Modele de genți pentru anul 2021

Află ce modele de genți pentru anul 2021 nu trebuie să îți lipsească din garderobă. În anul ce a trecut nu am avut contextul favorabil să ne afișăm cu gentuțele noastre preferate în oraș, la petreceri sau la evenimente. În ciuda acestui fapt, sperăm că în noul an vom avea ocazia să ne afișăm cu noile accesorii. Să readucem la lumina zilei toate acele accesorii vestimentare pe care abia așteptăm să le purtăm. Curioși cum a reușit anul 2020 să schimbe trendurile pe viitor și ce genți damă piele vor fi la modă în 2021? Citește mai departe articolul nostru, inspiră-te și pregătește-te de sesiunea de shopping!

Genți pentru anul 2021

Noul an lansează colecțiile de genți damă piele cozy și comode! Nu numai că ne-a luat prin surprindere, dar anul 2020 ne-a schimbat semnificativ stilul de viață și modul de a gândi. Felul în care ne-am adaptat la această perioadă a adus în atenția designerilor nevoia de a oferi confort și utilitate. Mai ales atunci când au ales ce se va purta în 2021. Totodată, nu este greu să observăm acest lucru chiar din analiza noilor colecții deja apărute, din fotografiile care circulă pe conturile influencerilor din zona de fashion.

Acest nou trend a venit odată cu responsabilitatea și obiceiul oamenilor de a petrece cât mai mult timp în confortul casei. Cumpărăturile din magazine au fost înlocuite de shopping-ul online, întâlnirile din oraș cu prietenii s-au mutat pe platformele sociale, iar cele mai râvnite haine nu mai sunt rochiile fancy, ci training-urile comode. Ce s-a schimbat în industria fashion a genților și ce modele nu trebuie să ne lipsească din garderobă? Trecem în continuare prin revistă gențile damă piele cozy și comode care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. De asemenea, te poți inspira și din articolul anterior, în care îți povestim despre ce culori vor fi în tendințe în 2021.

Gentuța de mână

Chiar dacă ieșirea noastră în oraș înseamnă doar o plimbare până la magazin și înapoi, este o ocazie bună să ne afișăm gentuța lejeră, dar niciodată banală! Orice ținută poate fi scoasă din anonimat atunci când este asortată o gentuță de mână precum GF2355. Design-ul și culoarea roz prăfuit se integrează perfect cu orice piesă vestimentară, casual sau elegantă. Este practică și ușor de purtat, având în interiorul ei un pouch care se poate detașa și poate fi purtat individual. De asemenea, prezintă o curea detașabilă, reglabilă, de culaore neagră, care o face să fie purtată și pe umăr.

Gentuta dama piele roz prafuit GF2355
Gentuta dama piele roz prafuit GF2355

Rucsacul tip geantă

Casual și elegant, comod și atragător – calitățile unui rucsac ce nu trebuie să îți lipsească în 2021. Cu rucscacul tip geantă GF1804 ne putem simți confortabil oriunde îl luăm cu noi. Fashion, dar practic, este prevăzut cu barete despărțite de un fermoar și mânere, ce permite purtarea ca geantă, în mână sau ca atare. O zi relaxată și glamorous, alături de prieteni poate fi asortată minunat cu acest rucsac.

Rucsac tip geanta piele galbena GF1804
Rucsac tip geanta piele galbena GF1804
Gențile minimaliste

De multe ori, mai puțin și mai simplu înseamnă mai bine! Aceasta este lecția pe care cei mai mulți dintre noi am învățat-o în ultima perioadă. Femeile din categoria celor care și-ar dori să scape de orice grijă și disconfort atunci când ies la plimbare, vor iubi gentuța GF2601. Este confecționată din piele naturală 100%, compactă și se prezintă a fi ideală pentru evenimentele în care avem nevoie să purtăm cu noi doar minimul necesar. Are două compartimente potrivite pentru depozitarea telefonului, a cheilor, a cardurilor și a banilor. Poate fi ținută pe umăr, fiind prevăzută cu o curea din piele, detașabilă și reglabilă. Este genul de geantă pe care o putem lua cu noi la cumpărturi!

Gentuta dama piele bej GF2601
Gentuta dama piele bej GF2601
Gențile de culoare gri și galben

Așa cum am povestit în articolul anterior, culorile anului 2021 vor fi galben și gri. Atunci când vine vorba de culoarea genților, cele două culori nu trebuie să ne lipsească în niciun caz din colecția noastră de accesorii. Această combinație de nuanțe transmit idei puternice despre rezistență și optimism, valori pe care trebuie să ni le însușim cu toții pentru anul care se apropie. Iată ce modele din colecțiile genti dama piele gri și genți damă piele galbene se potrivesc cu noile tendințe.

Geanta GF256 de culoare gri se integrează minunat în orice ținută am aborda. Datorită pielii moale din care este confecționată și culorii sale neutre, se potrivește în orice moment. Deși multă lume evită să poarte accesorii de culoare gri, considerând această nuanță una fără personalitate, considerăm că o geantă gri este soluția cea mai bună, care se potrviște pentru orice vârstă și orice context! Cu atât mai mult, o putem include cu succes alături e cea de-a doua culoare a anului 2021: galbenul vibrant.

Geanta piele gri GF256
Geanta piele gri GF256

Din colecția de genti dama piele galbene, GF1424 este modelul care aduce pata de culoare pentru o ținută elegantă. Clasică, modernă, jovială, dar în același timp și serioasă, această geantă candidează cu ușurință în topul celor mai dorite genți. Le poate mulțumi chiar și pe doamnele cu cele mai rafinate gusturi, fiind o piesă de rezistență în completarea ținutelor sofisticate, discrete sau business.

Pe lângă design-ul său remarcabil, care atrage toate privirile, se dovedește a fi o opțiune foarte practică. Are un compartiment principal și alte două buzunare pe pereții interior. Având o baretă detașabilă, se poate purta în mână sau pe umăr. De asemenea, prezintă un mâner din lemn de bambus, care oferă un aspect foarte fin.

Geanta dama piele galbena GF1424
Geanta dama piele galbena GF1424

Gențile de piele

Foarte importantă în alegerea genților pe care urmează să le achiziționăm în anul care vine este calitatea lor. Genți damă piele sunt întotdeauna cea mai bună decizie! Nu numai că reprezintă un etalon pentru femeile care pun preț pe felul în care se afișează în public, dar prezintă și caracteristicle de care avem nevoie pentru a ne bucura de ele pe o perioadă cât mai lungă de timp. Găsește în colecția de genți damă piele din magazinul nostrum online cele mai frumoase modele pentru noul an!

De asemenea, intră pe blog și descoperă mai multe recomandări fashion pentru garderoba ta!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus