Top 3 genți care se poartă în vara anului 2021

Pentru că știm că sezonul acesta este despre tine, îți vom dezvălui top 3 genți care se poartă în vara anului 2021. În sfârșit te poți bucura de soare, de ieșirile cu prietenii, și cum s-ar spune, de vară. Pentru că ce ar fi vara dacă nu o petreci în adevăratul sens al cuvântului. Știm că ești nerăbdătoare să îți pui în aplicare planurile pe care cu siguranță ți le-ai făcut de anul trecut. De aceea, îți dăm câteva idei de cum te-ai putea accesoriza pentru a fi și în pas cu moda, și nu numai.

🔝 Top 3 genți care se poartă în vara anului 2021 🔝

În această vară sunt la modă imprimeurile, texturile matlasate, și nu în ultimul rând, rucsacurile. Vrei să fii elegantă și în același timp să te simți lejeră, atunci e momentul să alegi una dintre opțiunile prezentate mai jos. Nu ai cum să dai greș cu ele. Oriunde ai avea în plan să mergi, nu trebuie să îți lipsească accesoriile care îți pun în valoare ținutele. Deci e timpul pentru noi achiziții.

1. Genți florale

În această vară, gențile florale sunt la modă. Prin complexitatea lor, o ținută devine elegantă și rafinată. Poți opta pentru modele mai mari ca GF1934 dacă tu consideri că ai nevoie de mai mult spațiu. Sau poți alege și modele mai mici precum GF2713 care să îți dea acel ceva ținutelor. Fiind o gamă variată de accesorii, ai de unde alege pe măsura gusturilor tale. În plus, te poți bucura de o livrare rapidă în doar 24 de ore a produselor în stoc. Deci nu trebuie să aștepți prea mult pentru a te bucura de ținute de vară asortate.


Geanta dama piele rosie cu imprimeu flori GF2713
Geanta dama piele rosie cu imprimeu flori GF2713

Geanta dama piele alb/rosu/flori mici GF1934
Geanta dama piele alb/rosu/flori mici GF1934

2. Genți matlasate

Gențile matlasate au rolul lor în a accesoriza o ținută de vară. Cum s-ar spune, nu degeaba sunt în top-ul trend-ului de vară din acest an. Datorită texturii și a design-ului lor, modelele matlasate pot face o ținută simplă să arate fabulos. Mai mult, se pot asorta oricărui tip de outfit, completând armonios ținuta aleasă. Spre exemplu, modelul GF3025 l-ai putea asorta cu ușurință ținutelor casual și nu numai. O plimbare lejeră se poate transforma într-o adevărată explozie de stil.


Geanta dama piele mov matlasata GF3025
Geanta dama piele mov matlasata GF3025
3. Rucsacuri de tip bucket

Și dacă tot am vorbit de genți și de cât de bine completează ele un outfit, a venit timpul să acordăm puțină atenție și rucsacurilor. Accesoriile ce oferă lejeritatea de care ai nevoie într-o zi aglomerată. Și mai ales dacă plănuiești o excursie la munte ori la mare. Cu siguranță ai nevoie de câteva lucruri pe care să le iei neapărat. Și ce poaate fi mai perfect decât un rucsac cu care să te simți și asortată, dar și cu cele necesare la îndemână. Aici, recomandările tind spre rucsacurile de tip bucket ce au sistemul de închidere cu șnur. Astfel, eleganța va fi prezentă în ținutele tale fără dar și poate. Un exemplu de astfel de accesoriu este modelul GF1144. Îl poți asorta cu ușurință ținutelor casual.


Rucsac piele naturala verde fistic GF1144
Rucsac piele naturala verde fistic GF1144

Deci? Ce zici? Te-ai decis pentru ce model vei opta vara aceasta? Dacă da, hai la o sesiune de shopping și dă frâu liber inspirației.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus