Tendințe toamnă 2021

Oficial, noul sezon și-a intrat în drepturi, conform zilelor calendaristice, așa că trebuie să afli care sunt tendințe toamnă 2021. Știm că încă nu ți-ai schimbat garderoba de vară cu cea de toamnă, însă, treptat va trebui să o faci. Și mai ales dacă ești una dintre persoanele pasionate de modă. Trebuie să fii mereu în tendințe și asortată cu cele mai noi modele de accesorii. Fie că vorbim despre brățări, coliere, și chiar genți, devine o prioritate să ai în garderobă astfel de accesorii. Și mai ales dacă te declari pasionată de fashion și de tot ceea ce ține de acest aspect.

🍂 Tendințe toamnă 👜

Fiecare sezon este reprezentat de accesorii pe măsură. Indiferent că vorbim de culori sau modele specifice, trebuie să fii la curent cu ele astfel încât garderoba ta să fie corespunzător accesorizată fiecărui sezon. Fiecare femeie se întreabă, sau ar trebui să se întrebe care sunt piesele vestimentare pe care ar trebui să le aibă pentru a fi în tendințe. Pentru că, după cum știți, moda se schimbă de la sezon la sezon, iar diversificarea pieselor vestimentare ar trebui să fie în ton cu aceste schimbări. Citește în continuare articolul pentru a fi la curent cu cele mai noi vești în materie de modă.

Ce se poartă în această toamnă?

Față de anul trecut, acest sezon vine cu schimbări în materie de culori și de texturi. Dacă în toamna anului 2020 a fost la modă vestimentația de tipul celei tricotate, în nuanțe aprinse, vișiniu, albastru, portocaliu, galben, în acest an, la modă vor fi texturi precum blana, pielea întoarsă și catifeaua în culori pământii. Acum că știi esențialul, să trecem la idei de fashion pentru garderoba ta.

Poartă genți din piele întoarsă

Geanta piele taupe GF773
Geanta piele taupe GF773
Geanta piele bej GF1136
Geanta piele bej GF1136

Asortează garderobei tale o geantă din piele întoarsă de culoare pământie. Poți alege culori precum maro, bej, nude, chiar și bordeaux. Un exemplu ar fi GF1136 sau GF773. În combinație cu o jachetă oversized și niște cizme lungi va arăta fabulos. De asemenea ai putea opta pentru modele precum GF667. Asortează-ți garderoba cu genți din piele întoarsă și fii în tendințele acestui sezon.

Geanta piele crem/ gri inchis GF667
Geanta piele crem/ gri inchis GF667
Sezonul genților din piele

Și dacă nu ești adepta a ceea ce unii o numesc modă, însă îți place să fii apreciată pentru ținutele tale, poartă o geantă din piele naturală. Nu ai cum să treci neobservată, iar ținutele tale vor arăta impecabil. Tot ceea ce trebuie să faci este să asortezi o geantă din piele naturală outfit-urilor tale, iar dacă nu ai un asemenea accesoriu în garderoba ta, e cazul să iei atitudine. Poți opta pentru un model ca GF3122. Se va potrivi de minune ținutelor tale și te vei putea bucura de un spațiu de depozitate destul de generos.

Geanta piele roz prafuit GF3122
Geanta piele roz prafuit GF3122

Deci, te-ai decis cu ce accesorii îți vei completa garderoba de toamnă? Scrie-ne în comentarii ce idei vei pune în aplicare, iar noi te așteptăm și săptămâna viitoare cu o nouă doză de inspirație fashion. O săptămână inspirată și plină de stil îți dorim.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus