Ziua genților de mână, sărbătoare a femeilor

Ziua genților de mână, 10 octombrie, merită sărbătorită cu ținute accesorizate pe măsura așteptărilor. Este o zi dedicată femeilor, în special, însă nici bărbații nu sunt excluși. Accesoriile de mână îi vizează și pe aceștia cu propuneri inedite ce promit să cucerească privirile pasionaților de fashion. Dacă în articolul precedent am vorbit despre accesoriul esențial pentru facultate, în articolul de astăzi propunem câteva modele de genți de mână pentru a-ți putea ușura alegerile când vine vorba de o garderobă perfect accesorizată. Întotdeauna, o femeie va dori să iasă în evidență ori cu accesoriile ori cu ținutele ei. Deci este important ca fiecare ținută să fie completată de un accesoriu pe măsură. Dacă vrei să vezi și tu propunerile noastre pentru ziua genților de mână, citește articolul de mai jos.

Ziua genților de mână

Pentru ținutele elegante de seară, dar și pentru cele casual, modelul GF2597 devine o piesă de rezistență în completarea acestora.


Gentuta dama piele grena GF2597
Gentuta dama piele grena GF2597

De cele mai multe ori, căutăm accesoriile cu care putem să ieșim cel mai bine în evidență, însă gentuța de culoare grena te accesorizează cu câte puțin din fiecare: eleganță, stil, rafinament, strălucire. Poți să o asortezi și ținutelor casual pentru un ton mai jucăuș, dar și pentru un plus de strălucire care va da o notă unică outfit-urilor tale. Comandă acum gentuța visurilor tale, iar în 24 de ore comanda va ajunge la tine!

Albastru cuceritor

Când vrei să cucerești podiumul genților fashion cu un accesoriu perfect, care se asortează la orice, modelul GF2267 se încadrează perfect la tipul de poșete care atrag privirile.


Geanta dama piele bleumarin GF2267
Geanta dama piele bleumarin GF2267

Cum probabil nu ai tot timpul din lume pentru a-ți crea outfit-uri corespunzătoare sezonului, noi te ajutăm cu idei stilate și inedite. Pentru ținute cât mai comode și mai ieșite din comun, ideile noastre te ajută să excelezi în ceea ce privește domeniul accesoriilor perfecte și utile. Așa este și în cazul genții bleumarin. Este utilă, practică, elegantă, perfectă pentru o zi în care vrei să ieși la o plimbare sau pentru o zi la birou. Dă curs imaginației tale!

Ziua genților de mână – perfectă pentru shopping

Dacă nu știi ce ai mai putea adăuga garderobei tale, noi venim cu o idee stilată marca Manier.ro. De aici ai inspirație pe gratis și modele diversificate care să îți pună simțurile olfactive pe jar. Gentuța GF2682 îți poate asorta ținutele astfel încât să își însușească toate calitățile. Îndrăznește să ai o garderobă diversificată cu toate accesoriile sezonului.


Gentuta dama piele galbena GF2682
Gentuta dama piele galbena GF2682

De ce să nu ai și tu parte de ținute care să te scoată în evidență? Comandă și tu modelul din piele galbenă pentru a radia în fața pasionaților de fashion. Nu rata ocazia de a da culoare outfit-urilor tale în fiecare zi.

Accesoriul perfect pentru o zi aglomerată

Dacă o să ai o zi a genților de mână aglomerată, atunci ideal ar fi să ai cu tine modelul GF2625. Este o geantă practică, spațioasă, care merită să o iei cu tine peste tot.


Geanta piele gri cu imprimeu GF2625
Geanta piele gri cu imprimeu GF2625

Se asortează oricărui tip de ținută, deci în cazul în care vei dori să mergi la sală, nu ezita să o iei cu tine. Dacă vei avea o ieșire în parc sau o escapadă la o terasă cu fetele, trebuie neapărat să o asortezi ținutelor tale. De asemenea, pentru o zi la birou, te aprovizionează cu orice ai nevoie pentru a avea o zi cât mai plăcută. Uită de stresul că ai putea uita ceva sau că nu ai spațiu suficient unde să îți depozitezi toate cele necesare. Fii o apariție stilată și bucură-te de zile cât mai ușoare și asortate!

Toamna se poartă gențile de mână

Pentru un plus de culoare adaugă ținutelor tale modelul GF2487. Fiind în sezonul tomnatic, ideal este să te accesorizezi conform cerințelor, iar dacă îți vei completa ținutele cu gentuța galbenă cu imprimeu animal print vei obține ținute: elegante, stilate, cool și demne de toate privirile.


Gentuta piele galbena cu imprimeu animal print GF2487
Gentuta piele galbena cu imprimeu animal print GF2487

De asemenea, când spui ținute elegante te gândești la accesorii care să te scoată în evidență. Cum să nu te cucerească un asemenea model în zilele fără inspirație fashion și fără idei de outfit-uri? Orice ținută, până la urmă, merită să fie completată de un accesoriu pe măsură care să o pună în valoare. Comandă și tu poșeta GF2487 pentru a-ți asigura următoarea ținută stilată.

Roșu cuceritor pentru zile perfecte

Dacă de ziua genților de mână vei avea o dilemă în ceea ce privește outfit-ul tău, mergi cu încredere pe modelul GF2703. Această geanta îți va înlătura orice dubiu ai avea cu privire la accesorizarea ținutei tale.


Geanta dama piele rosie GF2703
Geanta dama piele rosie GF2703

Fii o apariție provocatoare și ieși din zona outfit-urilor plictisitoare cu nuanțele modelului GF2703. Astfel eviți să ți se mai spună cât de monotone au devenit ținutele tale. Ia tu atitudine și surprinde printr-o nouă achiziție. Îndrăznește să ai parte de zile cât mai cool cu accesorii potrivite pentru gusturile tale. Comandă și tu o nouă geantă pentru noi ținute fashion.

Ziua genților de mână este dedicată femeilor, și nu numai, iar poșetele fiind accesoriile preferate ale acestora. O zi dedicată femeilor, printre altele, trebuie sărbătorită, și cum altfel mai bine dacă nu printr-o sesiune de shopping. Femeile merită răsfățate, iar dacă nu are cine să o facă, poți să îți faci un cadou și singură cu ajutorul produselor Manier. Intră acum pe site și profită de reducerile pregătite special pentru tine pentru a-ți reînnoi garderoba. Grăbește-te să prinzi produsele favorite la prețuri promoționale.

Iar dacă săptămâna aceasta am vorbit doar despre ce e în trend pentru femei, săptămâna viitoare vine și rândul accesoriilor de bărbați să fie apreciate. Stai pe fir să prinzi noile propuneri în materie de accesorii masculine pentru a te putea accesoriza corespunzător.

🛍️ Să ai parte de zile cu inspirație fashion și cu chef de shopping! 😀

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus