La facultate: ce accesorii se poartă?

Fie că pășești pentru prima dată pe holurile universității sau că ai deja experiență la facultate, anul nou universitar începe acum cu emoții pentru fiecare. Iar găsirea look-ului perfect pentru universitate nu ajută cu anxietatea deja formată. Un lucru e sigur: ai nevoie de accesorii fashion pentru a începe semestrul cu stil!

Ești pregătită să pleci la facultate? 

De la rucsăcele drăguțe la poșete rafinate, geanta pe care o porți la facultate va deveni parte din personalitatea ta. Cum alegi cele mai potrivite genți anul acesta găsești într-un articol anterior, însă cum se încadrează acestea în stilul universitar poți afla din acest articol.

Indiferent de mărimi sau culori, gentuțele pentru universitate nu trebuie să lipsească din garderoba ta. 

Rucsacul încăpător

Dacă ești în căutare de ceva rezistent și durabil pentru a purta cărțile de la un curs la altul, atunci un rucsac clasic este perfect pentru tine. Este literalmente conceput pentru ca studenții să își poarte toate caietele și cărțile într-un mod confortabil, pe spate. Încăpător și durabil, un rucsac precum modelul GF898 este adecvat zilelor în care ai ore de dimineață până seara, dar și în zilele în care plănuiești să rămâi în oraș.

rucsac rucsac

De culoare maro ciocolatiu și confecționat din piele naturală, acest rucscac se încadrează în categoria clasică. Fiind un accesoriu chic și foarte practic, modelul nu poate da greș când vine vorba de asortarea la ținutele tale de zi cu zi.

Un alt model de rucsăcel distins ar fi modelul GF1535. Bine compartimentat și de dimensiuni medii, geanta de față este potrivită la facultate și la ieșirile zilnice. Rucsacul este prevăzut cu o baretă ajustabilă care permite purtarea acestuia atât pe spate, cât și pe umăr (ca pe o geantă). Alege-ți culoarea preferată și fii gata de construit amintiri. 

rucsac

Cochetă și la facultate

Dacă te gândești la un accesoriu lejer, în care să-ți porți telefonul, încărcătorul și un pix, atunci poți adopta un stil minimalist. Alege o gentuță de mărime mică de culoare bordeaux, de exemplu. 

gentute

Modelul GF1364 sugerează prin designul rafinat că ești o persoană stilată, care nu are nevoie de multe lucruri pentru a excela în viață.

Chiar dacă este minuscul, accesoriul e destul de încăpător încât să suporte tot ce ai putea avea nevoie într-o zi de cursuri.

Gentuța este accesoriul perfect pentru orice ținută de zi sau de noapte. Dacă îți place să îți păstrezi aspectul elegant și rafinat, o poșetă simplă și de dimensiuni mici poate face minuni. Aceasta este perfectă pentru o noapte în care îți trebuie doar telefonul, banii și machiajul.

gentute gentute

Eleganță și rafinament

La facultate ai nevoie, adesea, de o geantă mai mare. Modelul GF1434 este perfect pentru o zi de studiu, plimbări de la un curs la altul sau o zi grea petrecută în bibliotecă. Are o structură rigidă, destul de robustă, care este excelentă pentru cărțile greoaie, caiete și chiar și pentru laptopul tău.

genti

Acest tip de geantă ar trebui să fie alegerea ta și dacă vrei să faci excursii de weekend. Este suficient de încăpătoare, deci este ideală pentru a susține toate lucrurile de care ai nevoie.

Geanta pe umăr

Geanta de umăr este probabil cel mai de bază element pentru o zi obișnuită la facultate. O geantă precum modelul GF1565 este excelentă pentru a-ți transporta toate elementele esențiale în timp ce petreci o zi în oraș. Pune-o pe umăr și uită că este acolo!

gentute

Aceste accesorii se potrivesc atât ținutelor casual, cât și ținutelor elegante. Deci nu trebuie să te îngrijorezi prea tare în privința asortării. Gentuțele purtate pe umăr sunt excepțional de confortabile, deoarece au o greutate ușoară și nu sunt incomode, ocupându-ți mâinile inutil. 

Se poartă accesoriile cu care te simți confortabilă!

Până la urmă, depinde de personalitatea ta cu ce accesorii vrei să mergi la facultate. Sperăm ca acest articol să te ajute cu sfaturile de care ai avut nevoie. Un an universitar ușor și plin de stil îți dorim!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus