Gențile care nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

Descoperă gențile care nu trebuie să îți lipsească în această primăvară! Pregătește-te să strălucești, pentru că noul anotimp te întâmpină cu multe idei îndrăznețe pentru garderoba ta. Este momentul perfect să te lași inspirată de culorile naturii și să te îndrăgostești de cele mai vesele și romantice modele de genți piele!

Gențile care nu trebuie să îți lipsească

Asortează zilele cu soare alături de accesorile care aduc un strop de bucurie pentru starea ta de spirit. Știm că iubești primăvara și că abia ai așteptat ca vremea să fie prielnică pentru noi călătorii, ieșiri în oraș și zâmbete multe. Fii chic, la modă și surprinde-i pe cei din jur cu atitutdinea ta pozitivă. Iar o nouă geantă damă piele este ideală pentru ca tu să te simți minunată și în acest sezon. Iată 6 modele de genți care nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

Geanta în nuanțe de roșu

Poartă un accesoriu de culoare roșie în fiecare zi! Modelul GF1592 din colecția genti dama piele rosii este accesoriul care îți va purta noroc în luna martie. Fie că o achiziționezi pentru tine sau pentru o persoana dragă, va fi într-adevăr un cadou special.


Geanta piele rosu deschis GF1592
Geanta piele rosu deschis GF1592

Această geantă din piele naturală are un design deosebit și o structură ușor rigidă pentru menținerea formei. Geanta roșie accesorizează cu ușurință ținutele elegante și smart-casual din acest anotimp. De asemenea, prezintă o curea detașabilă care permite purtarea în mână, pe braț sau pe umăr.

Geanta damă piele în culori îndrăznețe

Primăvara aceasta ne declarăm iremediabil îndrăgostiți de galben! Culoarea soarelui și a florilor de păpădie se integrează perfect cu o ținută lejeră și romantică de weekend. Geanta damă piele GF2822 din colecția de genti galbene este un model încântător care va atrage toate privirile asupra ta.

Geanta dama piele galben mustar GF2822
Geanta dama piele galben mustar GF2822

Îți permite să o porți cu mândrie în orice împrejurare, întrucât este comodă și ușor de purtat. Are mânerele compuse atât dintr-o porțiune cu lanț auriu, cât și o porțiune cu piele, ce conferă un design mai special. De asemenea, geanta prezintă 3 compartimente încăpătoare, fiecare cu închidere indviduală cu fermoar.

Din aceeași paletă cromatică îndrăzneață, se remarcă și modelul GF2358 din colecția de genti roz. Este imposibil să nu îți fure ochii acest model de geantă, fiind o alegere ideală pentru a scoate din anonimat orice tip de ținută.

Gentuta dama piele roz inchis GF2358
Gentuta dama piele roz inchis GF2358

Are un design unic, iar în interior prezintă un pouch ce se poate detașa și poate fi purtat individual. Totodată, prezintă un mâner pentru a fi purtată în mână și o curea detașabilă și reglabilă de culoare neagră, care permite purtarea ei pe umăr.

Geanta dama piele oversize

Primăvara aceasta ai nevoie de o geantă îndeajuns de încăpătoare pentru toată energia cu care vrei să duci la îndeplinire cât mai multe activități. Geanta GF2870 din colecția genti dama piele marsala este ideală pentru a-ți găzdui toate produsele esențiale, folosite pe parcursul unei zile.

Geanta dama piele marsala GF2870
Geanta dama piele marsala GF2870

Realizată din piele naturală, într-o culoare intensă și durabilă, această geantă te va însoți în toate drumurile tale și îți va fi utilă în orice împrejurare. Accesorizează cu succes ținutele smart-casual. Prezintă un compartiment principal, iar în interiorul acestuia se află un săculeț detașabil, ideal pentru depozitarea obiectelor mai mici.

Gentuta piele tip plic cu imprimeu floral

Nu poate lipsi din garderoba ta acea notă florală care îndulcește orice ținută. Gentuța piele tip plic GF2935 este piesa de rezistență pentru cele mai însorite zile de primăvară. Numai privind-o te și poți imagina într-o rochiță colorată, asortată cu această gentuță deosebită.

Gentuta piele tip plic imprimeu floral GF2935
Gentuta piele tip plic imprimeu floral GF2935

Este confecționată din piele naturală 100%. Poate completa o ținută comodă, de zi, transformându-se și într-o gentuță foarte utilă ce poate fi purtată pe umăr, dar în același timp este perfectă pentru o ținută elegantă de seară. O poți ține în mană sau o poți purta pe umăr, fiind prevăzută cu o curea din lanț ce se detașează.

Geanta multicoloră

Pune-ți în valoare personalitatea cu o geantă din colecția genti dama multicolor care poate fi sursa de energie pentru întreaga zi. Modelul GF2789 este acel tip de geantă pe care e imposibil să nu o remarci într-o încăpere. Și de ce ar fi acesta un lucru rău, când știm că viața e prea scurtă ca să porți accesorii plictisitoare?! Ai încredere în tine și în propria creativitate și adaugă puțină culoare garderbei tale.

Geanta dama piele multicolora GF2789
Geanta dama piele multicolora GF2789

Geanta prezintă o compartimentare bine structurată, având 2 zone încăpătoare, separate de un buzunar cu fermoar pe mijloc și un buzunar cu fermoar pe un perete lateral. Structura ei este rigidă pentru a-și menține forma. Este prevazută cu o curea detașabilă ce permite purtarea genții și pe umar.

Rucsac piele stil elegant & urban

Un look elegant, versatil și tineresc vine la pachet cu un rucsac elegant. Iubitoarele de articole sport-elegante vor fi încântate să fie adimirate purtând acest rucsac piele naturală roșie GF2061. Există sute de feluri în care îl poți integra în garderoba ta, indiferent de ce tip de ținută abordezi.

Rucsac piele naturala rosie GF2061
Rucsac piele naturala rosie GF2061

Prezintă un compartiment principal și un buzunar croit pe interior ce se închide cu fermoar și un altul mai mic pentru telefonul mobil.

Primăvara începe cu tine!

Da, așa este! E momentul tău să strălucești și să faci cele mai bune alegeri pentru un look în care să te simți așa cum îți place cel mai mult. Împrospătează-ți garderoba cu aceste 6 genți care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această primăvară. Fie că preferi modele de genți colorate, înflorate, comode sau pur și simplu practice, meriți să porți orice accesoriu te pune în valoare.

Alege genți damă piele care vor fi întotdeauna la modă și care își vor păstra calitățile, indiferent de trecerea timpului. Regăsește în colecțiile Manier gențile care îmbină armonios calitatea cu design-ul plăcut, iar tu te vei bucura de cele mai bune achiziții.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să ne transmiți părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos și să îl distribui mai departe cu mai multe persoane. De asemenea, poți găsi mai multe sugestii și recomandări de genti dama piele accesând pagina noastră de blog.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus