7 greșeli pe care le faci cu genți damă piele

Ești pasionată de genți și te întrebi care pot fi cele 7 greșeli pe care le faci cu genți damă piele. Dacă ai multe poșete nu înseamnă că știi totul despre ele! Vrem să te facem conștientă de aceste greșeli și să îți oferim recomandările necesare astfel încât tu să te bucuri de accesoriile preferate pentru o perioadă cât mai lungă de timp. După ce parcurgi mai jos informațiile despre cele mai întâlnite greșeli, lasă-ne în comentariu părerea ta.

Greșeli pe care le faci cu gențile din piele

Greșeala 1: Nu depozitezi geanta în mod corespunzător

Dacă ai multe genți (și știm că ai) și vrei să te bucuri de ele cât mai mult timp, poți începe prin a le depozita în pungi de plastic, în dulap sau într-un alt loc ferit de lumină. Praful și lumina sunt cei mai mari inamici pentru pielea din care este confecționată geanta.

Un alt aspect important este folosești învelitori din bumbac sau pânză pentru accesoriile sau detaliile decorative metalice. Uneori, atunci când nu folosești geanta cu multe accesorii în mod curent, aceste accesorii lasă semne vizibile pe suprafața pieleii, lucru care reduce aspectul rafinat al pielii.

Greșeala 2: Adesea, îți agăți geanta în cuier

Obișnuiești să agăți geanta în cuier pentru o perioadă lungă de timp? Dacă atunci când ajungi acasă, după o zi încărcată, primul lucru pe care îl faci este să îți pui geanta de mână în cuier și să o lași acolo până a doua zi, află că greșești. În acest mod, pielea genții se întinde din cauza acțiunii gravitaționale la care este supusă și își poate pierde din formă. Dacă vrei să te bucuri de geanta ta de piele chiar și după mult timp, cel mai indicat este să o lași pur și simplu așezată, de preferat în poziție verticală.

Geanta piele alba /paisley GF2644
Geanta piele alba /paisley GF2644
Greșeala 3: Folosești poșetele ca elemente de decor

Când ai multe genți este firesc să simți nevoia să le afișezi pe cele pe care nu le porți, ca să le poți aprecia în orice moment. Totuși, încearcă să reziști acestui impuls. În acest mod gențile vor fi expuse la lumină și praf în mod constant, factori care afectează calitatea pielii.

Reține: gențile trebuie să le depozitezi într-o pungă, ferite de praf și nu expuse pe rafturi.

Greșeala 4: Nu golești geanta de obiectele pe care le porți în interiorul ei

De câte ori îți scoți din geantă tot conținutul său și o cureți de firimituri și murdărie? Ei bine, ar trebui să începi să faci acest lucru zilnic! În acest fel te asiguri că elimini potențialele bacterii și praful. În caz contrar, acestea se așază pe obiectele pe care le porți cu tine, păstrându-te în contact cu factori care îți pot afecta sănătatea.

O altă problemă cu care se confruntă multe dintre femei este purtarea în poșetă a prea multe lucruri care nu le întrebuințează. Cu siguranță ai fost și tu în ipostaza în care foarte mult spațiu din geantă era ocupat de obiecte grele de care nici nu știai că le ai cu tine. Nu numai că îngreunează purtarea genții, dar îi și lărgește materialul. Ar trebui să pui mai multă importanță pe economisirea spațiului din poșetă. E timpul să arunci o privire în propria geantă și să renunți la toate acele lucruri care nu îți mai trebuiesc!

Greșeala 5: Nu porți îndeajuns de multe lucruri în geantă

Așa cum te-am atenționat mai sus, nu este indicat să porți prea multe lucruri în geantă, însă nici prea puține! Asigură-te întotdeauna că ai îndeaujuns de multe obiecte, astfel încât geanta să își păstreze forma pe termen lung. Unele persoane folosesc hârtie din ziare sau din reviste pentru a umple gențile pe care nu le folosesc, asigurându-se că acestea nu își vor schimba forma. Cu toate acestea, îți recomandăm să faci acest lucru doar cu acele genți care nu sunt într-atât de importante. Cerneala de pe hârtii se poate imprima pe materialul interior al genții. Sfatul nostru este să folosești un produs gonflabil, care să nu deterioreze interiorul și care să păstreze forma genții intactă în același timp.

Geanta piele naturala grena GF2070
Geanta piele naturala grena GF2070
Greșeala 6: Nu hidratezi pielea din care este confecționată geanta.

Când a fost ultima dată când ai hidratat gențile din piele? O cremă pentru pielea genților nu este costisitoare și poate prelungi viața genții semnificativ. Folosește loțiunea specială de hidratare a pielii prin aplicarea pe un material din pânză fină sau piele de căprioară.

Atenție! Nu folosi această loțiune și pe gențile de piele întoarsă! De preferat este să testezi produsul pe care ai de gând să îl folosești pe o porțiune ascunsă a genții.

De asemenea, nu folosi loțiuni de curățare care nu sunt dedicate pentru pielea naturală. Spre exemplu, crema de pantofi sau alte asemenea produse pot conține incrediente care dăunează pielea genții.

Greșeala 7: Nu apelezi la curățărorii specializate atunci când este nevoie

Cum procedezi atunci când geanta ta este afectată de pete grave, care nu ies ușor din piele? Dacă răspunsul tău nu implică curățăriile specializate, atunci faci o greșeală. Există riscul ca modul de curățare chimic să usuce pielea, iar drept urmare crapă și își pierde aspectul premium. În cadrul curățătoriilor profesionale se folosesc produse speciale care nu afectează calitatea și culoarea pielii.

În cazul în care te hotărăști că e în siguranță să te ocupi tu de spălarea genții, ai mare atenție la modul în care o usuci. Las-o întotdeauna la uscat la temperatura camerei și niciodată altfel. În cazul pielii întoarse, tamponează ușor cu un prosop de textură fină pentru a-i reda aspectul poros.

Geanta piele verde GF1574
Geanta piele verde GF1574

O geantă de piele spune foarte multe despre aspirațiile unei femei, despre importanța pe care o dedică calității și pieselor sale vestimentare. De aceea, îți suntem întotdeauna alături nu numai cu cele mai frumoase modele de genți damă piele, dar și cu multe recomandări pe care ai nevoie să le știi pentru a te bucura un timp cât mai îndelungat de geanta ta preferată.

Găsește pe blogul nostru mai multe articole care te pot inspira în alegerea genții perfecte!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus