Trenduri de ianuarie 2022

La început de an vă urăm un „la mulți ani” călduros și vă invităm să descoperiți care sunt cele mai noi trenduri ale lui 2022. Sperăm că sărbătorile v-au fost liniștite și că inspirația fashion v-a fost pe măsură.

Așadar, începem noul an cu noi sfaturi stilate despre ce se mai poartă, cum să te asortezi și ce trebuie să ai neapărat în garderoba ta. Așa că stai în continuare cu noi și inspiră-te din acest articol. Un nou an înseamnă o nouă garderobă de asortat.

Trenduri 2022


Gentuta matlasata piele roz prafuit GF1908
Gentuta matlasata piele roz prafuit GF1908

Acum că au trecut sărbătorile de iarnă trebuie să ții pasul cu noile trenduri în materie de fashion. A fost o perioadă cu multe emoții, reuniuni de familie, mâncare bună, accesorii pe măsură, și mai ales multe cadouri. Însă acest lucru nu trebuie să ia sfârșit odată cu trecerea sărbătorilor. Fiecare zi poate fi prilejul unui nou cadou, fie că ți-l faci singură, ori îl primești din partea cuiva drag. Trebuie să te simți mereu iubită, iar o mică atenție poate rezolva fără probleme acest impas.

Și ca să nu o mai lungim cu vorba multă, zicem să trecem la subiectul principal și anume ce noi trenduri trebuie să ai în vedere pentru garderoba ta.

Nuanța de albastru în tendințe


Gentuta dama piele indigo GF1323

Geanta dama piele bleumarin GF2267

Dacă moda te preocupă în mare parte și îți place să fii la curent cu toate noutățile, atunci poți sta liniștită. Anul acesta este unul mai lejer în ceea ce privește culorile.

Este anul tău norocos cum s-ar spune. Conform spuselor celor de la Institutul Pantone, anul acesta vei avea de unde alege dintr-o „paleta jucăușă de culori” cu care sa fii la modă. Deci vei putea alege ce ți se potrivește stilului tău fără prea multe bătăi de cap. În principiu, nuanța de albastru spre violet a fost declarată ca fiind culoarea anului. Drept urmare, este imposibil să nu ai în garderoba ta un asemenea accesoriu. Și chiar de ai avea, unul nou nu strică niciodată.

Despre culoarea anului se mai spune că este cea mai caldă nuanță de albastru creată pe un subton de roșu-violet. Și deși albastru este predominant, celelalte culori nu sunt excluse.

Roșu aprins sau roz pudrat?

De cele mai multe ori tindem spre confortindiferent de subiectul abordat. Astfel că este timpul să lași puțin obiceiurile vechi deoparte și să te orientezi spre accesorii ceva mai seducătoare, care să te pună în valoare. Dar dacă totuși ești acel tip de persoană introvertită, avem idei și pentru tine.

După cum am mai zis mai sus, anul acesta se poartă cea mai caldă nuanță de albastru. Însă nu sunt excluse cele din subton.

Poți opta cu ușurință pentru nuanțe de roșu seducător. Iar dacă te afli în partea opusă, poți opta pentru roz pudrat.


Gentuta matlasata piele roz prafuit GF1908

Geanta dama piele rosie matlasata GF3149
Nuanțe de albastru

Dacă nu te împaci cu nuanțe precum roșul, recomandarea noastră este să alegi albastrul. Ai nenumărate nuanțe de albastru din care te poți inspira. Fii în tendințe cu doar un strop de culoare. Poți ajunge de la albastrul mării chiar la nuanțe de violet. Nu totul se rezumă la a fi în pas cu moda ci și la cum te asortezi. Dacă nu te simți în regulă asortându-te cu o anumită culoare, nu ești obligată să o porți. De accea tendințele în modă nu se rezumă doar la o singură culoare ci la o paletă mai largă de nuanțe pentru a putea alege după bunul plac.

Sperăm că ți-am fost de ajutor și de această dată cu sfaturi de modă pentru un început de an cât mai stilat. Te așteptăm și data viitoare cu noi subiecte de abordat. Iar dacă vrei să afli noutăți despre ceva anume, scrie-ne în comentarii și noi te ajutăm în acest sens.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus