Recomandarile Manier in anotimpul rece

Recomandare Anotimp Manier.ro
Cum vremea rece deja s-a instalat, iata care sunt recomandarile Manier pentru tine. Datorita temperaturilor scazute din anotimpul de iarna, pielea şi parul nostru au nevoie de o ingrijire mai speciala pentru a straluci de vitalitate. Părul este cel care are cea mai mare nevoie de atentie. Manier iti vine in ajutor cu cele mai bune produse, 100% naturale, de ingrijire a parului marca Jacob Hooy.

Recomandarile Manier – Balsamul potrivit parului tau natural.

Balsamul de păr este un accesoriu obligatoriu in anotimpul de iarna, deoarece părul devine fragil si isi poate pierde stralucirea atunci cand este expus temperaturilor scazute. Manier iti recomanda calduros balsamul „7 Plante”, optim pentru regenerare firului de par intr- o combinatie unica de ingrediente. Cele 7 plante din compozitia sa, 100% naturală, sunt atent alese, intr-o selectie inspirata care abunda in plante medicinale.

Toate tipurile de par au nevoie de balsam pentru a ramane stralucitoare si flexibile. Balsamul restabileste echilibrul natural al firului de păr, oferindu-i hidratare, stralucire si vitalitate. Rozmarinul, un ingredient cheie in compozitia balsamului de par creat de Jacob Hooy, ajuta la cresterea si regenerarea parului si previne caderea sa. Toti membrii familiei indiferent de varsta sunt invitati sa incerce efectele benefice ale Balsamului de par „7 Plante” potrivindu-se oricărui tip de par si lasandu-l usor de pieptanat si aranjat. In special părului lung ii este necesar deoarece acesta este cel mai predispus la uscarea si la despicarea varfurilor. Folosit zilnic balsamul previne degradarea in timp a parului, protejandu-l de la radacina pana la varf.

Alege produsele Manier

In viata ai mereu optiuni, alegeri de facut, Manier iti vine in ajutor si iti optimizeaza alegerile punandu-ti la dispozitie o gama larga de produse de o calitate inconfundabila si te ajuta sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce priveste stilului tau. Avantajul de a fi client Manier, este ca satisfactia ta este obiectivul nostru Nr.1. Rasfatate cu produse de cea mai buna calitate, bucura-te de stralucirea naturala a parului tau si in cele mai friguroase zile de iarna. Doar cu Manier faci cunostinta cu calitate recunoascuta international la cele mai avantajoase preturi. Redescopera calitatea vietii la cele mai inalte standarde.

Arta de a face cumparaturi se defineste prin distinctia produselor pe care le alegi. Invata sa recunosti si sa alegi cele mai bune produse de pe piata impreuna cu Manier, noi iti stam la dispozitie cu cele mai bune oferte, cele mai mici preturi si cele mai noi si originale produse de pe piata. Ofera-ti ocazia de a alege inteligent! Imparte cu prietenii tai vestile bune si spune-le si lor despre ofertele indraznete de pe www.manier.ro.

Manier are grija de tine! Vestile bune vin odata cu noi!

Echipa Manier.ro !

0Shares
Înapoi sus