Cum să-ți organizezi poșeta?

Spune-mi cum îți organizezi poșeta ca să-ți spun cine ești! Felul în care ne păstrăm interiorul, dar și exteriorul accesoriilor iubite dezvăluie multe lucruri despre tine. În unul dintre articolele noastre anterioare îți dezvăluiam ce spune felul în care îți porți geanta despre tine. Acum venim cu câteva sfaturi despre cum ai putea să-ți organizezi poșeta simplu și rapid!

Fă-ți curat zilnic în poșetă!

Dacă totuși timpul nu-ți permite ordinea zilnică, ai grijă ca măcar săptămânal să-ți rezervi 5 minute pentru o curățenie generală. Aruncă toate hârtiuțele și gunoaiele care ajung în geanta ta cu voie sau fără voie. Scutură firimiturile și ai grijă să nu rămână nimic din ce nu ai dori în ea. E mult mai ușor să-ți găsești lucrurile dacă în geanta ta nu se găsesc tot felul de gunoaie. 

Nu știi cum să-ți organizezi poșeta? Folosește compartimentele!

Clasifică lucrurile necesare pe compartimente pentru a le găsi mult mai ușor. Se știe că e aproape o misiune imposibilă să-ți găsești cheile sau portofelul prin sutele de lucruri ascunse în geantă, de aceea trebuie să acorzi o foarte mare importanță ordonării lucrurilor din interiorul accesoriului de care nu te poți despărți. Este mult mai ușor să te uiți într-o pungă de machiaj pentru luciul buzelor, în loc să înoți într-un morman de articole diverse. Veți găsi o mulțime de genți drăguțe cu fermoar pe site-ul nostru care să te ajute să fie compartimentate exact cum ai nevoie.

 Geanta piele maro cu imprimeu floral GF758

 Geanta piele maro cu imprimeu floral GF758

Alege mărimea potrivită!

Pentru a te asigura că îți încap toate lucrurile de care ai nevoie într-o zi lungă, trebuie să alegi mărimea potrivită a accesoriului. Dacă știi că o mini gentuță nu te caracterizează deloc, atunci este clar că ai nevoie de o poșetă mai voluminoasă. Ai grijă, totuși, să nu îți încarci inutil geanta pentru a nu ajunge să o urăști pentru că trebuie să o cari peste tot. Să nu uităm că relația dintre tine și accesoriul preferat ar trebui să fie una de prietenie și nu de ură. 

Uite un model potrivit pentru o zi încărcată:

 Geanta marsala piele naturala GF2001  Geanta marsala piele naturala GF2001

Ține minte că nu e nevoie să cari întreg apartamentul după tine. 

Există sute de modele  de poșete cu designuri diverse, care oferă o compartimentare ingenioasă pentru depozitarea cardurilor de credit, chei, telefoane mobile și așa mai departe.

 Geanta piele rosie GF1712  Geanta piele rosie GF1712

Clasifică lucrurile din geantă

Te sfătuim să împarți lucrurile în 3 categorii: lucruri necesare, lucruri de care poate ai nevoie vreodată și lucruri cu care nu știi ce să faci

În prima categorie se pot enumera următoarele:

  • portofelul
  • cheile (mașină/casă)
  • telefonul
  • agenda (preferabil de dimensiuni mici)
  • pixul
  • șervețelele
  • elemente de igienă personală
  • balsamul de buze/rujul

Desigur, ce mai poate fi adăugat în această categorie diferă de la persoană la persoană în funcție de necesități. 

Lucruri de care poate ai nevoie vreodată este categoria în care se încadrează de obicei acea carte pe care nu reușești niciodată să o termini. Un  kit de styling este, de asemenea, un lucru de care poate vei avea nevoie vreodată, alături de un kit de urgență. Acestea pot fi eliminate sau înlocuite de ceva mai puțin voluminos atunci când optezi pentru o gentuță mai mică. 

Lucrurile cu care nu știi niciodată ce să faci sunt adesea prezente în geanta ta fără vreun scop anume. Chitanțele, cupoanele sau pliantele primite, aruncate în poșetă și uitate acolo sunt adesea motivul pentru care nu-ți găsești niciodată rujul preferat. Recomandăm o bună compartimentare a acestora, pentru a fi mai ușor să scapi de ele atunci când ajungi acasă.

Foloșeste-te de buzunarele separate:

Păstrează cheile și telefonul mobil într-un singur buzunar, în interiorul poșetei. Așa vei evita și momentele de panică în care nu-ți găsești cheile prin mormanul de lucruri aruncate, pentru că știi că mereu le vei găsi în același loc. Pentru a ordona eficient lucrurile din geantă, împarte obiectele în categoriile descrise mai sus. Decide unde trebuie sa ajungă lucrurile tale pentru a le găsi cu ușurință. 

Pentru a grupa mai bine obiectele, ideal este să le pui în pungulițe pentru a le găsi mult mai ușor atunci când este nevoie. Iată cateva soluții despre cum să-ți organizezi geanta:

  • Căștile telefonului și încărcătorul pot fi puse într-un compartiment separat, pentru a feri încâlcirea acestora cu cheile sau alte lucruri.
  • Machiajul și lucrurile de igienă personală le poți depozita într-o borsetă pentru a nu le împrăștia și pierde prin poșetă.
  • Pune-ți mereu restul de la bani mereu în portofel pentru a nu te trezi cu o mini comoară aruncată la fundul genții la finalul săptămânii. 

Cum să-ți organizezi poșeta? Just do it!

Până când luni ne trezește din nou, iar agitația vieții de zi cu zi tinde să preia controlul, ai grijă un moment de poșeta ta. Geanta unei femei este o extensie a corpului ei. Aceasta ar trebui să fie nu doar elegantă, ci și funcțională. Fă-ți timp weekendul acesta și de accesoriile tale, pentru a nu ajunge în situația de mai jos: 

Organizează-ți poșeta
0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Codul Bunelor Maniere în materie de genți - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus