Accesoriile sărbătorite: Ziua genților de mână

Accesoriile tale preferate se sărbătoresc pe 10 octombrie. Este o zi dedicată femeilor, deci trebuie să o sărbătorești printr-o sesiune de shopping, neapărat. Uite tot ce trebuie să știi despre gentuțele din garderoba ta!

Istoria acestei zile: de când sărbătorim accesoriile stilate?

Nu este un secret faptul că multe femei adoră gențile, uneori poate puțin prea mult, dar cine ar fi crezut că se va ajunge vreodată la punctul în care o zi întreagă a anului va fi pusă deoparte tocmai pentru a sărbători gențile în toată gloria lor?

Ei bine, credeți sau nu, Ziua Genților chiar există și oamenii își iau timp din ziua lor pentru a o sărbători. Trebuie să simți și tu că într-adevăr este ziua genților de mână. Și cum altfel mai bine decât citind articolul ce urmează.

10 octombrie este ziua în care femeile vorbesc despre genți… chiar mai mult decât de obicei. Pe Internet, prin bloguri și în viața reală cu prietenii azi sunt sărbătorite cele mai chic modele și cele mai interesante designuri. De asemenea, aceasta mai e o zi în care achiziționarea unei noi genți sau, chiar și cele mai extravagante, poate fi justificată și nu are nevoie de explicații.

10 octombrie este ziua care îi îndeamnă pe toți iubitorii de genți să se unească și să celebreze sărbătoarea neoficială dedicată genților, poșetelor și a tuturor accesoriilor feminine. Din 2013, când a fost menționată pentru prima dată în mod oficial, noua zi de oamgiu adus genților a parcurs un drum lung, #InternationalHandbagDay făcând un impact impresionant pe diverse platforme de social media.

 Geanta piele neagra GF930
Geanta piele neagra GF930

Însă termenul „geantă” devine din ce în ce mai cunoscut încă de la începutul anilor 1900. Gențile au parcurs un drum lung de atunci și, pentru a comemora aceste importante accesori, am decis să enumerăm motivele pentru care gențile de mână ne fac viața mai frumoasă! 

Ne fac viața mai ușoară… zilnic!

Când ai plecat ultima dată din casă fără accesoriul preferat? Dacă răspunsul tău este „niciodată”, cu siguranță nu ești singura care este dependentă de utilitatea poșetuțelor. 

Funcționale și fashion, acestea ne completează ținutele și ne ajută să ne cărăm toate lucrurile necesare pentru o zi aglomerată.

 Geanta dama piele turcoaz inchis GF1970
Geanta dama piele turcoaz inchis GF1970

Accesoriile Practice și la modă

Nu numai că gențile de mână sunt mereu la modă și în continuă evoluție, dar sunt și extrem de funcționale. Designul genților de mână este atât de bine conceput, permițând ca toate obiectele noastre să-și găsească locul într-un aspect drăguț, rămânând totodată accesibile.

 Geanta dama piele bej GF1966
Geanta dama piele bej GF1966
Cadoul perfect

Nu este nevoie să parcurgi calea obositoare de a căuta în sus și în jos cadoul perfect pentru prietena ta cea mai bună. Optează pentru un accesoriu la modă, elegant sau casual. Gențile sunt mereu o alegere bună! Iar în cazul cel mai perfect posibil, poate și nimerești să fie un cadou preferat.

 Geanta piele grena impletita GF1153
Geanta piele grena impletita GF1153

Fashion statement

Geanta preferată reflectă o parte a personalității purtătorului și a preferințelor sale în materie de modă. Deci nu ezita să te afișezi cu ceea ce îți place să porți, pentru că știi cum se spune: gusturile nu se discută. Simte-te bine în pielea ta cu alegerile tale!

 Geanta piele neagra cu imprimeu leopard GF464
Geanta piele neagra cu imprimeu leopard GF464

Gențile de mână sunt accesorii vestimentare care pot adopta diverse forme, culori și stiluri. În cele din urmă, ele sunt o componentă fundamentală, nu numai pentru ținutele noastre, ci și pentru viața noastră. Este un lucru al femeilor! Putem spune că este ceva indispensabil, ceva de care viața ta nu ar mai fi la fel. Întrebuințările unei genți nu le poți atribui cu ușurință unui alt accesoriu, oricât de inventiv ai fi.

✅ Îți accesorizează ținutele adăugând un strop de culoare.

✅ Îți poți depozita lucrurile necesare unei deplasări cu ușurință.

✅ Te scapă de grijile inutile.

Așadar, gențile au mai multe motive de a fi sărbătorite cel puțin o zi, în fiecare an.

Tu cum petreci astăzi?

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus