Accesorii de primăvară – cum să te pregătești?

Cauți accesorii de primăvară perfecte pentru tine? În sfârșit, iarna rece și vremea îngrozitoare se pregătește să ne părăsească, în timp ce lunile călduroase ale primăverii încep să-și facă simțită prezența. Deși, din punct de vedere tehnic, primăvara nu începe până pe 19 martie, nu trebuie să așteptați atât de mult pentru a începe cumpărăturile pentru noul sezon. În acest articol ne propunem să-ți prezentăm câteva stiluri unice și drăguțe, care să te inspire în căutarea accesoriului perfect. Poți vedea aici și trendurile primăverii lui 2019.

Accesorii de primăvară înflăcărată

Anul acesta, fashion-ul lasă la voia sorții alegerea accesoriilor potrivite. Astfel, orice este posibil! În funcție de personalitatea ta, poți asorta ținutele cu poșete îndrăznețe și înflăcărate.

Pentru tine, recomandăm un model care va atrage privirile tuturor și care garantează că te va scoate în evidență. Pentru un look deosebit, geanta din 100% piele naturală de culoare roșu închis se potrivește de minune. Intră în noul anotimp cu forță și curaj și adaugă în garderoba ta o geantă pe măsură. 

Accesorii de primăvară înflorată

Modelele florale de vis pot fi utilizate sezonul acesta pentru a obține un look modern, chic și delicat. Deosebit de rafinate, modelele cu imprimeu floral trebuie atent asortate ținutelor lejere. Alege o rochie voalată pentru modelul GF255 și ieși la o plimbare însorită. Încăpătoare și practică, geanta aceasta abia așteaptă să iasă la un picnic pe vremea fresh ce urmează să apară. 

Accesorii de primăvară pastelată

Sezonul de primăvară este cel mai potrivit pentru a purta articole vestimentare în culori pastelate pentru a se potrivi cu vremea puternic colorată. Aşadar, aceste nuanţe minunate nu trebuie să lipsească din garderoba ta. O idee de accesoriu perfect pentru acest sezon este modelul bej GF1413. Bine asortată, poșeta aceasta îți oferă șansa de a face diferite combinații și de a ieși în evidență și în sezonul culorilor puternice.

Accesorii de primăvară îndrăzneață

Celebrează veselia primăverii cu ținute coloare și accesorii imprimate. Adoptă un look îndrăzneț și adaugă în garderoba ta o poșetuță de culoarea verde pentru a emana prospețime și energie. Geanta GF2203 este alegerea ideală dacă ești în căutarea un accesoriu care să-ți fie alături în acest sezon. Culoarea pătrunzătoare și imprimeul deosebit descriu calitățile vesele ale personalității tale complexe. Ți se potrivește? Plasează o comandă repejor aici! 

Accesorii de primăvară fantastică

Imprimeurile vor fi mereu la modă, iar combinate cu o culoare în trend, acestea formează un design aparte care garantează succesului ținutelor tale în 2020. De data aceasta, îți recomandă modelul de culoarea anului – GF2250 – care impresionează prin detaliile perforate și prin designul aparte. Accesorizând așa cum trebuie această poșetă, poți realiza diverse combinații de culori și articole vestimentare pentru a obține ținute de primăvară așa cum îți dorești.

Combină, mixează și colorează-ți ținutele cu accesorii stilate și calitative așa cum îți dorești. Până la urmă, primăvara este sezonul renașterii, iar stilul tău poate fi reînnoit începând chiar de acum. Bucură-te de soare și de cumpărături!

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Inspirația Fashion pentru tine - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus