Accesoriile ultimei săptămâni de vară

Fiind sfârșit de lună August, indicat ar fi să fii la curent cu accesoriile ultimei săptămâni de vară nu-i așa? Trebuie să profiți la maximum de acest sfârșit de sezon și să te accesorizezi cât mai îndrăzneț. Dacă nu ai avut, încă, ocazia să te accesorizezi așa cum ți-ai dorit, nu e târziu nici acum. Ultimele zile de vară te așteaptă să îți pui planurile în aplicare și să scoți ce e mai bun din garderoba ta. Nu mai ocoli imprimeurile sau culorile mai stridente. Dacă nu le porți vara, atunci când? Așa că ia-ți garderoba la probă și vezi ce te avantajează.

Accesoriile ultimei săptămâni de vară

Bucură-te de ultima săptămână de vară
Bucură-te de ultima săptămână de vară

Dacă nu ai avut ocazia să porți imprimeuri vara aceasta, ei bine, consideră că a fost o vară pierdută. Însă, dacă te grăbești puțin, poate mai prinzi ultimele zile călduroase din acest sezon. Poartă cu încredere imprimeurile florale, șarpe, culorile aprinse. Te vor scoate în evidență, iar outfit-urile tale nu vor mai fi plictisitoare. Vor avea acel ceva care să le scoată din anonimat. Ești pregătită să începem proba?

Genți damă cu imprimeu

Gențile sunt cele mai ușor de abordat atunci când vine vorba de a asorta o ținută cu un accesoriou cu imprimeu. În acest caz, geanta cu imprimeu fiind și accesoriul principal într-o ținută, va ieși ușor în evidență, iar ținuta ta va fi corespunzător asortată. Atenție, nu combina mai mult de o piesă vestimentară cu imprimeu pentru că riști să arăți banal. Și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.

Un exemplu de geantă pe care ai putea-o asorta este GF3018. O poți combina ușor la o ținută de zi, dar și la una business. Imaginează-ți outfit-ul compus dintr-o cămașă simplă, bleumarin, cu o pereche de pantaloni clasici și geanta cu imprimeu floral. Te-a cucerit și pe tine?

Geanta piele imprimeu crocodil galben GF1792
Geanta piele imprimeu crocodil galben GF1792
Geanta piele gri deschis imprimeu floral GF3018
Geanta piele gri deschis imprimeu floral GF3018

Sau, dacă nu prea te încântă imprimeurile florale, ai putea opta pentru imprimeurile puțin mai rezervate cum ar fi imprimeul crocodil. Un model precum GF1792 îl poți asorta cu ușurință ținutelor tale de zi cu zi. De asemenea, poți purta geanta și în combinație cu alte imprimeuri și culori fără probleme.

Gentuțe și plicuri perfecte pentru un sfârșit de vară

De asemenea, dacă nu ai avut ocazia să te asortezi cu gentuțe sau plicuri, acum este timpul să o faci. Poți alege modele diverse. Mai simple, mai colorate, cu imprimeu sau fără, îți vor accesoriza ținutele de minune. Ce zici de un model ca GF3160? Nu-i așa că te-a cucerit și pe tine? Poți asorta plicul la acel eveniment important la care trebuie să mergi, sau chiar ținutelor de seară, la ieșirile cu prietenele. Astfel veți avea un subiect interesant de discuție.

Plic piele multicolor GF3160
Plic piele multicolor GF3160
Curele elegante pentru un sfârșit de vară de vis

Și dacă tot am vorbit puțin de genți, să nu uităm și de curele. Accesoriile care ne completează ținutele și ne ajută în cele mai nevoiașe momente. Poți da culoare ținutelor tale cu ajutorul curelei CF056. Având un design destul de complex, vei fi de invidiat și apreciată pentru gusturile tale.

Curea piele naturala maro deschis cu strasuri CF056
Curea piele naturala maro deschis cu strasuri CF056

Tu cu ce te asortezi pentru acest sfârșit de vară? Dacă nu ți-ai scos accesoriile la probat, poate e timpul pentru o sesiune de shopping să prinzi curaj. Ce zici? Iei parte la această aventură cu noi?

😊 Acestea fiind zise, te așteptăm și săptămâna viitoare cu noi tendințe în modă și sfaturi stilate.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus