Modele de vară – stil și calitate!

Modele de vară – sezonul ăsta merită cele mai trendy genți! Ești cineva care adoră să rămână la curent cu tendințele momentului? Sau cauți poșeta perfectă de vară? Indiferent de motivație, aceste tendințe ale verii 2020 îți vor inspira stilul pentru sezonul cald.

Chiar dacă este doar pentru următoarea conferință ZOOM, o plimbare în parc sau o zi la birou, să integrezi piese de sezon în stilul tău este o activitate distractivă.

Nu numai că aceste tendințe de modă ale verii sunt fresh, îndrăznețe și ideale de asortat, dar sunt și disponibile pentru cumpărături.

Mai jos, vei găsi patru tendințe de modă ale verii 2020 pe care abia așteptăm să le încercăm. Din fericire, poți găsi acum toate aceste modele de genți, așa că mergi mai departe și fă-ți stoc la tendințele din vara anului 2020 înaintea tuturor.

Când vom putea în sfârșit să ieșim fără griji din casă, la mare, în club sau la concerte, vei avea accesoriile necesare pentru a-ți stiliza ținuta! De la gențile cu model floral, la cele de inspirație vintage și până la culorile neon ale verii – toate te așteaptă să le încerci! 

Modele de vară Tie-Dye

De la începutul anului 2020, tie-dye a apărut ca fiind una dintre cele mai mari tendințe de modă din acest an. Continuă și acum, în timpul verii, să fie recunoscut drept un model trendy. Este colorat și jucăuș, perfect pentru a-ți pune personalitatea vibrantă în valoare.


Geanta piele roz cu imprimeu GF2573
Geanta piele roz cu imprimeu GF2573

Cine a spus că o femeie poate cuceri lumea cu geanta potrivită, sigur s-a gândit la modelul GF2573.

Imprimeu Vintage


Geanta piele multicolora GF2550
Geanta piele multicolora GF2550

Printurile șaizeciste au început să fie din ce în ce mai folosite pe podiumurile de modă. Putem spune că nimic nu este mai distractiv decât potrivirea unei ținute moderne cu un accesoriu vintage, precum geanta GF2550.

Modele de vară în culori Neon

Vara este sezonul festivalurilor de muzică și a escapadelor la mare. Iar pentru a pune în valoare bronzul specific acestei perioade, recomandăm integrarea unei poșete de culoare neon.

 Geanta piele imprimeu portocaliu GF1860
Geanta piele imprimeu portocaliu GF1860

Modelul GF1860 este potrivit pentru ținutele de zi cu zi, dar și pentru ocazii deosebite, datorită designului versatil. De asemenea, modelul este fabricat din 100% piele naturală, deci calitatea acestuia este indiscutabilă!

Modele de vară florale

Designurile florale sunt cele pe care le îndrăgim în zilele călduroase de vară. Acestea ne răsfață mereu ochii cu latura lor elegantă și feminină. 


Geanta piele alb/galben imprimeu floral GF1070
Geanta piele alb/galben imprimeu floral GF1070

Gențile înflorate, precum modelul GF1070, sunt accesoriile perfecte pentru a radia căldură și feminitate. În plus, le poți folosi pentru a pune într-o lumină bună ținuta pe care o porți.

La urma urmei, indiferent dacă alegi să urmărești trendurile momentului sau nu, trebuie să ții cont de un lucru în mod special, și anume să-ți placă ție. Moda nu înseamnă doar ce spun creatorii sau criticii de modă, ci ceea ce-ți place și îți stă bine!

Vară cu stil îți dorim!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus