Reduceri de saptamana dedicata Elementului Pamantului.

In saptamana dedicata Pamantului, Manier va aduceri reduceri de 25% pentru toate gentile de culoare maro. Daca simti ca ai nevoie de echilibru si stabilitate in aceată perioada, Manier.ro iti vine in ajutor. Profita de reducerile la toată gama de produce in ton cu Elementul Pamant.

pamant

Aceasta saptamana este dedicate gentilor si accesoriilor Manier de culoare maro, pentru toate doamnele si domnisoarele care isi doresc sa se rasfete cu un accesoriu chic care sa le confere lor si celor din jur un sentiment de echilibrare si stabilitate. Culoarea maro ne poate aduce o stare de calm si armonie. Persoanele care poarta aceasta culoare isi fac prieteni cu mai multa usurinta, caci această culoare ii ajuta sa fie mult mai abordabili. Maroul este o culoare chic reprezentativa pentru toate doamnele si domnisoarele care doresc sa comunice prin tinuta lor sinceritate, putere si maturitate.

Alege gentile Manier de culoare maro si simte puterea acestei culori cum te însoteste si imbunatateste toate aspectele din viata ta sociala si nu numai.
 Geanta piele bej/maro GF030

Reduceri la gentile maro de saptamana pamantului

Geanta din piele bej/maro este un model recomandat de Manier in saptamana Elementului Pamant, perfect prin forma si culoare sa caci inspira incredere si armonie celei care o poarta. Se potriveste perfect doamnelor si domnisoarelor care doresc sa adauge o nota chic garderobei lor.

Intregeste-ti garderoba in aceasta saptamana cu gentile si accesoriile Manier de culoare maro. Profita de marile reduceri din această perioada. Lasa-te imbiata de efectul benefic al culorii maro care sporeste sentimentul de multumire si satisfactie. Odata cu această oferta Manier doreste sa imbine pasiunea pentru cumparaturi cu puterea terapeutica a culorilor. Specialistii recomanda utilizarea anumitor culorilor pentru imbunatatirea calitatii vietii. Culorile te pot ajuta sa echilibrezi, sa atenuezi sau sa intensifici anumite aspecte din viata ta.

 Geanta piele maro GF027 Recomandam acest model pentru ocaziile in care doresti sa iti faci prieteni si debordezi de jovialitate. Un alt model recomandat de Manier in această saptamana este Geanta maro din piele naturala. Avand un design deosebit, iti va pune in valoare toată tinuta. Recomandam acest model pentru ocaziile in care vrei sa fi apreciata pentru eleganta si rafinamentul tau.

Geanta este un accesoriu care nu poate lipsi din viata unei femei . Exista o geanta pentru fiecare ocazie, asa cum exista o culoare pentru fiecare ocazie. Alege maroul si profita de reducerile promotionale Manier din aceasta saptamana.

Echipa Manier.ro !

0Shares
Înapoi sus