Ce sa achizitionezi de summer sale de pe Manier?

Cu siguranta ai asteptat si tu perioada reducerilor de vara, astfel ca tinem sa te anuntam ca summer sale a inceput pe Manier. Uneori garderoba de vara are nevoie de acel ceva care sa o scoata din anonimat, iar un nou accesoriu este cel mai potrivit in aceasta situatie. O data cu sezonul de vara am incercat sa punem accent pe noi produse pe care le poti accesa si tu in noua colectie. Produse care pot indeplini orice cerinte. De la genti, gentute, rucsacuri iti poti incanta privirile cu nuante la moda si diverse imprimeuri. Acum stim ca e perioada cea mai tumultoasa din an in care fie pleci in concediu, fie esti la munca ori ai o multitudine de evenimente la care sa participi. Astfel ca iti venim in ajutor si cu sectiunea de reduceri de unde sa iti achizitionezi noul tau accesoriu la un pret cat mai accesibil.

🌞 Ce poti achizitiona de summer sale? 🌞

Daca tot e summer sale de ce sa nu profiti de acest aspect, nu-i asa? Ca sa nu mai stai cu grija in fiecare zi ca o sa apara un eveniment neprevazut, iar tu nu te vei simti pregatita, noi venim cu solutii pentru tine. Iata cateva accesorii pe care le poti achizitiona pentru aceasta perioada si nu numai. O geanta clasica numai buna pentru zilele aglomerate la birou. Si party-urile au nevoie de un accesoriu pe masura, astfel ca o gentuta eleganta nu strica niciodata. Iar in zilele mai linistite de ce sa nu profiti si sa iesi la o plimbare, sau de ce nu intr-o escapada cu un rucsac care sa iti mentina toate lucrurile echilibrate.

O geanta clasica

Poate ai o multitudine de astfel de genti in garderoba ta, insa niciodata una in plus nu strica. Iti va mai schimba aspectul, dar va adauga si un nou stil garderobei tale. Poate vrei sa mergi pe un model mai extravagant. Sau poti ramane la clasicele culori care nu se vor demoda niciodata. Ambele vor fi alegerile perfecte pentru aceasta vara. De asemenea, ai de unde sa alegi din cele peste 3000 de modele de accesorii. Asa ca nu iti fa griji ca nu vei gasi accesoriul potrivit pentru gusturile tale. Cu siguranta nu te vei plictisi, iar alegerea unei singure genti va fi cu adevarat palpitanta.

Geanta dama piele verde inchis GF2081

O noua gentuta perfecta pentru party

Daca e vara e clar ca sezonul petrecerilor e in toi. Nu mai zicem de nunti, zile de nastere si alte cate si mai cate evenimente. Deci ai nevoie de un accesoriu care sa poata sa te completeze. Noi iti recomandam sa arunci un ochi asupra noilor modele din noua colectie de accesorii recent venite la noi pe stoc. Elegante, cu un aer de vara, in zeci de culori disponibile si gata sa iti completeze tinutele din garderoba ta.


Geanta dama piele albastra cu imprimeu GF3243

Nu-i asa ca sunt fascinante? Daca ai un astfel de accesoriu la evenimentul la care trebuie sa participi fii sigura ca ai facut cea mai buna alegere. Chic si in acelasi timp eleganta o astfel de gentuta iti poate asorta la perfectie orice tinuta. Si daca o alegi intr-o nuanta mai colorata, cu atat mai bine. Totusi e vara si ai nevoie de culoare in garderoba ta.

Nelipsitul rucsac

Orice ai face iti recomandam sa nu lasi aceasta perioada de summer sale sa treaca fara sa iti achizitionezi un rucsac. Stii si tu cat de practic si de comod poate fi in unele situatii sa ai cu tine un rucsac. Iar daca nu stii e timpul sa afli. Te asiguram ca nu te vei mai dezlipi de el. Si o geanta poate fi practica, insa nu la fel precum rucsacul. Ai destule compartimente in care sa iti organizezi lucrurile, astfel vei sti exact de unde sa iei fiecare obiect de care ai nevoie.


Rucsac piele naturala gri GF1410

Vara aceasta ai nevoie sa fii practica si sa te poti dezlantui in largul tau. Iar cu un accesoriu precum rucsacul vei avea parte de zile linistite si perfecte.

Te invitam sa arunci un ochi la sectiunea de rucsacuri din piele unde te asiguram ca nu o vei lasa prea usor.

Vara aceasta are parte de un summer sale pe care cu siguranta multe dintre noi l-am asteptat cu sufletul la gura. Merita sa te rasfeti putin la o sesiune de shopping care sa te revigoreze. Daca nu te-ai decis inca ce model va lua locul celui mai nou accesoriu din garderoba ta iti recomandam sa te decizi cat mai repede. Stocurile se epuizeaza rapid in aceasta perioada si nu ai vrea sa ramai fara accesoriul mult dorit. Stati pe aproape pentru a fi la curent cu noutatile ce urmeaza. Vara aceasta pregatesete surprize pentru iubitoarele de fashion. Si mai mult ca sigur te numeri si tu printre ele.

Pana data viitoare iti dorim spor la shopping si o vara cat mai pe gustul tau.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus