Ziua îndrăgostiților trebuie celebrată prin stil!

Ziua îndrăgostiților se apropie cu pași grăbiți și încă nu știi care este cea mai stilată ținută pe care să o porți la întâlnire? Ai nevoie de idei de cadouri de care iubita ta se va îndrăgosti iremediabil?

Accesoriile potrivite fac diferența și pot să-ți transforme orice outfit într-unul cuceritor. Roșu este culoarea sezonului iubirii, bineînțeles, de aceea în acest articol îți vom prezenta câteva piese romantice care să te inspire. Desigur, poți alege orice alt model care să se potrivească atitudinii tale. Ești pregătită să cucerești?

Declarația perfectă de ziua îndrăgostiților: stilul inedit! 

Nu știi care este cadoul perfect pentru iubita sau soția ta? Ce zici de un accesoriu fabricat din piele 100% naturală în Italia? De o formă inedită și cu un aspect interesant, acest cadou este perfect pentru persoana îndrăgită. Fii sigur că această poșetuță va merge de minune cu ținuta aleasă pentru cina romantică.

 Gentuta piele rosie GF782
Gentuta piele rosie GF782

Oferă-i ceva clasic!

Iubita ta merită calitate. De aceea, un cadou de la Manier.ro este alegerea potrivită. Îți recomandăm un model clasic, timeless, care se va potrivi de minune în garderoba femeii pe care o adori. Nu te îngrijora în privința asortării, deoarece acest model poate face parte din orice tip de ținută, aproape indiferent de ocazie. Culoarea simplă, dar rafinată, emană seriozitate și delicatețe.  

 Geanta piele naturala maro GF1005
Geanta piele naturala maro GF1005

De ziua îndrăgostiților, detaliile fac diferența!

Alege să oferi anul acesta un accesoriu seducător cu care iubita ta se poate lăuda la ieșirile în oraș, dar și la activitățile business. O gentuță din piele naturală este mereu un semn de eleganță, iar o alegere de culoare roșie impune respect și pasiune. Recomandăm modelul GF1052 datorită detaliilor care promit transformarea ținutelor obișnuite în outfituri cuceritoare.

 Geanta dama piele rosie GF1052
Geanta dama piele rosie GF1052
Portofelul iubirii!

Dacă totuși simți că femeia iubită are prea multe poșete în garderoba ei, atunci alege un accesoriu diferit, însă la fel de calitativ. 

 Portofel piele rosie PTF080
Portofel piele rosie PTF080

Îți sugerăm un portofel de culoarea dragostei, înflăcărat și pasional. Adaugă și o declarație de dragoste în interior și o vei cuceri garantat. Găsești portofelul în stoc și poate ajunge la tine în doar 24 de ore. 

Portofelul va reprezenta cu siguranță o piesă seducătoare. 

Ceva mai „altceva”? Alege un rucsac practic și elegant!

Dacă ești în căutare de cadouri smart-casual, atunci rucsacul din piele naturală de culoare roșie este alegerea ideală. Încăpător și util, modelul GF2061 este dotat cu o compartimentare inteligentă și are un design aparte. Îl recomandăm personalităților rafinate, dar și în completarea ținutelor mai îndrăznețe. Culoarea pozitivă este un atuu al accesoriului și cu siguranță va emana energie atunci când este purtat de iubita ta. 

 Rucsac piele naturala rosie GF2061
Rucsac piele naturala rosie GF2061

Sperăm că ți-am stârnit suficient interesul astfel încât să intri pe site-ul nostru și să vezi noua noastră colecție. Fii gata să cucerești în sezonul iubirii! Happy Valentine’s Day! 

geanta mult dorita

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus