De Crăciun, dăruiește stil și eleganță!

De Crăciun, cel mai frumos cadou este timpul petrecut alături de cei dragi. Și pentru că merită mai mult decât atenția ta, trebuie să fii foarte atent la ce pui sub brad. Dacă ai nevoie de idei pentru a găsi cadoul perfect de Crăciun, poți găsi mai jos câteva idei pentru cele mai importante persoane din viața ta. 

Cadoul perfect pentru MAMĂ

 Geanta piele grena cu imprimeu GF2108
Geanta piele grena cu imprimeu GF2108

Începem cu cea mai bună idee de cadou pentru ființa care ți-a dat viață. 

Pentru mamă, recomandăm un model nou de geantă calitativă, din piele 100% naturală. Practică, dar și elegantă, geanta grena e perfectă pentru persoana care te iubește cel mai mult în această viață. Utilă și cu un design deosebit, modelul se numără printre cele mai dorite gentuțe în rândul doamnelor stilate. Poți să o împachetezi și să o oferi alături de o scrisoare de mulțumire. 

De Crăciun, surprinde-ți sora cu un accesoriu care să o caracterizeze! 

 Gentuta piele imprimeu sarpe neagra GF1385
Gentuta piele imprimeu sarpe neagra GF1385

Această geantă de mână adorabilă are dimensiunea potrivită pentru a se potrivi cu ținutele surorii tale. Fie că iese în oraș cu prietenele sau merge la cumpărături, această geantă este ușoară și inteligent compartimentată pentru a putea susține lucrurile necesare. Modelul cu imprimeu de șarpe este în topurile tendințelor fashion și adaugă stil oricărui ansamblu vestimentar. În plus, modelul este dotat cu o curea reglabilă pentru a putea fi purtată oricum. Prezintă o structură rigidă și este de o calitate superioară, fiind fabricată pe teritoriul modei, în Italia, din piele 100% naturală. Suprinde-ți surioara cu un accesoriu care să îi ofere un plus de eleganță.

Cadoul perfect pentru IUBITĂ

 Gentuta piele inimioara gri GF051
Gentuta piele inimioara gri GF051

Cel mai potrivit de Crăciun pentru prietena ta este să-i reamintești cât de mult o iubești. Poți face acest lucru oferindu-i un accesoriu sub formă de inimă. Romantic și practic, ar fi perfect asortat ținutelor persoanei de care ești îndrăgostit. În plus, niciodată nu există prea multe genți pentru o fashionistă adevărată, așa că nu ai cum să faci alegerea greșită punându-i acest cadou sub brad. Achiziționează un model de calitate superioară, confecționat din piele, cu un design deosebit și care își menține forma. Prietena ta o să fie foarte fericită știind cât este de iubită!

Cadoul perfect de Crăciun pentru DIRIGINTĂ

Nu știi ce să-i iei cadou doamnei diriginte de Crăciun?

 Geanta piele bordeaux GF1341
Geanta piele bordeaux GF1341

Culoarea bordeaux a făcut furori în acest sezon în rândul persoanelor serioase și nici nu e de mirare. E o culoare sofisticată și rafinată, dar în același timp are o tentă clasică, potrivită pentru o persoană care trebuie să câștige respectul celor din jur. Iar atunci când îi asociezi și culori vii, ai împușcat mai multe trenduri dintr-odată. Geanta bordeaux iese în evidență prin structura ușor rigidă care îi permită să-și mențină forma inedită. Încăpătoare și foarte bine compartimentată, geanta este perfectă pentru a suporta tezele și proiectele elevilor. Poate completa cu ușurință ținutele casual, dar și ținutele elegante și poate fi purtată pe mână, pe braț și pe umăr, datorită curelei detașabile. 

Surpinde-ți profesoara preferată sau doamna dirigintă cu un cadou calitativ, pe care îl merită din plin!

Cadoul perfect pentru TINE

 Geanta piele verde kaki GF2034
Geanta piele verde kaki GF2034

O poșetă mică și colorată este un aliat cu puteri nebănuite împotriva capriciilor iernii. Și pentru că suntem convinși că ai fost cuminte anul acesta, meriți de la Moșul o gentuță din piele naturală și fabricată în Italia după cele mai înalte standarde de calitate. Dacă tot aminteam de culorile-vedetă din ultima perioadă, trebuie să știi că și verdele-kaki este pe podium. Așadar, geanta este pata de culoare modernă de care are nevoie outfitul tău. Cu un interior împărțit în două compartimente, acest item este cu siguranță unul mai mult decât binevenit în ținutele tale.

Sperăm că te-am ajutat cu câteva idei bune de cadouri de Crăciun. Îți urăm sărbători armonioase și pline de stil! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus