Celebram Elementul Aer cu reduceri la genti de culoare gri

Calitatea – o gura de aer proaspat pentru garderoba ta!

Aerul este acel element fara de care nu am putea trai, el ne este suflul si rasuflul in fiecare zi, insa in aceasta saptamana alegem sa il celebram mai cu seama prin reduceri substantiale de 25 % la cele mai calitative genti si gentute gri de pe Manier.ro. In saptamana 9-15 februarie te poti bucura de culorile diafane ale elementului Aer la pret redus. Manier iti pune la dispozitie toata gama de gentute de culoare gri. Celebreaza-ti pofta ta de viata cu o noua culoare in fiecare zi. Gentile Manier sunt ca o gura de aer proaspat pentru cei care cauta calitatea si confort intr-o singura formula. Manier iti sta saptamanal alaturi cu reduceri la produsele tare preferate!elementul aer

Reduceri la genti de culoare gri – doza de aer proaspat

Manier vine cu un nou val de reduceri, pentru a 3-a saptamana consecutiv. De data aceasta la toata gama de genti si gentute de culoare gri. Ceasta saptamana este dedicata acelor doamne si domnisoare care doresc sa experimenteze zilnic, cea mai buna calitate garantata de Manier, care te incarca cu emotia lucrului bine facut si iti ofera eutuziasmul necesar pentru a te bucura de unicitatea fiecarei zi in parte, libera de stres sau regrete Culoarea gri, pe care am ales sa o celebram in aceasta saptamana, ne ofera senzatia unui teritoriu neutru in care te simti eliberat. Este reconfortanta oferind senzatia de putere celui care o poarta. Cei care aleg sa poarte aceasta culoare nobila nu mai simt nevoie de a declara cu voce tare lumii incunjuratoare ceea ce fac sau cine sunt, in schimb au ocazia sa se elibereze si in acelasi timp sa se relaxeze impacati cu sine si constienti de puterea pe care o detin odata cu bucuria de a trai. Intregeste-ti tinuta cu un accesoriu must have, cum ar fi geanata, de culoare gri. O gura de aer proaspat pentru garderoba ta!

Manier.ro te invita sa combini forta terapeutica a culorilor cu pasiunea ta pentru calitatea! Celebreaza succesul de care te bucuri in fiecare zi cu calitatea specifica Manier. Opteaza in aceasta sapatamana pentru gentile si gentutele de culoare gri si simte din plin bunastarea si binefacerea pe care ti-o poate aduce aceasta culoarea.

Manier recomanda modelul perfect la genti gri

Incepe-ti saptamana cu o noua culoare! Relaxarea este un semn de putere! Celebreaza elemental Aer in aceasta saptamana impreuna cu Manier, uitand de grijile cotidiene si entuziasmandu-te mai mult de micile placer ale vietii. Placeri cum ar fi aceasta minutata gentuta gri, pe care o recomandam cu bucurie. Fiind confectionata din piele naturala cu textura moale, pentru ca tu sa te simti reconfortant de fiecare data cand o porti. Incapatoare si foarte maleabila se potriveste foarte bine cu tinutele in care te simti in pielea ta si vrei sa stai degajata indiferent ce situatii neprevazute se ivesc. Aceasta gentuta te inspira sa te simti in elemental tau oriunde te-ai afla. Un alt model pe care Manier il recomanda in această saptamana este geanta de piele de culoare gri cu model. Aceasta geanta din piele naturala are un model deosebit, care se aseamana cu gravurile din marmura tarmurilor elene. Foarte placuta la atingere si cu un design inedit, acest model invoca curajul si puterea de a fi tu insuti si de a-ti purta originalitatea la vedere.

Geanta reprezinta acel magic al fiecarei femei prin care poate sa isi exprime originalitatea si pasiunea pentru bun gust. In garderoba oricarei doamne sau domnisoare este essential sa existe si o geanta sau o gentuta de culoare gri. Asadar profitati de reducerile Manier si indrazneste sa fii tu insuti!

Echipa Manier.ro !

0Shares
Înapoi sus