeaua, de ce nu. Cine știe, poate îți va face cu ochiul un accesoriu pe care chiar l-ai putea avea la tine în garderobă cu un singur click.

Genți haioase

Te-ai gândit vreodată că ar putea exista o săptămână dedicată accesoriilor hazlii? Ei bine, noi ne-am gândit la ele, și din dorința de a le acorda mai multă atenție, vom expune în rândurile de mai jos câteva dintre aceste genți dama piele haioase. Și, de asemenea, cum le-ai putea asorta ținutelor tale pentru a avea un rezultat pe măsura așteptărilor.

🤔 Cu siguranță, prima ta întrebare se referă la faptul cum ai putea purta o asemenea geantă?!

Ca întotdeauna, îți venim în ajutor cu diferite idei și sfaturi stilate care să te ajute în crearea outfit-ului perfect. Așa că citește articolul în continuare pentru a afla cum poți asorta un accesoriu hazliu ținutei tale.

Fără monotonie

Din cauza situației neprielnice și a restricțiilor impuse, am început să devenim monotoni și dezinteresați. Deinteresați pentru că nu prea ne mai pasă cum arătăm dacă nu prea mai ieșim din casă. Și totuși, pentru acele persoane care nu se lasă pradă monotoniei avem idei noi de a-ți scoate în evidență outfit-ul. Drept exemplu de urmat, pentru cei/cele care preferă rutina zilnică. E timpul să redevii și tu o persoană energică și plină de viață. Iar săptămâna genților haioase îți este dedicată în totalitate, pentru a putea depăși monotonia unei ținute fără pic de culoare.


Geanta piele verde cu imprimeu GF2640
Geanta piele verde cu imprimeu GF2640

GF2640 îți poate da veselie ținutei, și nu în ultimul rând, unicitate. Poți opta cu încredere pentru o asemenea geantă, mai ales că este și primăvară. Și știi că primăvara se poartă imprimeurile. Știm la ce te gândești: e o culoare prea țipătoare pentru mine. Și ce dacă! Uneori este bine să ieși din zona de confort, iar rezultatul te va uimi și pe tine.Vei ieși în evidență mai mult ca sigur, iar trecătorii îți vor admira outfit-ul îndelung.

De asemenea, poți alege un model port-monede ca PM092, care îți va veni de mare ajutor când vrei să găsești lucrurile la locul lor. Și asta mai ales când ești o persoană organizată. Mărunțișul îți va sta bine depozitat în geantă, iar astfel vei ști mereu unde e. Însă poți opta pentru modele diverse pe care le găsești în secțiunea de port-monede. Astfel, outfit-ul tău va radia de pozitivitate și bun gust în același timp. Te vei simți cu lucrurile mult mai în siguranță și mai bine organizate.

port-monede
port-monede

Optează pentru accesorii practice

Atunci când ai zilele aglomerate, iar job-ul este de așa natură încât ești nevoită să iei o mulțime de lucruri după tine, gențile practice sunt cele mai potrivite. Și dacă mai sunt și haioase, ziua îți va fi cu siguranță mult mai bună.

Un exemplu ar fi GF2783, cu care ți-ai putea completa garderoba de primăvară-vară. Încăpătoare, practică și veselă, îți va aduce un zâmbet pe buze atunci când vei hotărâ că e timpul să o accesorizezi ținutelor tale. Îndrăznește ca în această primăvară să fii o apariție cuceritoare cu accesorii în nuanțe ce ies ușor în evidență. Astfel vei avea ținuta perfectă și demnă de invidiat.


Geanta piele argintie cu imprimeu floral GF2783
Geanta piele argintie cu imprimeu floral GF2783

Dacă tot vorbeam de zona de confort, ce ai spune să alegi accesorii versatile, în nuanțe aprinse? Te tentează ideea? Dacă da, gentuța GF2358 te așteaptă să o comanzi, iar mai apoi să o asortezi ținutelor tale. Iar dacă nu, atunci este cazul să îți schimbi decizia. Nu credem că nu vrei să fii în tendințe. Profită de fiecare ieșire sau întâlnire cu prietenele pentru a-ți afișa noile accesorii chic și elegante. Vei fi apreciată și invidiată subtil. Și cine nu vrea acest lucru! 😅


Gentuta dama piele roz inchis GF2358
Gentuta dama piele roz inchis GF2358

Fii o apariție cuceritoare și îndrăzneață în fiecare zi. Încearcă să fii în tendințe și să asortezi culorile aprinse outfit-ului tău. Vei fi și tu plăcut surprinsă de efectul pe care îl poate avea asupra ta. Dacă ți-am captat și ție atenția cu aceste modele de genți, ești invitata noastră să ne vizitezi site-ul manier.ro. Iar în secțiunea cum comand online găsești informațiile necesare pentru a plasa comanda. Inspiră-te, alege și poartă cu încredere modele de genți primăvăratice care promit să te scoată în evidență.
💐 O primăvară stilată și multă inspirație îți dorim! 👜

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus