6 ANI DE MANIER cu stil

6 ani de fashion la Manier! Sărbătorim cu reduceri aniversare și cu multe multe surprize!

Știi cum a început totul? Cu o pasiune clară pentru stil și calitate. Astfel, de la 12 modele disponibile, am ajuns în timp la peste 2000 de poșete de damă din 100% piele naturală și alte sute de accesorii rafinate. Dedicate atât femeilor pretențioase, cât și domnilor interesați, produsele Manier.ro au bucurat o comunitate de peste 50 000 de fani. 

Suntem recunoscători celor care au avut încredere în calitatea Manier și mulțumim tuturor clienților iubitori de fashion!

6 ani de stil

Au trecut ușor, cu multe schimbări în tendințe! Însă stilul Manier.ro a rămas la fel: trendy, elegant, cuceritor! Prima geantă care a cucerit pe scena frumosului a fost grațiosul model GF001. Geanta a fost atât de râvnită încât a plecat repejor din stocul nostru, însă modele similare au ajuns să-i ia locul.

Geanta piele alb/ rosu GF001
Geanta piele alb/ rosu GF001

Aruncă o privire aici să vezi nuanțele disponibile. 

Calitate superioară garantată

Deoarece ținem foarte multe la calitatea accesoriilor pe care ți le oferim, de 6 ani am introdus și garanția implicită a produselor din 100% piele naturală. Cu posibilitatea de Retur Garantat în 14 zile, ai timp să te răzgândești să să schimbi GRATUIT modelul comandat cu un altul, mai colorat, mai vesel, mai personalizat. Știm că îți place să defilezi cu stil și să emani rafinament, de aceea îți recomandăm cele mai deosebite designuri de o calitate superioară. Tot ce trebuie să faci e să alegi un accesoriu (sau mai multe) care să te caracterizeze pe deplin, să îl comanzi și să începi să-l asortezi. Nu vei regreta! 🙂 

Transport gratuit în 24 de ore

Lumea fashionului este extrem de schimbătoare! De aceea, știm cât de important este ca geanta potrivită să ajungă în timpul potrivit la momentul potrivit. De 6 ani, echipa Manier.ro se străduie să livreze accesoriul ideal pentru ținutele tale în doar 24 de ore lucrătoare. Nu doar că am reușit să încântăm mii de clienți prin serviciul la timp, dar am dus la asortarea miilor de ținute care aveau nevoie de inspirație. 

Poți arunca o privire aici pentru a vedea principalele categorii de accesorii din 100% piele naturală disponibile pe site-ul nostru.

Genti dama
Genti dama

Gentute si plicuri
Gentute si plicuri

Genti barbati
Genti barbati

Rucsacuri barbati
Rucsacuri barbati

Rucsacuri dama
Rucsacuri dama

Portofele barbati
Portofele barbati

Curele barbati
Curele barbati

Curele dama
Curele dama

Portofele dama
Portofele dama

6 ani de reduceri

În același timp, am trăit alături de clienții noștri clipe de neuitat alături de marile sărbători de pe parcursul anilor. Am redus prețurile la maxim de ziua femeii, de ziua stilului, dar și cu alte ocazii, cum ar fi o vară #fresh sau un sezon nou mai stilat! Dar reducerile nu se termină aici! În curând, pregătim și mai multe surprize colorate și reduceri rafinate! Stay tuned! 

Zilele Manier – sărbătorește anii de stil inedit alături de noi! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus