Poartă culoarea anului 2021

Fii în trend cu noutățile și poartă culoarea anului 2021! Ai aflat? Noul an va fi definit de două nuanțe de culori: neutrul Ultimate Gray și o variantă vibrantă de galben Illuminating. Află mai jos despre cele două culori ale anului, cum îți pot influența starea și cum poți să le introduci în garderoba ta!

Culoarea anului 2021!

Anul 2021 vine cu surprize! Dacă până acum, institutul american Pantone alegea o singură culoare reprezentativă pentru fiecare an, 2021 se anunță a fi unul diferit. Potrivit Pantone, cele două culori Ultimate Gray și Illuminating au fost alese pentru că împreună transmit o viziune ce include optimism, speranță și gândire pozitivă. Motivația selectării a două culori independente care să reprezinte anul 2021 a venit din nevoia de a exprima faptul că numai prin uniunea a diferitelor elemente se pot transmite idei puternice și mărețe.

Rucsac piele gri GF316
Rucsac piele gri GF316

După un an care a stat sub semnul imprevizibilului, Ultimate Gray poartă simbolul rezistenței, al reasigurării și al liniștii. În timp ce Illuminating reprezintă culoarea soarelui, a optimisului că se vor întâmpla lucruri bune în curând.

De aceea, sfatul specialiștilor fashion este purtăm aceste nuanțe ori de câte ori avem ocazia. Sfatul nostru? Putem integra în garderoba noastră diferite genți cu aceste două nuanțe populare și la modă.

Este demonstrat faptul că starea noastră de spirit poate fi ușor influențată de culorile pe care le purtăm. Cu toții am fost puși în ipostaza în care nu ne-am simțit bine în propria piele. Acest lucru era cauzat de nivelul de confort pe care ni-l ofereau hainele și accesoriile. Cum purtăm gențile în culorile anului și cum ne pot acestea influența starea?

Ultimate Gray – culoarea rezistenței și a liniștii

Această culoare este atemporală, solidă și practică. Cei mai mulți oameni resping ideea de a alege griul ca fiind culoarea preferată. Deși este considerată plictisitoare și fără efect, această nuanță este de fapt chiar foarte elegantă. Transmite calități precum echilibru și putere. Este o culoare neutră și se potrivește în orice combinație.

Tocmai din acest motiv, nu este un lucru dificil să integrăm în vestimentația noastră zilnică o geantă sau o poșetă de culoare gri. Este exact acea opțiune de culoare pentru piesele vestimentare de care vrem să ne folosim în mod uzual. Spre exemplu, geanta GF2627 din colecția genți damă piele gri este foarte practică și comodă pentru zilele aglomerate. Mai mult, această geantă este confecționată din piele naturală, un motiv în plus să o avem în fiecare zi cu noi.

Geanta piele gri GF2627
Geanta piele gri GF2627

O altă opțiune uzală și comodă din colecția de accesorii damă piele gri este rucsacul GF316. Este minunat să îl porți pe umeri în zilele când ai nevoie de confort. Mai ales pentru plimbările lungi și ieșirile în oraș cu prietenii.

Chiar dacă este o culoare care vorbește mai mult despre confort, griul se potrivește de minune și într-o ținută elegantă. Ținută în care am utilizat deja culori stridente. În această situație, poate fi dificil să alegi o culoare care să o completeze pe una „țipătoare”. Cu o geantă gri vei merge la sigur din prima! Spre exemplu, modelul GF2632 va echilibra foarte frumos cromatica ținutei tale extravagante.

Gentuta dama piele gri GF2632
Gentuta dama piele gri GF2632

Illuminating – culoarea optimismului

Galbenul vibrant e culoarea care strălucește cu fericire și optimism, care aduce iluminare interioară. Vorbește despre promisiunea unui viitor plin de împliniri, despre mulțumire și libertate. Galbenul iese imediat în evidență pe lângă celelalte culori și denotă gândire pozitivă și multă creativitate. Pare a fi exact culoarea pe care avem nevoie să o purtăm în zilele în care ne simțim într-o stare perfectă de spirit.

Este imposibil să nu observi o persoană care poartă galben într-o încăpere plină de oameni. Deși are în semnificația sa multe calități plăcute, nu oricine are curajul să includă culoarea galben în garderoba sa. Poate fi considerată dificilă de asortat, însă nu e un motiv bun care să ne țină departe de a o purta.

Să ne imaginăm într-o pereche de blugi gri, cu un tricou simplu alb și geanta GF523 din colecția genti dama galbene pe umăr. Nu e așa că arată radiant? E o ținută perfectă pentru zilele călduroase în care avem chef să facem tot ce ne trece prin cap. Comodă, dar atractivă, veselă, dar potrivită chiar și pentru zilele la birou, această geantă te poate ajuta să îți păstrezi zâmbetul pe buze pentru întreaga zi.

Geanta piele galbena GF523
Geanta piele galbena GF523

Chiar dacă este o nuanță potrivită pentru primăvară și vară, galbenul poate fi purtat și pe timpul anotimpului rece. Spre exemplu, modelul GF1449 s-ar integra minunat într-o ținută călduroasă cu palton gri și beretă galbenă pe cap. Nici nu încape îndoială că această combinație va atrage foarte multe priviri în jur și ne va oferi foarte multă încredere în noi.

Dacă vrem să purtăm galbenul și în mod independent de culoarea gri, putem reține faptul că se completează perfect cu negru și mov. În timp ce negrul este o culoare sobră și serioasă, iar movul este creativ și sofisticat, galbenul aduce exact acel efect scontat, tonul jovial și vesel de care are nevoie ținuta noastră.

Genți damă piele în culorile anului

Fie că obișnuim să abordăm ținute mai timide sau mai îndrăznețe, cele două culori se potrivesc de minune. Iar în această combinație sunt perfecte pentru orice tip de persoană. Această uniune între gri și galben, reprezentativă pentru anul 2021 exprimă în mod sigur o atitudine practică și solidă, dar în același timp caldă și optimistă. Este o modalitate de a ne încuraja și de a ne face să înțelegem că este esențial să apreciem valențele multiple ale evenimentelor care ni se întâmplă. Cu cât vom încerca să privim lucrurile cu mai multă responsabilate, cu atât vom reuși să aducem o schimbare.

Dincolo de semnificațiile lor metaforice, un lucru este clar. În 2021 nu trebuie să ne lipsească griul și galbenul din garderobă! 

Noi vrem ca întotdeauna să vă menținem la curent cu toate opțiunile în trend. Șimai ales cu ce se se poartă în momentul de față. De aceea, vă invităm să citiți pe blogul nostru mai multe recomandări fashion pentru felul în care trebuie să purtați gențile Manier.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus