Accesorii noi, an nou, stil nou!

Începutul noului an impune actualizarea garderobei și achiziționarea de accesorii noi care să se potrivească trendurilor care se impun în 2020. Dacă nu știai încă, anul nou aduce cu sine schimbări în materie de culori, materiale și modele. Uite cele mai bune idei de accesorii cu care te poți mândri în noul an. Nu uita să alegi ceva care se potrivește cu stilul tău!

Accesorii noi în culori impunătoare!

 Geanta piele verde kaki GF2115
Geanta piele verde kaki GF2115

Kaki, culoarea necesară în garderoba oricărei femei, nu trebuie să lipsească nici acum din outfiturile tale. Adoptă un look impunător, elegant și sofisticat prin accesoriul de piele care este suficient de încăpător încât să se potrivească atât ieșirilor cu prietenele, cât și plimbărilor romantice. Nuanța exprimă feminitate și te va scoate în evidență într-un mod rafinat. 

Modelul de față este ajuns de curând pe stocul nostru și a cucerit deja clientele noastre iubitoare de trend-uri. Poate ajunge la tine în 24 de ore lucrătoare dacă îl comanzi de aici.

Disco vibes

Dress code-ul de party impune un accesoriu care să te scoată din tipare. Ce zici de noul model de gentuță tip plic? Disponibilă în diferite culori, poștetuța este perfectă pentru petrecerile 90`s, dar se poate asorta cu orice ținută glam cu succes. Combin-o cu diverse ținute îndrăznețe, ia-ți papuci de schimb și poți începe petrecerea! 

 Plic piele negru GF2227
Plic piele negru GF2227

Strălucește și în 2020!

Dacă tot te gândești ce accesorii noi poți adăuga în garderoba ta, atunci ar trebui să iei în considerare și un model care va rămâne mereu clasic. Negru, delicat, elegant și sigur, modelul genții de piele lucioasă este perfect oricând și oriunde. Asigură-te că anul 2020 este anul în care vei străluci și la propriu, dar și la figurat. Optează pentru ținute stilate îndrăznețe și alege un model curajos, care să îți exprime personalitatea cuceritoare. Fii gata să trăiești cum nu ai mai făcut-o până acum alături de accesoriu potrivit pentru tine!

 Geanta piele neagra lucioasa GF2117
Geanta piele neagra lucioasa GF2117

Modă clasică și accesorii noi 

Începe anul cu ceva nou! Încearcă schimbarea look-ului tău prin abordarea unui desing deosebit al accesoriului clasic din piele naturală. Cu o structură ușor rigidă pentru a avea mereu o formă notabilă, geanta este perfectă pentru o doamnă gata să cucerească. Poșeta este potrivită pentru a accesoriza ținutele elegante, dar și ținutele smart-casual. Din piele naturală 100%, produsă în Italia, geanta este înzestrată cu o compartimentare inteligentă (2 compartimente principale separate de 1 compartiment cu fermoar) și cu un sistem de închidere bazat pe capsă magnetică. 

 Geanta dama piele naturala neagra GF1808
Geanta dama piele naturala neagra GF1808

Accesorii noi și pentru bărbați

Să nu uităm de bărbați! Pentru ei, anul nou aduce stil și seriozitate, iar alături de accesoriile potrivite aceștia sunt gata să fie remarcați. Alege o servietă maro roșcat pentru bărbatul de lângă tine. Potrivită pentru look-ul smart, geanta emană rafinament și este gata de afaceri.

 Geanta piele naturala maro roscat GB193
Geanta piele naturala maro roscat GB193

Așadar, noul an este gata să ne încânte prin noile tendințe! Pregătește-te așa cum trebuie pentru surprizele care te așteaptă. 

Să ai un 2020 de vis! 

o noua geanta
0Shares

2 comentarii

  1. Pingback: REDUCERI DE IARNĂ LA MANIER - PERSONAL STYLE

  2. Pingback: Culoarea anului 2020 - Albastru Clasic - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus