Tipuri de genti adorate de fiecare femeie.

Genti noi in functie de sezon, detaliul face diferenta

Odata ce un nou sezon se apropie, in garderoba apar alte tipuri de genti adorate de femeie. Dupa schimbarea sezonului, accesoriile atasate tinutelor noastre sunt detaliile finale ce definesc tinutele potrivite. Dupa un sezon unde gentile au fost pline de culoare si ne-au abordat cu nuante calde si puternice in acelasi timp, noul sezon aduce o nota de seriozitate si eleganta in culorile mature abordate.

Genti dama sezon

Ne-am gandit sa va prezentam o lista cu top 5 modele de genti care nu ar trebui sa lipseasca din colectia unei femei. In permanenta apar modele noi de genti si nu cred ca exista femeie care nu si-ar dori sa completeze colectia de genti cu fiecare model. Insa nu le putem avea pe toate si atunci majoritate femeilor tind sa isi achizitioneze cateva genti cu model universal.

Din acest motiv am gasit 5 tipuri de genti care sa va inspire atunci cand veti dori sa faceti o noua achizitie in materie de genti. Va asigur ca nu veti exclude nici un model si ca veti dori sa le aveti pe toate in colectia voastra.

Geanta business / geanta pentru birou

La o tinuta business vom alege o geanta de birou, din piele naturala. Ori dintr-un material rigid care isi pastreaza forma, cu un maner structurat, de o culoare potrivita tinutelor business pe care le imbracati. Dimensiunea sa fie medie, tinand cont si de conformatia corpului. Culoare genti este un punct important pentru ca ea trebuie sa fie asortat tinutei dumneavoastra business.

Pe site-ul nostru Manier.ro, veti regasi cateva modele de genti business

Geanta casual, universala

Cand optam pentru o geanta casual, universala, optam de fapt pentru o geanta mai mare. O geanta care sa fie incapatoare, pentru tinuta de zi cu zi, lejera, care poate fi purtata in mana, dar sa detina si o bretea/ curea.

Trebuie tinut cont la aceste genti sa fie calitative si dintr-un material rezistent. De preferat pielea naturala si sa aiba o culoare universala, pentru a se potrivi diferitelor tinute de zi cu zi.

Geanta – plic

La o tinuta eleganta, la o tinuta de club sau la o tinuta de cocktail putem purta cu incredere geanta – plic, in care ne putem tine cateva lucruri esentiale, care nu necesita spatiu.
Plicul poate fi atat mic cat si mare, de diferite forme si poate fi in nuante clasice, sublime dar si in nuante vibrante, ele oferind pata de culoare tinutei.

Geanta neagra clasica

Nu exista sau cel putin nu ar trebui sa existe femei care sa nu detina o geanta neagra clasica. Ea face parte din categoria de genti “Must have” si chiar este de nelipsit. De preferat sa fie confectionata din piele naturala, de bun gust si sa se potriveasca diferitelor tipuri de tinuta. Putem discuta de o geanta cu un design clasic care se potriveste tinutei business, elegante, casual si lista continua.
Manier.ro va recomanda sa analizati acest model – Vizualizeaza

Genti cu model adorate de femeie

In aceasta categorie putem include o diversitate de genti cu model. Spre exemplu geanta cu imprimeu de crocodile sau reptile, geanta cu franjuri, geanta cu pielea imprimata.
Mai exact este o geanta care va caracterizeaza, care este asortata la stilul dumneavoastra si care iese mereu in evidenta printr-un anumit detaliu.

Cu gandul ca v-am inspirat in alegerea facuta, va dorim spor la cumparaturi.

Echipa Manier.ro !

0Shares
Înapoi sus