Cadoul perfect de Paste

Esti in cautare de cadoul perfect de Paste? Ei bine, stim ce presiune pune pe tine acest aspect, fie ca vorbim de femei sau barbati. Iar o asemenea sarbatoare nu are cum sa treaca fara sa oferi o mica atentie persoanelor de langa tine. Poate ca nu e acelasi sentiment atunci cand primesti un cadou de Paste ca in preajma sarbatorilor de iarna, sau zilei de nastere. Insa o mica atentie va fi mereu un prilej de bucurie.

Cadoul perfect de Paste

Cadoul” perfect de Paste

Stim ca pana de curand timpul nu a tinut cu noi. Pandemia a facut parte din viata noastra si chiar ne-a si rapit-o in cea mai mare parte. Nu am mai avut parte de iesiri, iar restrictiile ni s-au impus la un anumit nivel care nu ne-a mai permis sa ne desfasuram activitate zilnica intr-un mod normal.

Ei bine, toate acestea sunt acum de domeniul trecutului, iar ceea ce ar fi trebuie sa invatam din tot acest haos este ca viata trebuie traita minut cu minut. Trebuie sa ne bucuram de fiecare atentie pe care o primim, de fiecare cadou. Si cel mai important, sa fim noi insine pentru ca nimeni nu traieste in locul nostru. Daca simti nevoia sa fii intr-un fel, doar fa-o. Daca vrei sa te imbraci in roz, insa te gandesti ca varsta nu iti mai permite, doar fa-o. Poarta tinutele care iti plac, care te reprezinta. Creaza-ti propriul stil si iesi in evidenta prin unicitatea felului tau de a fi. Si chiar daca exista acea moda de care multi au dezvoltat o obsesie in a o urma doar pentru a fi in centrul atentiei, si stilul tau merita sa fie printre alegerile de zi cu zi.

„Moda este trecatoare, insa stilul vesnic” Coco Chanel

Cadou pentru ea

Sa alegi un cadou pentru ea poate deveni putin dificil daca esti in ipostaza unui barbat. Poate pentru ca nu ii stii gusturile, sau nu o cunosti indeajuns de mult pentru a-ti face o parere despre ea.

Insa acest lucru nu trebuie sa fie un impediment in a-i cumpara ceva special.


Gentuta piele bleumarin GF3072

Geanta piele galben mustar imprimeu crocodil GF1998

Noi iti spunem un mic secret: gentile din piele sunt si vor fi mereu cea mai buna alternativa in astfel de cazuri. O femeie nu are niciodata indeajuns de multe genti incat sa nu fie bucuroasa la primirea uneia noi.

Daca o stii ca e o persoana mai serioasa, implicata in munca de birou, atunci poti opta pentru un tip de geanta mai formala. Un astfel de accesoriu ii va contura tinuta si o va pune mai mult in evidenta. Insa poate fi cu usurinta atrasa si de zona de party-uri, agitatie sau chiar si de plimbarile in parc. Astfel ca poti sa ii iei o geanta de tip plic care sa se potriveasca tinutelor elegante, dar si celor lejere.

Cadouri pentru el

In ceea ce il priveste pe el, cadourile par a fi ceva relativ mai simplu de ales. Pentru el poti opta pentru un portofel din piele sau o curea, de ce nu? Cu siguranta are nevoie de un asemenea accesoriu. In plus, un accesoriu din piele nu va fi niciodata demodat, iar garderoba iti va fi completata la perfectie.


Curea piele naturala maro CB010

Portofel din piele naturala maro PT087

Speram ca te-am ajutat si de aceasta data in a face alegerea potrivita pentru cadoul perfect. Daca tu ai si alte idei de cadouri pentru persoanele dragi in preajma sarbatorilor pascale poti sa ni le impartasesti in zona de comentarii.

Tine minte ca gestul conteaza si va fi tinut minte. Te asteptam si data viitoare cu alte subiecte interesante care speram sa te ajute in viata ta stilistica.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus