Cum te asortezi toamna? Idei și sfaturi

Cum te asortezi toamna poate deveni cu adevărat o provocare. Așa cum sezonul acesta și-a intrat din plin în drepturi, așa trebuie să faci și tu în ceea ce privește garderoba ta de toamnă. Chiar dacă temperaturile au scăzut, iar outfit-urile trec pragul unei accesorizări mai leneșe, trebuie să fii mereu o apariție cuceritoare. Știm faptul că dorința de a-ți accesoriza ținutele a cam pierit, însă cu reducerile produselor noastre încercăm să îți dăm un impuls către o sesiune de shopping care să te scoată din starea de melancolie. Fie că vei opta pentru gențile de mână, gențile de umăr, rucsacuri sau gentuțe care mai de care diverse, ele îți vor completa cu succes ținutele tale de toamnă. Aruncă o privire asupra articolului următor pentru inspirație fashion de calitate.

Cum te asortezi toamna cu gențile de mână?

Din totdeauna gențile au fost accesoriile care au scos în evidență ținutele și le-au adus completările ulterioare unui outfit remarcabil. Pentru pasionatele genților de mână, noi venim cu propuneri inedite care să te cucerească de la prima vedere.

Geanta GF2702 te cucerește prin modelul său unic de pe partea frontală, un model împletit ce oferă genții bun gust și rafinament. O poți asorta ținutelor tale de zi sau chiar celor casual.
Modelul din piele grena GF2654 este o geantă foarte practică, care face parte din categoria de genți „must have”. Concluzia este că trebuie neapărat să o ai la tine în garderobă pentru ținute de toamnă fashion și stilate.


Geanta dama piele maro deschis GF2702
Geanta dama piele maro deschis GF2702

Geanta dama piele grena GF2654
Geanta dama piele grena GF2654

Cum te asortezi toamna cu gențile de umăr?

În principiu, o zi vine la pachet cu o sumedenie de activități diverse care presupun de cele mai multe ori deplasarea. Și ce înseamnă să te deplasezi? Înseamnă că ai de luat cu tine diverse lucruri. În asemenea situații, căutăm să ne reducem cât mai mult cu putință efortul depus pentru a transporta lucrurile necesare desfășurării activităților propuse. Mai jos, avem pentru tine două propuneri care îți vor veni în ajutor în asemenea situații.

1. Modelul GF2590 este perfect pentru zilele când trebuie să mergi la birou și să iei cu tine și laptopul. Cu un spațiu de depozitare destul de generos, geanta se face remarcată prin imprimeul paisley, dar și prin detaliile metalice argintii care pun în valoare ținutele tale.

2. O geantă la fel de practică este modelul GF2571 pentru zilele aglomerate. Poți transporta cu ușurință tot ce ai avea nevoie pentru buna desfășurare a activităților în plan.


Geanta piele neagra cu imprimeu GF2590
Geanta piele neagra cu imprimeu GF2590

Geanta piele roz prafuit GF2571
Geanta piele roz prafuit GF2571

Rucsacul, o necesitate în garderoba de toamnă

Cu siguranță atunci când vorbim de un anotimp mai friguros, șansele să renunți la gențile de mână cresc cu desăvârșire. Aici intervin rucsacurile, accesoriile cele mai plăcute de cei friguroși, și totodată cele care preiau întrebuințările genților. Astfel, îți vei putea lua cu tine obiectele necesare fără grija că nu ai avea strictul necesar din cauză că nu ai avut unde le depozita. Venim cu două propuneri stilate pentru ținute asortate și practice.

✅ Rucsacul GF1748 este ideal pentru ținutele de zi, fiind un model practic și ușor de asortat. Poți lua cu tine, fără probleme, strictul necesar, ba chiar mai mult, vei avea o ținută remarcabilă și corect accesorizată.

✅În cazul în care îți doreștiun accesoriu 2 în 1, rucsacul GF1872 este perfect pentru așteptările tale. În primul rând, îți va face ținutele să vibreze în compania nuanței de turcoaz. Iar în al doilea rând, spațiul de depozitare generos îți va permite să iei orice ai avea nevoie pentru a te simți comfortabilă și asigurată în orice situație.


Rucsac dama piele naturala rosie GF1748
Rucsac dama piele naturala rosie GF1748

Rucsac piele naturala turcoaz GF1872
Rucsac piele naturala turcoaz GF1872

Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, moda are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.” – Coco Chanel

Gentuțe diverse pentru gusturi rafinate

Cu toții știm probabil că un eveniment, pentru o femeie, înseamnă ocazia potrivită pentru o nouă ținută, deci și un nou accesoriu. Este ocazia perfectă pentru o femeie de a se afișa cu eleganță și a se lăsa admirată de prietenele sale. În cazul bărbaților, un eveniment mai aparte nu este ceva ce necesită pregătire, însă pentru o femeie, reprezintă un subiect care necesită maximă atenție la orice detaliu. Începând de la un make-up perfect, totul trebuie să fie concluzionat a fi peste așteptări. Deci, trebuie ca accesoriul să fie la rândul lui, perfect. Iată câteva modele de gentuțe cu care vei putea să te faci remarcată și apreciată.

❤️ GF1244 – un model perfect pentru serile cu evenimente stilate și pline de eleganță. Seri de care nu ai parte în fiecare săptămână, deci merită să profiți de ele pentru a te face admirată. Nu poți să ratezi această ocazie, deci începe să te pregătești pentru o sesiune de shopping.

❤️ Pentru ieșirile cu fetele, gentuța GF1098 îți completează ținutele mai mult decât perfect. Poate deveni un subiect de discuție atunci când vreți să schimbați tema întâlnirii voastre, și de ce nu și o idee pentru o sesiune de shopping pentru prietenele tale.


Gentuta din piele naturala albastru inchis GF1098
Gentuta din piele naturala albastru inchis GF1098

Plic cu strasuri bronze GF1244
Plic cu strasuri bronze GF1244

Astfel, anotimpul de toamnă poate fi unul pretențios care să necesite puțin mai multă atenție pentru achiziționarea de accesorii care să-ți completeze ținutele. Deci, nu trebuie să neglijezi acest aspect chiar dacă îți vine greu în a alege un accesoriu care să-ți satisfacă nevoile în funcție de vreme și de temperaturile mai mult sau mai puțin scăzute. Îndrăznește să fii elegantă în fiecare anotimp, căci outfit-urile sunt cele care obțin cele mai multe critici la prima vedere.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus