Mai Înflorat – primăvara nuanțelor rafinate

Luna Mai vine cu o explozie de culori și imprimeuri înflorate. Asortează-ți ținutele într-o manieră inedită și bucură-te de soarele încântător. Pregătește-ți outfitul de întoarcere la birou și asigură-te că în garderoba ta se găsește un accesoriu calitativ, din piele naturală 100%, care te va scoate în evidență. Urmează în continuare regulile impuse de autorități și comandă online, în siguranță, poșeta preferată.

Ce modele se poartă luna aceasta?

Mai practic

 Geanta dama piele alba/flori mici GF1842
Geanta dama piele alba/flori mici GF1842

Luna florilor rafinate îndeamnă la ținute colorate și practice. De aceea, îți recomandăm modelul GF1842 pentru practicabilitatea de care dă dovadă. Potrivită unui stil vestimentar smart casual sau unor ținute de primăvară veselă, geanta aceasta este accesoriul pe care îl cauți pentru a ieși în evidență sezonul acesta. Gândește-te cu ce ai putea să o asortezi și profită de reduceri pentru a comanda modelul chiar acum! Garderoba ta va fi cu mult mai vesele în compania unui astfel de accesoriu. Așa că nu rata ocazia de a-l avea în garderobă cât mai repede.

Mai colorat

 Geanta piele mov imprimeu floral GF1917
Geanta piele mov imprimeu floral GF1917

Culorile primăverii cuceresc inimile tuturor! Iar imprimeurile sofisticate garantează ținutele de succes. Comandă geanta de piele naturală mov cu imprimeu floral rafinat pentru o ținută înflorată perfectă pentru această lună. Defilează cu noul outfit în fața familiei, mai întâi, după care vei fi pregătită să cucerești și pe stradă, în momentul în care va fi sigur să ieșim din nou. Până atunci, bucură-te de culorile primăverii și asortează-ți ținutele cu stil!  

Mai rafinat

 Geanta piele bronz imprimeu GF1034
Geanta piele bronz imprimeu GF1034

Dacă preferi culorile elegante și imprimeurile delicate, atunci geanta GF1034 este ideală pentru tine!

Inteligent compartimentată, de o calitate superioară și perfectă pentru ținute de birou, dar și pentru outfituri de plimbare. Nuanțele bronz sugerează rafinamentul de care vrei să dai dovadă.  

Mai pasional
 Geanta piele albastra imprimeu floral GF1718
Geanta piele albastra imprimeu floral GF1718

Dacă te consideri o fire artistică, atunci o geantă imprimată cu un model unic ar trebui să se găsească neapărat în garderoba ta!

Îți recomandăm modelul albastru GF1718 pentru ținutele tale de mai. Culorile pătrunzătoare emană pasiune și inspirație.

Asortează geanta din piele naturală cu ținute deosebite, pentru a crea un look total superb, greu de imitat! Găsești geanta la reducere pe site-ul nostru, însă stocul este limitat! Comandă acum de aici!  

💐 Tu te-ai gândit cum îți vei asorta ținutele luna aceasta?

0Shares

2 comentarii

  1. Pingback: Back to work - ce accesorii vei lua în prima zi înapoi la birou? - PERSONAL STYLE

  2. Pingback: Ce vestește vara? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus