Tendințe modă toamnă-iarnă 2021-2022

În articolul de astăzi vei afla care sunt cele mai noi tendințe modă toamnă-iarnă în 2021-2022 care te vor ajuta sa îți pui garderoba la punct. Știm probabil cu toate faptul că în funcție de sezon ne luăm într-o oarecare măsură după tendințele în modă, pentru că nu e ușor să ajungi în sezonul de toamnă-iarnă și să nu ai garderoba corespunzătoare. Astfel că, îți venim în ajutor cu diferite sfaturi stilate și în tendințe pentru ca tu să fii mereu asortată ca la carte.

Tendințe toamnă-iarnă 2021-2022

Odată cu trecerea timpului, se schimbă și moda, într-un mod alarmant am putea spune. Și pentru că niciodată nu mai ajungem să ținem pasul cu ea și nici să ne conformăm repeziciunii la care suntem expuse, trebuie sa trăim după propriile reguli. Însă, și propriile reguli trebuie să aibă bazele bine definite pentru a nu da greș cu vreo ceva. Asta pentru că știm bine cât de sensibil este subiectul legat de modă, nu-i așa? Acestea fiind spuse, să nu o mai lungim cu vorba și să trecem la ideile de fashion care au apărut pentru acest sezon de tomană-iarnă.

Geanta piele galbena matlasata GF1430
Geanta piele galbena matlasata GF1430

Accesorii din piele naturală în tendințe modă toamnă-iarnă 2021-2022

Înainte de toate, noi recomandăm indiferent de tendințele modei, să optezi pentru accesoriile din piele naturală. Și asta pentru că nu ai cum să dai greș cu o asemenea alegere. Te întrebi probabil de ce? Ei bine, odată cu trecerea timpului, un accesoriu de o calitate inferioară se resimte la suprafața și nu mai arată așa cum îți dorești. În schimb, unul de calitate superioară, cum ar fi pielea naturală, rezistă în timp. Și te face să arăți ca și când ai avea un nou accesoriu de fiecare dată. Ce ar fi sa optezi pentru o geanta din piele naturala data viitoare cand faci o achizitie? Nu vei regreta alegerea făcută, iar garderoba ta se va bucura de mai multă eleganță și rafinament.

Se poartă nuanțele de mov/violet

Revenind la ce se poartă în sezonul acesta rece, află că nuanțele precum violet-ul, sau mov-ul cum mulții îl denumesc este la mare căutare. Fie că e vorba de îmbrăcăminte sau de accesorii, culoarea mov este fruntașă. Dacă nu ai nimic de culoare mov la tine în garderobă, pe site-ul Manier.ro poți găsi o gamă deosebită de genti dama mov cu care să te asortezi.

Poți alege din multitudinea de variante disponibile, astfel vei fi în tendințele modei cu un accesoriu mov. Iar calitatea genților, cu siguranță va fi un plus pentru orice ținută.

Geanta dama piele mov matlasata GF3025
Geanta dama piele mov matlasata GF3025

Textura matlasata la moda

În ceea ce privește textura unei ținute sau chiar și ce a unui accesoriu, de preferat este cea matlasată. Pe lângă aspectul elegant pe care îl denotă, textura matlasată oferă acel ceva de care garderoba ta se lipsește. Deci, atunci când ești interesată de o nouă sesiune de shopping, alege piese cu o textură matlasată. Ce ai zice de genti piele matlasate ? Cu siguranță un model de pe Manier te va cuceri dacă vei răsfoi întreaga colecție de accesorii.

Și chiar de nu ții neapărat să fii în tendințe cu moda, important este să te asortezi cu ceea ce ți se potrivește și cu ceea ce îți place. Stilul îți aparține, iar moda este doar simpla conturare a acestuia prin culori și texturi. Tu de ce parte ești?

  • 👗 Îți place să fii mereu în pas cu moda…
  • 💳 Ești între, în funcție de buget…
  • 🧡 Sau nu ții deloc cont de tendințele noi apărute…

Scrie-ne în comentarii la ce stil de persoană te încadrezi și poate îți putem da câteva sfaturi stilate. Până data viitoare, outfit-uri cât mai grozave și calitative vă dorim.

Inspiră-te din cele mai recente articole:

👇 👇 👇 👇 👇

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus