8 ani cu accesorii Manier

Weekend-ul acesta sarbatorim 8 ani stilati cu accesorii Manier. Timpul a trecut si putem spune cu certitudine faptul ca am reusit sa construim o comunitate frumoasa, cu stil, bazata pe incredere si nu in ultimul rand pe respect. Si asta datorita voua, pasionatilor de stil si de frumos.

Pentru noi totul a inceput din pura pasiune, cu o dorinta arzatoare de a infrumuseta garderoba fiecaruia. Dar pentru voi inceputul este in fiecare zi in care intrati pe site sa vedeti ce mai e nou, sa vedeti ce reduceri mai sunt. Sau chiar si acel moment in care ai o geanta de la Manier si te hotarasti sa o scoti la plimbare.

8 ani cu Manier plini de provocari

Cei 8 ani nu sunt doar despre Manier ci si despre comunittea pe care am creat-o in tot acest timp.

✅ 8 ani de munca in care ne-am straduit sa impartasim cu voi cele mai noi tendinte din lumea modei.

✅ 8 ani in care zilele aglomerate ne storceau de puteri, insa la finalul zilei eram cu zambetul pe buze datorita mesajelor voastre de apreciere.

✅ 8 ani de reduceri si oferte speciale create pentru voi.

✅ 8 ani in care am incercat sa va indrumam spre alegere accesoriului perfect.

✅ 8 ani de stil si accesorii din piele naturala.

✅ 8 ani au trecut de cand Manier s-a facut placut printre voi si in acelasi timp apreciat.

8 ani de Manier

8 ani de calitate

Au trecut 8 ani in care am incercat sa va oferim cele mai de calitate servicii. Iar peste 3000 de accesorii din piele naturala ne-au trecut pragul. 3000 de produse care au promis sa va satisfaca cele mai ravnite asteptari. Fiind importate din Italia, calitatea lor este atestata de un certificat de garantie. Garantie care iti ofera posibilitatea de a face retur produsului sau de a-l schimba cu un altul. Calitatea primeaza pentru noi, de aceea ne straduim sa va oferim cele mai unice experiente:

– usurinta de a naviga pe site-ul nostru

– calitatea si diversitatea pozelor de produs

– accesorii din 100% piele naturala garantata

Transport gratuit in 24 de ore

Stim ca timpul este pretios, de aceea ne straduim ca produsele comandate sa ajunga la voi intr-un timp cat mai scurt. Te poti bucura de accesorii calitative in doar 24 de ore daca plasezi comanda pentru produse aflate in stoc. Mai mult de atat, transportul este gratuit la comenzi de peste 200 de lei. Ce te poate incanta mai mult decat sa te bucuri de produsul dorit si de o tinuta asortata ca la carte intr-un timp scurt?

Te poti bucura de o gama variata de produse, de la genti, portofele, gentute, curele atat de dama cat si de barbati. Fiecare produs este gata sa iti satisfaca orice placere stilistica si sa iti asorteze cu rafinament garderoba.

🎉 Sarbatoreste impreuna cu noi zilele Manier si bucura-te de ofertele din acest weekend.

Iti multumim ca ai fost mereu acolo si speram ca vei ramane alaturi de noi si de acum incolo.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus