Recomandari pentru un stil personal autentic

Indrazneste sa fii tu insuti abordand un stil autentic!

Manier iti ofera produse de calitate superioara cu care sa te rasfeti si sa iti completezi acel stil autentic tie. O recomandare din partea noastra ar fi gentuta de piele maro in forma de inima, care aduce un aer romantic oricarui peisaj. Se potriveste doamnelor si domnisoarelor visatoare si optimiste care isi doresc sa atraga dragostea in viata lor.
Stil Pesona Autentic Manier.ro
Acest simbol al iubirii este un model foarte apreciat printre produsele noastre din piele naturala. Poate fi purtat la tinute atat elegante si suave cat si la cele vintage sau casual. Dimensiunile sale ii ofera discretia de care are nevoie orice geanta practica. Forma sa reuseste sa ii confere celei care o poarta destul spatiu pentru o depozitare şi compartimentare eficienta a accesoriilor „must have” ale unei doamne sau ale unei domnisoare.

Modelul, nu doar forma gentutei este special, caci ne duce cu gandul la filmele western, sau festivalele anilor 70. Oricum ar fi, aerul vintage te duce inapoi in timp si iti da ocazia sa starnesti discutii interesante cu oameni noi. Sau sa readuci in actualitate subiecte care nu au mai fost abordate demult. Restabileste prietenii, reaprinde discutii, oricum ai dori bucura-te de viata sociala mai mult si ofera-i un context inedit in care sa se poata manifesta.

Fii tu promoter al bunei dispozitii! Vino cu originalitatea unei tinute de exceptie si creaza ocazii de a te destinde intr-o atmosfera placuta, alaturi de cei dragi. Fiecare individ are felul sau aparte de a-si alege articolele vestimentare. Fie ca vorbim de imbracaminte, incaltaminte si celelalte accesorii, unii prefera un stil in favoarea altuia. Altii abordeaza doua stiluri diferite in functie de momentul zilei sau de ocazie. Altii sunt foarte creativi si combina stilurile impreuna pentru a incerca ceva nou. Oricum ar fi geanta este un accesoriu in garderoba de care ai nevoie si care iti poate intregi intregul outfit.

Fii tu insuti cu stilul de neegalat

Alege-ti culoarea preferata si observa diversitatea modelelor care variaza de la modern la retro, de la vintage la office, de la discret la comod, de la util la mofturi. Daca stii ce vrei, Manier iti ofera exact ceea ce cauti: calitate (cele mai bune produse), atitudine (cele mai frumoase modele), confort (cele mai mici preturi, servicii ireprosabile).
Stilul personal este ocazia tot mai personala a individului de a reactiona si de a se raporta la lumea exterioara.

Stilul il poate defini pe om si ofera celorlalti o carte de vizita a celuilalt. Cu toate preferintele, mofturile si nonsalantele fiecarui stil in parte, satisfactia este o constanta in feedback-ul clientilor nostri. Calitatea vietii este una din primele intentii ale echipei Manier. Atentia noastra se axeaza pe ajutorarea clientului in identificarea stilului sau propriu si personal. Sau chiar si la reimprospatarea acestuia cu produse si modele noi. Alege atent modelul care ti se potriveste şi vezi recomandarile cele mai noi in tendinte doar pe site-ul www.manier.ro .

Echipa Manier.ro !

7Shares
Înapoi sus