Genți damă la modă în 2021

Ce genți damă la modă în 2021 vor atrage privirile tuturor celor din jur? Recunoaștem, nu este un lucru simplu să fii mereu în tendințe. Cu atât mai mult, când pare că multe dintre noi ne simțim deja depășite de „ce este acum la modă”. Cu toate acestea, poți fi îndrăzneață printr-o abordare diferită atunci când alegi un accesoriu. Din fericire, genti dama piele nu se vor demoda niciodată, datorită calităților lor. Rămân elegante și rezistente chiar și după trecerea timpului. Ești curioasă ce genți damă corespund tendințelor din 2021? Citește mai departe articolul nostru și află care sunt gențile pe care trebuie să le porți în noul an.

Genți damă la modă în 2021 – geanta din piele împletită

Este un model chic, drăguță și potrivită cu orice stil de îmbărcăminte abordezi. Geanta din piele împletită își face loc pe lista ta de genți preferate pentru anul 2021. Găsește în colecția de genți damă piele cele mai frumoase și versatile modele care te-ar putea interesa.

Cauți o geantă delicată, pe care să o porți cu rochiile tale înflorate de primăvară și vară? Ce ai spunde de modelul GF1151 din colecția genti dama roz? Noi credem că se integrează perfect pentru zilele călduroase în care te îmbraci cu ținutele tale feminine. Subtilă și elegantă, această geantă te pune în evidență. În plus, îți oferă acel aspect romantic cu care reușești întotdeauna să atragi privirile celor din jur.

Geanta piele impletita roz prafuit GF1151
Geanta piele impletita roz prafuit GF1151

O altă geantă din piele împletită, pentru doamnele care caută accesorii mai versatile este modelul GF1907. Culoarea maro o face să fie preferată, în special pentru zilele lejere. Cu toate acestea, este ideală chiar și pentru o vestimentație elegantă. Te și poți imagina cu ea atunci când te îndrepți spre birou sau spre întâlnirile cu prietenii în oraș.

Genți damă la modă în 2021 – geanta cu motive tradiționale

Nu e de mirare că umblă vorbă în lume despre românce că sunt femei stilate și frumoase! Știu ce să poarte și mai ales cum să poarte! În anul 2021 revin în atenția tuturor doamnelor gențile tradiționale!

Ne imaginăm femeile care poartă aceste tipuri de genți ca fiind pline de energie, captivante, de neoprit și care știu că pot fi ceea ce își doresc. Sunt inspirate de natură, de culorile și motivele traționale românești și nu refuză să arate acest lucru prin alegerile vestimentare din fiecare zi.

Dacă te regăsești printre femeile care își poartă cu mândrie dorurile românești, geanta cu motive tradiționale este soluția modernă și la îndemână pentru a-ți arăta personalitatea unică și mândria pentru originile pe care le porți.

Colecția de genți cu motive tradiționale te aduce mai aproape de natură, de elementele vegetale și îți oferă ocazia să îți înfrumusețezi ținutele prin culoare și printr-o gamă de accente folk originale.

Iată geanta cu care vei întoarce toate privirile! Modelul GF1113 de culoarea maro a lemnului, cu motive tradiționale elegante, adaugă o notă aparte și completează cu succes atât o ținută lejeră, cât și una clasică. Chiar dacă nu ești fan al pieselor vestimentare inspirate din tradiție, niciodată nu e prea târziu să incluzi această geantă în garderobă!

Geanta piele maro motive traditionale GF1113
Geanta piele maro motive traditionale GF1113

Genți damă la modă în 2021 – geanta tip borsetă

Pentru femeile care preferă accesoriile mai subtile, de dimensiuni mici, dar care totuși ies în evidență, geanta tip borsetă va fi favorită pentru anul 2021.Dacă și tu abia aștepți festivalurile verii și ieșirile cu prietenii, înseamnă că acest tip de geantă deja și-a făcut loc în colecția ta de dorințe pentru anul 2021. Ne imaginăm că ești plină de energie și că ai nevoie de toată libertatea de mișcare și de exprimare.

De aceea, modelul GF2264 de culoare aurie completează toată sclipirea specifică ție. Această gentuță de mici dimensiuni se integrează perfect în ținutele lejere și casual. Este practică și utilă, prezentând un compartiment principal și un buzunar frontal ce se inchide cu fermoar. Cu ea, vei fi întodeauna pregătită de noi aventuri!

Borseta dama aurie GF2264
Borseta dama aurie GF2264
Genți damă la modă în 2021 – geanta super-size

Ți-am prgătit pe finalul articolului cea mai frumoasă surpriză de geantă pentru garderoba ta din acest an! Geanta super-size va fi la mare căutare în anul 2021. Vei fi mai practică, și vei avea ocazia să porți toate obiectele de care vei avea nevoie și să rămâi în același timp în tendințe.

Te-ai surprins deseori în zile încărcate în care ți se părea imposibil să duci la final toate activitățile dacă nu aveai cu tine o geantă îndeajuns de încăpătoare? E timpul să aplezi la o geantă super-size care nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

În geanta damă piele GF2793 din colecția genți maro poți pune absolut tot ce îți trece prin cap, fie ca ești prin oraș sau la plajă. Nu-ți mai face griji în privința micilor bagaje pe care trebuie să le porți cu tine pe timpul unei întregi zile. Bucură-te de această geantă spațioasă!

Genți damă piele la modă în 2021

Dincolo de trend-urile dictate de influenceri și marile case de modă, încrederea în tine și în gusturile tale vor fi întotdeauna la modă! Și cel mai important: nu uita, calitatea nu trebuie să lipsească din lista ta de criterii atunci când alegi o geantă! De aceea, nu ezităm nicio clipă să îți reamintim că genți damă piele vor rămâne întotdeauna cea mai bună soluție pentru un accesoriu elegant și atemporal. Datorită calităților sale, gențile din piele își vor păstra frumusețea și utilitatea indiferent de trecerea timpului.

De asemenea, te invităm să afli mai multe informații despre trendurile anului 2021 dintr-un articol în care îți povestim despre cele două culori ale anului. Lasă-te inspirată, admiră sugestiile noastre și pregătește-te de o bine meritată sesiune de shopping pe www.manier.ro.

Acum că ai aflat care dintre gențile din colecția Manier se vor purta în anul 2021 suntem curioși care este părerea ta. Lasă-ne în secțiunea de comentarii de mai jos impresiile tale despre noile trenduri ale anului și spune-ne care este stilul pe care vrei să îl abordezi în acest an.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus