Back to work – ce accesorii vei lua în prima zi înapoi la birou?

Back to work already? Ne bucurăm de trecerea perioadei complicate din ultimul timp și abia așteptăm să ne întoarcem la birou. Urmează să apreciem cu adevărat fiecare clipă alături de colegi și să ne prețuim mai mult sănătatea. Trendul lunii Mai dictează accesorii colorate și imprimeuri înflorate. Însă pentru revenirea la birou, urmează recomandările noastre din acest articol. Nu vei regreta!

Back to work – eleganța definitorie!

 Geanta piele naturala taupe deschis GF1668
Geanta piele naturala taupe deschis GF1668

Trebuie să revii la birou într-o ținută caracteristică. Adoptă stilul definitoriu elegant și alege un accesoriu simplu, clasic și rafinat. Geanta din piele naturală de culoarea taupe deschis GF1668, de exemplu, este alegerea perfectă pentru o primă zi înapoi la birou. 

Modelul este practic, dar oferă un sentiment misterios prin detaliile acestuia. Geanta poate fi purtată pe mână, indiferent de statură sau conformație, dar poate fi pusă și pe umăr, deținând o curea detașabilă în acest sens. Cum ai asorta-o? 

Stil înflorat rafinat!

 Geanta piele bordeaux GF2091
Geanta piele bordeaux GF2091

Dacă totuși vrei să rămâi în trend cu primăvara, atunci poți adopta un stil deosebit accesorizând ținutele tale cu o geantă bordeaux imprimată cu flori superbe. Design-ul genții este unul inedit și promite atragerea atenției. În plus, calitatea garantată a genții fabricate din piele 100% naturală denotă seriozitate și bun gust. 

Reflexiile multicolore ale poșetei GF2091 completează cu succes ținuta pentru prima zi înapoi la birou. Geanta practică are o structură ușor rigidă și are mânerele accesorizate cu detalii metalice, pentru a oferi modelului o notă deosebită. 

Te-a cucerit? O poți comanda la reducere de aici!

Roșu e mereu o idee bună!  

 Geanta piele grena GF2133
Geanta piele grena GF2133

 Știi vorba aia – „când ești în dubii, alege roșu”? Acum, mai mult ca niciodată, ne aflăm într-o perioadă a dubiilor și nu putem avea certitudinea că facem alegerile corecte. Însă, un accesoriu roșu va fi mereu o alegere pe care nu o vei regreta. Mai ales, o poșetă din piele naturală… Recomandăm modelul GF2133 care are culoarea roșu grena pentru că este un accesoriu perfect pentru o zi de birou. Practică, încăpătoare și ușoară, geanta îți va deveni compania preferată și pentru ieșirile la cumpărături sau la cinele în oraș, după muncă. Beneficiul unic pe care acest model ți-l poate oferi este faptul că se poate transforma într-un rucsac. Dubla utilitate recomandă geanta pentru ținute casual, dar și smart. Poart-o cu tine peste tot! Nu te va dezamăgi!

Back to work in a fancy way

Dacă vrei să te asiguri că toți ochii vor fi pe tine și pe noile tale accesorii, atunci ar trebui să porți geanta GF2347 în prima zi înapoi la birou. Modelul inedit și influențe fashion de lux recomandă poșeta pentru o ținută extravagantă. Lasă-ți imaginația să curgă atunci când vei asorta geanta neagră cu outifutl tău. Comandă modelul cât mai e pe stoc de aici!

 Geanta dama piele neagra GF2347
Geanta dama piele neagra GF2347

Sperăm că recomandările noastre sunt pe placul tău. Poți răsfoi noua colecție de poșete din 100% piele naturală, dar și secțiunea de reduceri.

Spor la muncă! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus