Semnificația culorii – ce inspiră nuanța poșetei tale 

Semnificația culorii genții preferate spune multe despre personalitatea noastră. Culoarea are puterea de a evoca orice tip de sentiment, de la feminitate și masculinitate, la emoții și trăiri și este cel mai potrivită modalitate de exprimare a stilului. Cumpărăm multe accesorii, care mai de care mai colorate și atractive, însă v-ați gândit vreodată că fiecare culoare pe care o asortăm vine împreună cu bagajul ei de semnificații și atribute? Ei bine, în articolul de săptămâna aceasta vom vorbi despre exact acest lucru – Cum putem să ne folosim de culorile genților pentru a ne arăta adevărata personalitate!

Semnificația culorii nude

Albul și nuanțele de nude sunt asociate cu puritate, curățenie și siguranță. Mai mult, prin folosirea acestei nonculori se sugerează neutralitatea. 

De cele mai multe ori, un accesoriu nude este unul sigur, pe care-l putem potrivi oricărei ținute, datorită faptului că nuanțele de bej au o alură naturală și versatilă. Așadar, data viitoare când vrei să fi elegantă, însă să inspiri și naturalețe, alege modelul GF2276!  

Geanta dama piele bej deschis GF2276
Geanta dama piele bej deschis GF2276

Rozul – jucăuș elegant

Rozul este o culoare predominant feminină, motiv pentru care atunci când este folosită sugerează feminitate, delicatețe, pace. De aceea, de multe ori vedem această culoare asociată ținutelor romantice, potrivite pentru întâlniri.

Geanta dama piele roz imprimeu GF1717
Geanta dama piele roz imprimeu GF1717

Poșetele roz sunt un must-have în garderoba oricărei fashioniste, deoarece fură priviri, lumina reflectoarelor și inimile bărbaților! Modelul GF1717 promite să se ridice la așteptările tale!

Semnificația culorii iubirii

Roșul  este o culoare care atrage atenția, e vibrantă și este asociată cu pasiune, energie, iubire, căldură și îndrăzneală. Roșul îmbină forța puterilor primare și inspiră încredere și putere.

Geanta piele rosie cu imprimeu floral GF757
Geanta piele rosie cu imprimeu floral GF757

Accesoriile roșii sunt potrivite ținutelor elegante din zilele de vară, motiv pentru care geanta GF757 este minunată pentru această perioadă.

Albastru – sensibilitate și responsabilitate

Albastrul este considerată o culoare masculină, însă nu are doar această caracteristică, alte asociații includ: calm, liniște, stabilitate, responsabilitate sau tristețe. Albastrul, culoarea anului 2020, este o nuanță adesea folosită în ținute office sau sobre, deoarece semnifică putere și seriozitate. 

Geanta piele albastra GF1320
Geanta piele albastra GF1320

Asortează-ți ținuta de serviciu cu un accesoriu pe măsură, precum poșeta GF1320.

Negru – putere și rafinament

Negrul este asociat cu autoritate, putere și stabilitate, fiind un simbol al inteligenței și luxului. Unele dintre asociațiile pe care le facem atunci când purtăm negru sunt misterul, rafinamentul și feminitatea.

Geanta piele neagra GF709
Geanta piele neagra GF709

Poșetele negre sunt un go-to pentru orice pasionat de modă, deoarece pot fi folosite la orice ținută. Recomandarea noastră este geanta GF709.

Tu ce culori preferi? 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus