4 motive pentru care ai nevoie de o poșetă plic

Ai nevoie de 4 motive pentru care trebuie să cumperi o poșetă plic? Noi credem că există multe accesorii care nu trebuie să îți lipsească din garderobă și că poșeta plic este unul dintre ele! Dacă ești o iubitoare de genți, atunci știi că acestea valorează mai mult decât niște simple obiecte pentru depozitare. Gențile sunt acele accesorii care ne aduc zâmbetul pe buze și fără de care zilele ar fi fără culoare.

De ce ai nevoie de o poșetă plic

Este timpul să achiziționezi o geantă damă plic! Poșetele-plic sunt cele mai practice și chic invenții în segmentul accesoriilor din ultima perioadă. Atunci când prezintă detalii prețioase, orice ținută prinde viață și capătă o alură elegantă, de invidiat.

Mărimea, culoarea și materialul sunt importante atunci când îți alegi poșeta plic. Ba chiar, designerii și specialiștii din domeniul fashion recomandă acest tip de geantă ca fiind potrivită pentru femeile mici de înălțime și slabe. În timp ce doamnele înalte sunt mai frumos avantajate de gențile oversized.

Dacă vrei să găsești geanta ta preferată, atunci ești în locul potrivit. Lasă-te inspirată și descoperă motivele pentru care ai nevoie de acest accesoriu. Te va ajuta să fii remarcată la orice eveniment.

Este simplu să porți o poșetă plic

Atunci când vine vorba de genți damă plic, există un principal avantaj care le face să fie un must-have în garderobă. Sunt mici, ușoare și poți să le iei cu tine fără nicio problemă oriunde vrei. Sunt genul de accesorii pe care poți să le porți și în mână și pe umăr. Fie că le iei atât la evenimentele elegante, cât și la ieșirile casual în oraș.

Ți s-a întâmplat să ai zile când te gândești că o geantă te-ar incomoda în activitate și că ți-ar complica ziua? Ei bine, poșeta plic este atât de practică, încât nu te încurca în niciun fel.


Gentuta piele tip plic albastru deschis sidefata GF2922
Gentuta piele tip plic albastru deschis sidefata GF2922

Modelul GF2922 este una dintre gentuțele plic comode. Are prevăzută o curea tip lănțișor, ce o face să fie perfectă și pentru a fi purtată pe umăr. Design-ul versatil se integrează perfect în orice stil de îmbrăcăminte abordezi.

Dacă, deopotrivă, cauți un model potrivit pentru ocaziile speciale, precum nunți, botezuri sau alte evenimente importante, unde ai nevoie să porți cu tine doar strictul necesar, modelul GF2940 este ideal. Este genul de geantă care se integrează în orice ținută perfect. Și asta datorită culorii negru și formei practice. Știi foarte bine că negrul este o culoare clasică și că niciodată nu poți da greș cu el.


Gentuta piele tip plic neagra animal print GF2940
Gentuta piele tip plic neagra animal print GF2940

Poșeta plic poate fi accesoriul îndrăzneț dintr-o ținută simplă

O ținută simplă poate fi oricând înseninată cu o geantă damă plic cu detalii unice. Dacă ești una dintre femeile care iubesc stilul minimalist, îți poți pune la încercare creativitatea. Cum? Prin accesorizarea vestimentației tale cu o poșetă plic îndrăzneață.

E cazul să te surprinzi puțin în această primăvară și să achiziționezi o piesă vestimentară care te scoate din anonimat și care va atrage toate privirile asupra ta. Design-urile cu print sunt cele mai hot în ceea ce privește geanta-plic. Aduc o notă unică look-ului tău și reușesc să îți pună în evidență personalitatea debordantă. Dacă totuși vrei mai degrabă să obții un look mai classy, atunci poți opta pentru design-urile monocrome.


Gentuta piele tip plic verde fistic GF2917
Gentuta piele tip plic verde fistic GF2917

Culoarea fisticului, imprimeul animal print de șarpe și cureaua sub formă de lănțișor fac ca modelul GF2917 să fie acea piesă de rezistență pe care o cauți pentru a ieși în evidență.

Din categoria stilului classy, un alt model care impresionează prin eleganță și culoare este geanta GF2851 din colecția genți galbene. O poți asorta cu ușurință cu o pereche de pantofi de aceeași culoare și îți garantăm că vei atrage cu rafinamentul tău orice privire dintr-o încăpere.

Atenție! Este recomandat ca poșetele plic îndrăznețe să se potrivească cu pantofii purtați. În acest mod nu riști să faci o greșeală de asortare.

Gentuta piele galben mustar GF2851
Gentuta piele galben mustar GF2851
Este accesoriul care va fi întotdeauna la modă

Se spune despre stil și bun gust că sunt calitățile care vor rămâne întotdeauna la modă. Află că poșetele tip plic sunt accesoriile care vor rămâne actuale, indiferent de sezon, an sau trend. Sunt piese vestimentare clasice, fără de care orice garderobă ar fi incompletă. Pentru că le găsești într-o diversitate foarte largă, în multe forme și culori diferite, nu te vei plictisi niciodată de ele. Cu atât mai mult când acest tip de genți sunt la fel de potrivite pentru evenimentele speciale, cât și pentru zilele lejere în care vrei să te simți comodă. Și nu uita! Atunci când optezi pentru stilul clasic și de calitate, e imposibil să dai greș. Chiar dacă vrei să cumperi o geantă plic pentru tine sau pentru o persoană dragă, suntem siguri că poți face o alegere bună, care va fi apreciată de doamnele de orice vârstă.

Genți plic de piele asigură cea mai bună calitate

La momentul actual, pielea este materialul textil cel mai căutat atunci când vine vorba de genți și alte accesorii esențiale. Iar acest lucru nu este de mirare, când genți damă piele își dovedesc calitatea pe o perioadă foarte lungă de timp. Nu numai că își păstrează forma și aspectul estetic, dar acest material rămâne unul clasic și actual, indiferent de trecerea timpului. Pentru că știm cât de mult contează pentru tine să primești calitatea și eleganța întotdeauna la pachet, echipa Manier îți oferă cele mai bune sugestii și recomandări atunci alegi genți damă piele. Iar sutele de cliente care au fost mereu încântate de achiziția făcută în magazinul nostru online rămân cea mai bună carte de vizită pentru noi.

💯 Dacă te-am convins că merită să achiziționezi o poșetă plic, e timpul îți pui la treabă simțul creativ, să te lași purtată de inspirație și să descoperi în colecția noastră de poșete și gentuțe toate acele modelele care abia așteaptă să te însoțească oriunde vrei să le porți.

🧡 De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să ne lași un comentariu în secțiunea de mai jos și urmărești pagina de blog cu și mai multe recomandări despre cum să porți genți damă Manier.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus