Trenduri fashion ale anului 2019 în materie de genți

Fiecare început de an aduce pe buzele pasionatelor de modă, întrebarea: „Care vor fi cele mai în vogă trenduri anul acesta?”. Ei bine, pentru că știm că vreți să fiți pregătite din timp pentru cele mai noi apariții din lumea modei, noi vă vom dezvălui cinci dintre noutățile anului 2019 în materie de genți.

Gențile rotunde  

Primul trend pe lista noastră include gențile rotunde. Datorită formei lor atipice, gențile rotunde reușesc să iasă în evidență într-o mare de genți pătrățoase. Acestea pot completa atât ținutele elegante cât și pe cele casual, fiind perfecte pentru orice tip de outfit. În ceea ce privește culorile, acestea pot fi monocromatice, cu o cantitate minimă de garnitură și o mulțime de imprimeuri. Noi recomandăm gențile rotunde manier.ro, ce sunt disponibile în trei variante superbe: piele de șarpe, animal print și cu aplicații din păr de ponei.

Gentuță de piele cu imprimeu de șarpe – bleumarin

Gențile mari

Următorul trend din 2019 sunt gențile mari (super-size). Pentru acelea dintre voi care preferă accesoriile practice și cu un aspect frumos, acest tip de geantă este perfectă pentru zilele aglomerate sau cele în care trebuie să fiți pregătite de orice. Sunteți o femeie de afaceri ce are întotdeauna laptopul la ea? Gențile maxi office sunt cu siguranță ceea ce vă trebuie.

Geantă de piele – gri deschis

 

Gențile în tip cutie

Având o formă extremă prin colțurile sale bine definite, geanta de tip cutie oferă o alură avangardistă oricărei ținute. Pentru ca aceasta să fie asortată cu ținuta potrivită noi recomandăm un outfit extravagant, elegant sau office. Pentru a completa orice ținută, noi vă sugerăm geanta din piele naturală, de culoare brun, ce oferă dimensiuni generoase, asigurând un echilibru între practicitate și un aspect chic.

Geantă din piele – brun

Geantă tip săculeţ

Geanta de tip săculeț este un model multifuncțional și practic. Pentru zilele în care sunteți pe fugă, acest tip de geantă reușește să treacă testul eleganței, fiind disponibil într-un număr variat de culori și imprimeuri. Desigur, dacă doriți să aveți la voi doar strictul necesar, fără a fi îngreunată de obiecte inutile, acest tip de gentuță vă poate satisface nevoia în totalitate.

Geantă din piele – roz pal

 

Gențile neon

Dacă dorești ca geanta ta să nu treacă neobservată atunci gențile neon sunt cele mai strălucitoare interpretări ale tendințelor de anul acesta. Datorită culorilor stridente, gențile neon oferă un aer îndrăzneaţ, modern și fresh. Cu ajutorul elementului cromatic foarte puternic, ele reușesc să atragă toate privirile. Pentru sezonul primăvară – vară, gențile viu colorate nu constituie doar o simplă pată de culoare într-un outfit, ci vor contribui la realizarea unor blocuri de nuanțe inedite.

Geantă din piele – turcoaz

 

Acestea sunt câteva dintre cele mai mari trenduri ale anului 2019. Suntem curioși pe care dintre cele cinci tipuri de genți sunteți nerăbdătoare să le aveți. Lăsaţi-ne răspunsul vostru în secțiunea de comentarii de mai jos.

51Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Ce geantă la modă este în primăvara 2019? - PERSONAL STYLE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Înapoi sus