Flori, lumina si un martisor de piele

Flori, soare si lumina

S-a dus iarna de tot, acum tot ce putem face este sa ne asezam comod si sa ne bucuram de toata splendoarea primaverii cu un martisor de piele. Surprizele acestui anotimp te inconjoara cu buna dispozitie, lumina, flori si soare! Primavara aceasta se poarta culorile vii si sunt permise combinatiile de culori. In moda, 2015 va fi anul in care cad barierele si sunt bine venite abordarile de stil nonconformiste, ba chiar de poveste. Permite-ti in primavara 2015 sa te relaxezi. Permite-ti sa te incanti cu tinute de poveste si sa iti lasi imaginatia sa zburde. In materie de gentute, se merge pe colour block aka pe combinatii de culori. Noi iti propunem in acest inceput de primavara flori si culori, ca accesorii de baza. Iti vor desface si destinde imaginatia spre o noua etapa a creativitatii tale in materie de look. Indrazneste sa cuceresti cu stilul tau inconfundabil si accesorizeaza-te cu un martisor de piele!incepe primavara cu Manier.ro

Florile sunt chintesenta primaverii si in ton cu noile tendinte de primavara-vara. Permit o combinatie incantatoare de culori care nu poate da gres. Lasa primavara sa se reflecte in tinuta ta. Incanta-ti cotidianul cu flori si miresme care sa iti catifeleze simturile dupa o iarna lunga.

Unele lucruri sunt inevitabile

Unele lucruri sunt inevitabile, ca primavara, caldura, lumina si culorile care se lipesc de noi, dintr-o dorinta intrinseca a naturii.  Din dorinta noastra de a renaste, de a ne reconecta, de a iesii din carapace si de a ne alinta in lumina calda. Dupa o iarna lunga, ni se face dor de culori si plimbari. sarbatoreste in stil ManierNu intamplator, Ziua Femeilor si a Mamelor este sarbatorita primavara, caci insasi Mama Pamant este in sarbatoare. Toate mamele si impicit femeile merita sa fie dezmierdate. Asta tot timpul, insa mai ales in prag de ziua lor, pentru ca ele ne ofera tot ce e mai bun pe lume: dragoste neconditionata. Pune un pic de soare in cadourile pe care vrei sa le oferi femeilor din viata ta.

Fii chic in tendite primavara aceasta! Gasesti Reduceri Manier de 35% la genti in tonurile primaverii. Vei avea de unde alege dintr-o multime de modele de gentute din piele naturala, cu imprimeuri florale si alte modele in trend.

Echipa Manier.ro

13Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus